Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ren Kagome
|
Postitatud: Kolm Jan 27, 2016 22:03 Teema: Uus Otaku siinpool!
|
|
|
Konbanwa my dear Otakus! teate, olen juba väsinud Fb-s filipiino anime fännidega rääkimast ning mõtlesin ,et vaataks kas minu oma kodumaal ka minusuguseid on ning paistab, et mu otsimine tasus end ära! ma usun, et leidsin koha, kuhu kuulun.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Jan 27, 2016 23:25 Teema:
|
|
|
Sa leidsid kõrbe.
Sinu valikud on :
1. Bookmarkid selle lehekülje, vaatad siia iga 7 päeva tagant. Võibolla leiad mõne huvitava teema.
2. Lahkud sellelt leheküljelt ja lased oma mälu sellest kustutada. Midagi tähtsat pole kaotatud (Ei vastuta mälukustutamise tagajärgedest.).
3. Oled pettunud.
Suurt aktiivsust siin pole. Foorumi hiilgeaeg sai mingi 5~ vms aastat tagasi läbi. Vahepeal käivad siin inimesed uurimas ja mingisugused üritused ka toimuvad. Aga suurt diskusiooni siin enam ei ole.  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
August

|
Postitatud: Nelj Jan 28, 2016 12:50 Teema:
|
|
|
Suurt diskussiooni siin enam ei ole jah, aga kui sulle need FB filipiinod meeldisid, siis ehk sobib sulle ka eestlaste FB grupp "Fluffy Otakus".
Ise tahan pikemat juttu, mitte naljakaid pilte ja videosid, seega mulle FB ei sobinud. :/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ren Kagome
|
Postitatud: Nelj Jan 28, 2016 22:09 Teema:
|
|
|
Okee kui see koht tõesti nii tühi on siis paistab et ma eksisin vist.
August, ehk täpsustaksid millisest pikemast jutust sa huvitatud oled, I mean, mulle meeldib rääkida kellegagi kellel on samad huvid kui minul!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Nelj Jan 28, 2016 23:08 Teema:
|
|
|
Ohoh! Fresh blood. Soovitan sul siiski siin ringi vaadata, kuna siin leidub teemasid väga paljudest huvitavadest animedest/mangadest. _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Jan 29, 2016 12:00 Teema:
|
|
|
Kamoon, mis te hirmutate inimest.
Tere, Ren! Anime on tore. Tule ja räägi. _________________ xyz |