Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
toomas

|
Postitatud: Teis Mai 22, 2012 21:56 Teema: Tellime tantsumatte
|
|
|
Nii, Animatsuri on tulemas ja on aeg hakata valmistuma Stepmania võistlusteks. Et kogenumatel liiga ebavõrdset eelist ei oleks, siis prooviks enne festivali tellida paki tantsumatte soovijatele harjutamiseks. Esimese asjana uuriks, kui palju oleks soovijaid, sest sellest sõltub mati hind.
===== EDIT =====
Tegin see kord nii, et tellisin 6 matti ära (link), sest enne 15nendat tõenäoliselt kõik ära maksta ei jõua. Pakun, et Tartusse jõuavad need umbes nädala pärast. Kes soovib matti kätte saada, võib teha pangaülekande või teise variandina võib ka sularahas maksta, kui matile järgi tulla.
Summa: 31 EUR
Konto: 10010196910013 LAASIK TOOMAS
Selgutus: tantsumatt / <baka_kasutajanimi>
Viimati muutis seda toomas (Kolm Juun 13, 2012 09:45). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Teis Mai 22, 2012 22:01 Teema:
|
|
|
tahan! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Mai 22, 2012 22:22 Teema:
|
|
|
MINA!212 _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Teis Mai 22, 2012 23:57 Teema:
|
|
|
Kuna kaks korda olen alt hüppanud, siis seekord saadan raha teele esimesel võimalusel 1 mati jaoks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Kolm Mai 23, 2012 19:29 Teema:
|
|
|
Minu sõbranna soovib, nii et +1 (vahendan). _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Nelj Mai 31, 2012 19:45 Teema:
|
|
|
Nii et 5 siis? Tõenäoliselt tasuta saatmist me ei saa sellise kogusega. Ootame veel natuke, äkki mõni ilmub veel kusagilt välja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
magicalmuffin tik-tak

|
Postitatud: Reede Juun 01, 2012 09:12 Teema:
|
|
|
Kas see tantsumatt tuleb tarkvaraga ja mille ühendad arvutisse ning saad tantsusamme õppida? näiteks rumbat , cha cha chad ?
Või on lihtsalt mõttetu tetrise taoline, kus lambi nupu peale, teatud kiirusega vajutama pead? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Reede Juun 01, 2012 13:00 Teema:
|
|
|
Täispuhutav tantsupartner on ka kaasas. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Juun 01, 2012 22:52 Teema:
|
|
|
magicalmuffin kirjutas: | Kas see tantsumatt tuleb tarkvaraga ja mille ühendad arvutisse ning saad tantsusamme õppida? näiteks rumbat , cha cha chad ?
Või on lihtsalt mõttetu tetrise taoline, kus lambi nupu peale, teatud kiirusega vajutama pead? |
Googel on sinu sõber. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
magicalmuffin tik-tak

|
Postitatud: Laup Juun 02, 2012 18:39 Teema:
|
|
|
Jajah, juba vaatasin seda:
http://www.youtube.com/watch?v=DMbWMMtTWRY
Ühesõnaga, praktilist kasu ei ole. Seda tahtsingi teada. Mõtlesin, et äkki sain asjast valesti aru. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Juun 02, 2012 23:01 Teema:
|
|
|
Võimalike tantsusammude õppimisel tõesti kohe üldse kasu pole. Täiesti ilma kasuta asi ka nüüd pole. Juba 20 minutit korraliku tempoga lugudel on paraja trenni eest. Jalalihased saavad ikka mõnusa treeningu kui näiteks 1,5-2 tundi järjest paned. Minu korraga karglemise rekord kusagil sinna vahele jääbki. Alguses on aeglasemad lood ja trenni vähem, aga mida aeg edasi, seda karmimaks läheb. Isegi 5min kiire lugu võib päris võhmale võtta ja higile ajada.
Ehtne noliferi trenn kodustes tingimustes (: _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Juun 03, 2012 12:59 Teema:
|
|
|
Asi pole kasus vaid lõbus _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Püh Juun 03, 2012 21:50 Teema:
|
|
|
Ma tahan ka ühte! Napilt jõudsin veel enne 4. juunit siia teemasse postitada. =D _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Juun 10, 2012 09:34 Teema:
|
|
|
decomed kirjutas: | Millal matti n2eb >D? |
Enne peaks nagu maksma ka vast. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Juun 10, 2012 12:27 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | decomed kirjutas: | Millal matti n2eb >D? |
Enne peaks nagu maksma ka vast. |
Njah... aga ma nagu ei näe või olen pimedaks jäänud viimasel ajal, kuhu ma selle maksan, kuidas ja millal =/ _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Juun 10, 2012 12:33 Teema:
|
|
|
decomed kirjutas: | Ummi kirjutas: | decomed kirjutas: | Millal matti n2eb >D? |
Enne peaks nagu maksma ka vast. |
Njah... aga ma nagu ei näe või olen pimedaks jäänud viimasel ajal, kuhu ma selle maksan, kuidas ja millal =/ |
Selleks on sul olemas kannatlikkuse voorus. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Püh Juun 10, 2012 13:04 Teema:
|
|
|
Kui ma viimati toomasega rääkisin, ütles ta, et mati tükihind on veel selgitamisel, kas saame ka seekord 24.95€ eest (ehk FutureMax maksab saatmiskulud) või mitte. Selle taga kõik seisabki ja enne pole mõtet arvelduskontot kuhugi panna ju.  _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Esm Juun 11, 2012 12:08 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | Kui ma viimati toomasega rääkisin, ütles ta, et mati tükihind on veel selgitamisel, kas saame ka seekord 24.95€ eest (ehk FutureMax maksab saatmiskulud) või mitte. Selle taga kõik seisabki ja enne pole mõtet arvelduskontot kuhugi panna ju.  |
Nii ta on. Kirjutasin Futuremaxi, et mis hinnaga on võimalik 6 matti tellida. Ise otse tellides peaks lõpphinnaks kujunema hinnanguliselt 30.87 EUR tükk, mis ei olegi nii palju kui kartsin. Sõna "hinnanguliselt" on seetõttu, et tegeliku saatmiskulu saab teada alles tellimuse tegemise käigus ja see summa on saadud nende "estimated shipping cost" järgi arvutades.
Kas keegi v2.5 matti ka tahaks? Pole ühtegi tellinud, aga need on kõvema täitematerjaliga ja seetõttu tõenäoliselt ka täpsemad, aga ka 10 euri kallimad. Neil on ka sarnane v3 matt müügis, mis on ~35 EURi kallim v2 variandist ja mille arvustused on kõik head, aga kui hea see tegelikult on, ei tea. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|