Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Keissy

|
Postitatud: Püh Okt 28, 2012 21:59 Teema: Asashio sünnipäevapidu 10. novembril
|
|
|
Hei hei!
Möödunud on järjekordne aasta ning lähedal on Asashio sünnipäev. Loomulikult ei jää see ka sel aastal pidamata. Pidu toimub hilisemal ajal kui tavaliselt ehk 10. novembril kell 19:00. Asukohaks on rollimängukeskus Nurg (Kastani 38).
Riietus olgu pidulik, tegu on ikkagi sünnipäevapeoga.
Kohapeal saab olema veidi näksimist. Omalt poolt midagi kaasa võtta on täiesti lubatud (aga mitte kohustuslik).
Asashio liikmetele, kes on liikmemaksu tasunud, on sissepääs tasuta, teistele on 2 eurot.
Näeme sünnipäeval!
Viimati muutis seda Keissy (Nelj Nov 08, 2012 18:53). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Nov 04, 2012 16:02 Teema:
|
|
|
kuna FB event on inviteonly ja ma pole kutsutud, ei tule ma vist kohale!!! _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Nov 04, 2012 16:52 Teema:
|
|
|
Mis iganes põhjusl tundub olevat event lahti aind Asashio grupi liikmetele ja see FB ei lase mul kedagi teist kutsuda :/
Pmst on ikka oodatud kõik, kellel huvi. Mõtlen, mis selle eventiga peale hakata.
Ainus võimalus paistab hetkel olevat eraldiseisvalt event teha, aga ei ole vast hetkel mõtet. Peab tulevikuks midagi muud välja mõtlema. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Nov 04, 2012 17:02 Teema:
|
|
|
ei vahet pole, otsustatud, ma ei tule lihtsalt! _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Nov 04, 2012 17:10 Teema:
|
|
|
Tegin siiski uue eventi. Minu enda tähelepanematuse viga, mida ei saa enam parandada jooksvalt. Peaks FBle ettepanekut tegema. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Aarne

|
Postitatud: Teis Nov 06, 2012 07:32 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | kuna FB event on inviteonly ja ma pole kutsutud, ei tule ma vist kohale!!! |
Valitud eliidid kutsuti ainult. _________________ I dropped Clannad harder than Skrillex will ever drop the bass.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|