|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Laup Nov 05, 2011 10:38 Teema: Ära anda / soovin saada
|
|
|
Tuli eile mõte, et bakas võiks olla Hinnavaatluse foorumi eeskujul selline ära anda - soovin saada nurgake, kindlasti leidub igaühel kodus midagi, mis on juba aastaid jalus, aga prügikasti ei raatsi visata. Või vastupidi, on vaja mõnd jubinat, mis maksab poes kordades rohkem kui vaja.
Lihtsad reeglid:
- kasutage head tava ja viisakust.
- broneerimine võimalik, aga üldjuhul kehtib reegel, et kes esimesena järgi läheb (äraandja nõusolekul) on uus omanik.
- tegu pole müügiteemaga. Kauba vastu võib pakkuda ¹okolaadi, limonaadi, õlut või sooja kallistust, muidugi on teretulnud ka kõikvõimalikud humoorikad vahetusvariandid. Äärmisel juhul võib küsida-pakkuda sümboolset summat.
- kui sa pole just politsei poolt tagantotsitav, oleks hea, kui sa asja pakkudes ütleks ära vähemalt oma linna, veel parem kui lisaksid juurde ka oma telefoninumbri.
- kui tegu on asjaga, mille visuaalne külg omab tähtsust, siis lisa kindlati ka foto.
- Küsida-pakkuda võib kõike tikutoosist pesumasinani.
Endal oleks ruuterile vaja 7.5 voldist adapterit. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
toomas

|
Postitatud: Laup Nov 05, 2011 14:15 Teema: Re: Ära anda / soovin saada
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Endal oleks ruuterile vaja 7.5 voldist adapterit. |
Mul selliseid adaptereid 2 tükki (7.5V 1A). Need olid kunagi trendneti switcide taga, aga switche mul enam pole. Ühe võin lahkesti ära anda. Kui sa Tallinnast ei leia või juhtud Tartusse mõni päev, siis helista. Kui numbrit pole, siis küsi pm-is. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Soobel

|
Postitatud: Püh Nov 06, 2011 19:42 Teema:
|
|
|
Hunnik VHS kassette siin ripakil. 5-6 Muumioru lugu näiteks. Aga ka rariteetsemat nagu BenHur (kahjuks küll soomekeelne)
Iseseisvuspäev, Väga visa hing, Titanic...
Teagi kohe, mis sellistega peale hakata. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
Postitatud: Esm Nov 07, 2011 21:26 Teema:
|
|
|
iphone 3g laadija üle lambist (pool nädalat olen tln pool rkv) _________________ http://myanimelist.net/animelist/Follycore
Viimati muutis seda Folly (Teis Nov 08, 2011 17:26). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2011 12:02 Teema:
|
|
|
Ära anda ilma laadijata ja ilma jalata 15 LCD tolline monitor, mis tõenäoliselt töötab. Paikneb Tartus Annelinnas.
Saab kasutada sellisteks toredateks asjadeks nagu SEE (endiselt kohutavalt halb video, kust ei saa üldse aru, kudias asi töötab... also ma ei tea, miks ma tegin video nii, et pilt on külili) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|