Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
BlackNothing

|
Postitatud: Püh Dets 30, 2007 01:31 Teema: Anime eestlaste poolt?
|
|
|
Mix ei tule Eestist head animed? Oleme liiga saamatud? Ei ole fantaasiat?
Tekitab kysimuse lihtsalt, kunstnikke meil ju leidub kes oskaks hea juhenduse puhul hea anime teha -.- :S _________________ I come out only in the dark, to draw ANIME  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Püh Dets 30, 2007 01:52 Teema:
|
|
|
keegi ei keela, hakka pihta.
EDIT: su postitusest on võimalik välja lugeda, et eestist tuleb ainult halba animet. palun too mõni näide  _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Dets 30, 2007 02:10 Teema:
|
|
|
Oeh....
animed Eestis ei tehta nagu ei tehta animed ka USA-s, Inglismaal, Venemaal, Gruusias, Tais ja kõikjal mujal peale Jaapani. Ainult Jaapanis tehaks animed, ainult jaapanlaste poolt. Korealastest animaatorid, koostööd teiste riikidega ja sõna prantsuse päritolu jätame hetkel tähenärijatele. Anime=Jaapani joonisfilm.
Ning tõesti, kui Eestis sinu arust animed tehakse, aga see on halb, siis too näiteid, ma jään ootama.
Ja Eestis tehakse head animatsiooni küll. Mulle Pärna filmid meeldivad (nii vähe kui ma neid näinud olen) eriti vanemad. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
BlackNothing

|
Postitatud: Püh Dets 30, 2007 02:22 Teema:
|
|
|
USA toode on Avatar xD, tehtud koread aga ameeriklased m6tlesid v2lja
Ja eestist ei tule yldse animed, srry kui valesti arusaite :d _________________ I come out only in the dark, to draw ANIME  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Püh Dets 30, 2007 03:00 Teema:
|
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sturm

|
Postitatud: Püh Dets 30, 2007 05:16 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | animed Eestis ei tehta nagu ei tehta animed ka USA-s, Inglismaal, Venemaal, Gruusias, Tais ja kõikjal mujal peale Jaapani. Ainult Jaapanis tehaks animed, ainult jaapanlaste poolt. Korealastest animaatorid, koostööd teiste riikidega ja sõna prantsuse päritolu jätame hetkel tähenärijatele. Anime=Jaapani joonisfilm. |
Kurat, kui keegi siin viitsiks ühe anime valmis kribada, oleks me neist kõigist paremad... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Dets 30, 2007 10:43 Teema:
|
|
|
Ükski väljaspool Jaapanit valmistatud animatsioon ei ole anime. Panen selle teema lukku. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|