Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
mariliisr
|
Postitatud: Püh Dets 16, 2012 18:15 Teema: Kes?
|
|
|
Kes ja kust on see vasakpoolne(joonis) tegelane pärit?? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Püh Dets 16, 2012 19:31 Teema:
|
|
|
Chiga Yasuhiro "Seitokaichou ni Chuukoku"-st
Google reverse image search on su sõber. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Dets 17, 2012 01:30 Teema:
|
|
|
Kuigi Google reverse image on ka mulle tihti heaks sõbraks, on see kahjuks kaotanud igasuguse põnevuse äraarvamisest - pean silmas sellega kaasnevat nuputamist-mõistatamist ning oreooli, millega õige vastuse teadja end pärgab. Nähes esmalt vaid Blawki poolt esitatud vastust, kuid mitte selle allikat, pidasin sellist teadmist üpriski aukartusväärseks (loomulikult tundsin sellega seotult ka tüüpilist mitteteadja põlastust konkreetse tundmatu teadmisteringi kui väga väheväärtusliku vastu - minu jaoks tundmatu nimi, stiililt shoujo - miks olekski selle teadmine vajalik!?). Ekraani allapoole scrollides aga lahvatas pettumus meeldetuletusest, et tänapäeval on võimalik otsida mitte ainult teksti vaid ka pildi- või helisisendiga. Nõnda lahtus ka igasugune huvi, mida see ainumas lause Blawki vastu eelnevalt tekitas.
Ma muidugi mõistan, et teema eesmärk oli vastust saada ja Blawk talitas kõige optimaalsemal moel. Lihtsalt kirjutasin oma mõttekäigu blogina üles, sest kui selline ühe küsimuse teema kord juba loodud, siis võib ju natu joru ka ajada. Vastus vist käes, teema kinni? _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Esm Dets 17, 2012 03:42 Teema:
|
|
|
Interveebsi võlud ja valud, mõistan sind. _________________
 |