Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
sando
|
Postitatud: Püh Juul 25, 2010 18:28 Teema: Angel Beats!
|
|
|
Kuna eraldi teemat ei paista selle anime kohta olevat, otsustasin oma esimese postitusena kohe ära teha. Foorumeid olen jälginud tükk aega, kuid pole seni kasutajat teinud. Meeldiv tutvuda! Asun siis teema kallale.
Tegemist suhteliselt uue animega, algas 22. märtsil ja lõppes 25. juunil 2010.
®anrid: Action, Comedy, Supernatural
13 episoodi
Tegevus toimub maailmas, kuhu osad inimesed (hiljem selgub, miks vaid osad) satuvad peale oma surma. Need inimesed on loonud oma organisatsiooni nimega SSS, Shinda Sekai Sensen, kuhu kuuluvad inimesed võitlevad jumala ja tema ''saadiku'' Angeli vastu (parempoolne pildil), kõikidel liikmetel omad põhjused võitlemiseks.
Siin maailmas surra on võimatu, kõik vigastused paranevad kiirelt. Ainukesed viisid lahkumiseks on kas enne oma surma olevate eesmärkide/soovide täitmine või siis muutumine tüüpiliseks koolinooreks selles maailmas.
Angeli eesmärgiks on panna kõik SSS'i liikmed siit maailmast kaduma, kuid kuna neist keegi ei tea, mis saab pärast lahkumist, võitlevad nad Angeli ja sellest maailmast kadumise vastu.
Peategelaseks on Otonashi (vasakpoolne pildil), kes sinna maailma tulles kaotab oma mälu, ta tutvub koheselt SSS'i liidri Yuriga (keskel), saab SSS'i liimeks ja hakkab organisatsiooni tegemistes kaasa lööma.
Endal on üks lemmikutest, kuigi tavaliselt vaatan teistsuguseid animesid (Elfen Lied, Higurashi, Monster, jne...).
Peamiselt meeldis ta mulle oma huumori poolest, ka sügavamõttelisuse poolest.
Tegelased on minu arvates ilusa stiiliga joonistatud, kuid paljud nendest on tüüpilised anime stereotüübid.
Hindeks annaksin arvatavasti 9, kümnepallisüsteemis. Nagu eelpool mainisin, on paljud tegelased igavad, kuid muu meeldis mulle väga.
Algul võib tunduda see anime kui Haruhi ripoff sarnaste tegelaste tõttu, kuid tegelikult on see hoopis midagi muud (vähemalt minu jaoks).
Kui keegi siit on näinud, võiks oma muljeid avaldada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Püh Juul 25, 2010 18:55 Teema:
|
|
|
Mulle meeldis.
Idee iseenesest oli üpris omapärane. Kohati keskel kippus igavaks, aga lõpp tegi selle tasa.
TK on üks lahedamaid anime tegelasi üldse  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Juul 25, 2010 21:00 Teema:
|
|
|
Shirotoki kirjutas: | Mulle meeldis.
Idee iseenesest oli üpris omapärane. Kohati keskel kippus igavaks, aga lõpp tegi selle tasa.
Ditto 100%
Mulle ka meeldis, väga. Idee oli hea, teostus oli ka, kuigi vahepeal oli vigane siis stoori oli imho piisavalt hea.
Samuti oli seal palju südantliigutavaid stseene, selle annoying tsundere ja pesapalli tüübi vaheline värk näiteks ; _ ;.
Ning TK on väga lahe tegelane indeed, ta engrish pani mind mitu korda naerma.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Juul 25, 2010 22:11 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | Shirotoki kirjutas: | Mulle meeldis.
Ditto 100%
Mulle ka meeldis, väga. Idee oli hea, teostus oli ka, kuigi vahepeal oli vigane siis stoori oli imho piisavalt hea.
Samuti oli seal palju südantliigutavaid stseene, selle annoying tsundere ja pesapalli tüübi vaheline värk näiteks ; _ ;.
Ning TK on väga lahe tegelane indeed, ta engrish pani mind mitu korda naerma.  |
Huvitav fakt: TK häälnätleja emakeel on inglise keel. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Juul 25, 2010 22:49 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | Shirotoki kirjutas: | Mulle meeldis.
Ditto 100%
Huvitav fakt: TK häälnätleja emakeel on inglise keel. |
TK häälnäitleja emakeel võib inglise keel olla, aga siiski sarjas kasutas TK väga tihti (arvatavasti tahtlikult) vigast inglise keelt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
HitomiNana

Liitunud: 8 Okt 2010 Postitusi: 27 Asukoht: Fields of Cherry Blossoms
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Nelj Okt 14, 2010 15:59 Teema:
|
|
|
Mulle meeldis. Meenutas täiega Haruhi Suzumiyat tho... _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
stepmaniamees

|
Postitatud: Nelj Dets 09, 2010 00:45 Teema: ..
|
|
|
jh meenutas jh haruhit epic lol see oli kõige pullim kus tegid tõkkeid maa all kus kõik järjest surma said ja sellele valgete juustega (angel) peale lähvad ja saavad nuga  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Püh Dets 26, 2010 18:46 Teema:
|
|
|
Angel Beatsil on OVA väljsa. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kerttu-chi

|
Postitatud: Esm Dets 27, 2010 20:53 Teema:
|
|
|
Tahate teada midagi ?
Epsioode on hetkel 13 + OVA .
angel beasti uus hooaeg ehk ANGEL BEAST : SECOND TERM algab 2011 sygisel . _________________ anime friik |
|
Tagasi üles |
|
 |
August

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 21:16 Teema:
|
|
|
Kevadel oleks pidanud tulema, aga nii palju kui mina tean oli/on teine hooaeg üdini kuulujutt.
Aga tore oleks kui tuleks teine hooaeg veel. Angel Beats minu lemmik anime. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SilverWolf112

|
Postitatud: Laup Okt 04, 2014 19:05 Teema:
|
|
|
Üks parima muusikaga anime , Kindlasti soovitan kui pole näinud.
Enda hinnang peale vaatamist 10/10 .Loodan tulevikus tehakse osasid juurde . |
|
Tagasi üles |
|
 |
|