|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
fayt

|
Postitatud: Esm Mai 27, 2013 21:05 Teema: G-Pen
|
|
|
Tere,
kas keegi teab poodi Eestis kus on müügil
Jaapani kunstitarbeid ( G-Pen, indian ink jm. ).
Kui Eestis ei tea siis teate äkki head odava saatmiskuludega välismaa lehekülge suured tänud
Lisaküsimus, kui paljusid need asjad üldsegi huvitavad? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Teis Mai 28, 2013 00:32 Teema:
|
|
|
India/Hiina tinti saab küll absoluutselt igast korralikust kunstitarvete poest.
G-peni aga minu teada Eestis müügil pole. Kindlasti leiab aga sulgi, mis on täitsa võrdväärsed G-peniga, kui osata neid korralikult kasutada.
Minu meelest sellise kujuga sulg ajab asja ilusasti ära küll. See on paindlik, mis tähendab, et survega on võimalik joone paksust reguleerida.
Kui aga ilmtingimata tahad just G-peni, siis lähim koht, kust see endale muretseda, on Soome. Seal on neid küll. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
fayt

|
Postitatud: Teis Mai 28, 2013 09:29 Teema:
|
|
|
Ei pea otseselt olema Gpen, pigem hea tintimise vahend manga stiilis piltidele millega oleks võimalik produtseerida erineva paksusega jooni ning ka väga peeneid jooni. Kas sa oled kasutanud seda sulge mida pakkusid?
Muidugi Deleter G pen-il on väga hea review. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Teis Mai 28, 2013 11:14 Teema:
|
|
|
Mina üldiselt ei hooli mingitest mangatoodete brändidest (Copic, Deleter jne.) niiväga. Need on küll väga populaarsed (eriti hard-core weeaboode hulgas), aga tegelikult töövahend ei määra nii väga kunstiteose lõpptulemust kui kunstniku enda oskus selle vahendi omadusi ära kasutada.
Enivei....jah, ma ise kasutan selliseid sulgi ja mul on ka see konkreetne sulg olemas, mida ma linkisin. Ta on väga tundlik surve osas, nii et kindlasti tuleb natukene harjutada sellega enne, kui suudad joone paksust ilusasti kontrollida. Peenikesi jooni saab sellega ka teha (selleks tuleb seda lihtsalt tagurpidi käes hoida). Ega ei kurda küll.
Eks sa võid alati hiljem need "tõelised" manga produktid endale muretseda, aga käe harjutamiseks sobivad alguses siinsamas müüdavad kalligraafia suled küll.
PS. Korralik sile paber, mis ei lase tindil laiali valguda, on tindiga töötamisel ka väga oluline, just sayin'. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|