Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Dets 21, 2014 19:29 Teema: Meeldetuletus! 2014 tulid head animed välja
|
|
|
Aasta on lõppenud ja nii me meenutame kõiki häid aegu, mida me idamaiste multikatega veetsime.
Mulle meeldisid Hitsugi no Chaika ja see anime kus peategelane sai viimases osas surma. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Püh Dets 21, 2014 23:52 Teema:
|
|
|
Nojah, nagu viimastel aastatel kahjuks juhtunud on, ka sel aastal jällegi ei leidnud tõelist võlu animest, aga Ping Pong oli hea. Võib-olla Barakamoni ja KimiUsot julgen ka soovitada.
Ping Pong selle eest, kuidas draakonit kujutati - väga eepiline.
Barakamon selle näo eest.
KimiUso selle eest, et ma kaks episoodi ootasin, et peategelane lõpuks klaverit mängiks ja ei tundnud, et see ootamine maha visatud aeg oleks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Jan 19, 2015 02:38 Teema:
|
|
|
Kui keegi aastal 2014 ühtegi animed ei vaadanud ja muretseb, et millestki ilma jäi, siis selleks on Ping-Pong. Ja kui see on vaadatud, siis Knights of Sidonia ja Parasyte. Kuigi mõlemad on mangade põhjal ja nood pidavat animeeritud versioonist ikka etemad olema nagu tavaks... Ülejäänu on juba rangelt vabatahtlik. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Jan 19, 2015 12:09 Teema:
|
|
|
Elupäästja teema (mis aitab mul kokkutulekul bluffida, et käin ajaga kaasas)!
Lisaksin omalt poolt viite sellele, enamikku normaalsest maailmast kahtlemata täiesti külmaksjätvale, aga Sega-entusiastide jaoks kohustuslikule teosele. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Jan 19, 2015 20:46 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Lisaksin omalt poolt viite sellele, enamikku normaalsest maailmast kahtlemata täiesti külmaksjätvale, aga Sega-entusiastide jaoks kohustuslikule teosele. |
Sama autori poolt, kes produtseeris gdgd Fairies nimelise anime. Tundub, et SeHa Girls järgib sama malli, kuigi võib arvata, et rahaliste võimaluste suurendamiseks on ka Sega sponsorlus sisse toodud. Minul selles osas nostalgia puudub, nii et jääb natuke lahjaks, aga need osad, kus ekraani terve osa Sonicuga täita ei taheta, evivad üpriski sarnast absurdihuumorit nagu eelnimetatud sari. Mis mulle väga meeldis, muide! _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Aarne

|
Postitatud: Esm Veeb 09, 2015 14:25 Teema:
|
|
|
Parasiit, ping-pong ja Haikyuu olid minu vaieldamatud lemmikud.
/aa, also SAO best anime ! _________________ I dropped Clannad harder than Skrillex will ever drop the bass.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|