Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
bakagaijin

|
Postitatud: Kolm Jan 23, 2013 04:18 Teema: Touhou Project
|
|
|
Kaks lehekülge mängude teemasi ja mitte keegi pole maininud Touhou Project-it?
Või ei huvita inimesi need ametlikud mängud, vaid ainult dòjinshi ja muusika mis nendega on kaasnenud?
Igatahes tahaks kuulda inimeste kogemusi ja soovitusi kõigest mis selle teemaga seondub. _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Jan 23, 2013 16:13 Teema: Re: Touhou Project
|
|
|
bakagaijin kirjutas: | Kaks lehekülge mängude teemasi ja mitte keegi pole maininud Touhou Project-it? |
Tegu suhteliselt uue alafoorumiga, enamus teemasid on siia üle tõstetud ja baka aktiivsus on võrdlemisi madal olnud.
bakagaijin kirjutas: | Või ei huvita inimesi need ametlikud mängud, vaid ainult dòjinshi ja muusika mis nendega on kaasnenud? |
Jah. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Kolm Jan 23, 2013 23:29 Teema:
|
|
|
Mulle küll Touhou mängud meeldivad
Touhou doujin muusika meeldib veel rohkem
Touhou doujin mänge on küll kahjuks üks ainult.
Muud nänni on ka.
Lisaks oma kola näitamisele võin öelda, et isiklik lemmik on Imperishable Night, mida sai tippajal Hardi peal edukalt mängitud. EosD puhul on näha, et tegu on esimese katsega windowsi platvormil, PCB on juba korralikum ja IN jõudis ülima tasakaalustatud mänguni. Edasi tuli päris palju obskuurset kraami ja Ten Desires on jälle esimene, mis mulle tõsiselt meeldib. Üritasin kasutaja Valdars abiga mingi hetk ise ka üht danmakufut teha, aga asi jäi soiku, ainult paar algelist spellcardi sai tehtud. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Jan 24, 2013 00:02 Teema:
|
|
|
Mina tean ainult ühte asja touhou kohta
VABANDAN! Mul on väga piinlik, tänan kasutajat Random, kes meenutas, et seda tean ka. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hoshihana

|
Postitatud: Teis Veeb 05, 2013 22:06 Teema:
|
|
|
Really? Touhou-d ei mängi keegi? What has this world come to?
Mul on olemas Touhou 7 ja 8 (Embodiment of Scarlet Devil, Imperishable Night). Kõigepealt tõmbasin 8, sest kuulsin, et see olevat kõige kergem algajatele, aga pärast 7 tõmbamist avastasin, et see on minu jaoks palju kergem.
Might just be me, though. |
|
Tagasi üles |
|
 |
EvilNassu
|
Postitatud: Püh Apr 28, 2013 22:18 Teema:
|
|
|
Olen mänginud ammu paar osa. Päris huvitavad olid . |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Apr 29, 2013 20:21 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Mulle küll Touhou mängud meeldivad |
Respect!
Ja et postitus veidi sisukam oleks, siis ütlen ära et mängisin neid mänge väga ammu, siis kui neid veel eriti palju ei olnud ja kuulnud neist ka pigem vähesed. Ajaga on pisik õnneks levinud. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ArchonD

|
Postitatud: Kolm Juun 05, 2013 22:40 Teema:
|
|
|
Kuna keegi teine seda teinud pole, siis teen seda ise.
Th13.5 Hopeless Masquerade ja th14 Double Dealing Character [trial ver 0.01] tulid hiljuti välja, niiet, discussion plz?
IMO, DDC Demo tundub jube lihtne olema, isegi Ten Desires oli raskem, aga, fact et Sakuya on playable on minu jaoks küllalt hea~ _________________ Mis loed, ei midagi erilist siin. XD |
|
Tagasi üles |
|
 |
|