Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
tõrvik

|
Postitatud: Laup Aug 11, 2012 22:30 Teema: .hack//Beyond the World
|
|
|
.hack//The Movie: Sekai no Mukou ni
®anr: Action, adventure, sci-fi
Stuudio: Bandai
Sisu:
Valla pääsenud arvuti viirus ähvardab hävitada maailma nii virtuaalse kui päris. Kogu maailma päästmine lasub 14 aastase Sora Yuuki õlgadel.
Minu arvamus:
Filmi plot ei ole midagi uut neile, kes on jälginud kogu .//Hack franchise. Viirus ähvardab hävitada maailma, inimesed langevad kooma, peategelane pärib erilised võimed ja päästab kõik. Aja surnuks löömiseks on see päris OK vaatamine kui selline MMo asi pakub huvi. Asja kõige negatiivsem külg on see, et film on arvuti graafikaga loodud, mis jättis tegelastest ja liikumisest väga konarliku mulje
5/10 Minu poolt sellele. Pole kõige hullem aga oleks võinud ka parem olla. |
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Püh Aug 12, 2012 08:42 Teema:
|
|
|
Ma enamus .Hack// animeid ja filme vaadanud, kahjuks pole praegu võimalus seda ise vaadata, aga kui võimalus tekkib , siis kindlasti vaatan 2ra.. _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Esm Aug 13, 2012 15:53 Teema:
|
|
|
Kahju, et keegi ei viitsi teha sellist CG-d nagu Advent Childrenis.
Plot oli jah suht kli¹ee .hack'i kohta, kuid mulle üleüldiselt täiesti meeldis asi tervikuna. Mõningaid igapäevaseid pisiasju oli just meeldiv näha, mis lähitulevikus tõeks võivad saada ja kuidas neile läheneti (igasugu vidinad, reklaamplakatid, kooli klassid jms).
Siin räägib minus võib-olla juba vana .hack'i fänn kuid mina annan kogu kupatusele 8/10. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SilverWolf112

|
Postitatud: Reede Aug 17, 2012 11:27 Teema:
|
|
|
Kindlasti hakkan vaatama isegi kui jama on kuna Hack seeriad meeldivad siiani parim oli mäng .hack//G.U.
Edit:Kuna olen mänge mänginud siis oli story suht teada väga meeldiv 9/10 minu poolt  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|