Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Milline kolmest oleks parim valik? |
Esimene (Ülikonnas) |
|
83% |
[ 5 ] |
Teine |
|
16% |
[ 1 ] |
Kolmas (Punane Mantel) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 6 |
|
Autor |
Teade |
Raxzu
|
Postitatud: Nelj Juul 17, 2014 20:12 Teema: Ma esimest korda ! Help? XD |
|
|
So yea nagu pealkirjas siis mul on nii mõningaid küsimus cosplay kohta et see aasta animatsuril olla Soul Evans animes Soul Eater.
Et siis:
Esiteks nagu ma aru saan siis on targem teha cosplay ise aga kuidas ja kas ma ostan materialid eestist või tellin?
Teiseks on Soul Evansil teravad hambad. Pole õrna aimugi ja "how to" guided annavad väga vähe, soovitusi?
Üleültse on mul palju küsimusi, olen nõus ka aitama kui suudan! Võtke ühendust ma ei hammusta... tugevalt :3
Soul Evans:
1.
2.
3.
Juhul kui ma ei saa hakkama võin ma olla midagi muud kah XD _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Reede Juul 18, 2014 06:19 Teema: |
|
|
Ma käiks kaltsukates sobivaid riideid otsimas ja siis osta kangapoest modifikatsioonideks lisa (mõni teine on netipoodidega kogenum, ehk ütlevad sõna sekka), sest tühjast kohast midagi välja võluda esimese asjana võib liiga karm olla (v.a kui sul on õmblemisega kogemusi).
Esimene kostüüm on muidugi kõige lebom, sest triibuline pintsak ja punane särk on kõige lihtsam asi maailmas mida leida. Teravad hambad on suva, harjuta lihtsalt irvitamist. Kasuks tuleb ka kui sa oskad vikatiks muutuda.
Kõige tähtssam on ikkagi tegutseda ja asi lõpule viia, jõudu! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
tvk_
|
Postitatud: Esm Juul 21, 2014 11:28 Teema: |
|
|
Keskendu pigem riiete õigeks saamisele (tegemisele, aga kui joppab ja leiad perfektse pintsaku poest siis miks mitte) ja seejärel detailidele. Kui sul veel pole, siis kindlasti hangi parukas (nt ebay kaudu), seda on lihtsam animelikult sättida kui enda juukseid.
Hambaid saab firmalt Dental Distortions ja kuna tal on punased silmad, siis circle lensid oleksid abiks. Aga need on juba sellised detailid, mida tasub uurida kui ülejäänud kostüüm on solid. Üldmulje on tähtsam kui detailide täpsus. |
|
Tagasi üles |
|
|
Raxzu
|
Postitatud: Teis Juul 22, 2014 16:30 Teema: |
|
|
Tänud, ma mõtlen teile kui ma valmis saan... see kõlas peas paremini XD THANK YOU! _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Teis Juul 22, 2014 16:42 Teema: |
|
|
minu peas kõlas veel paremini _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
|