|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Lurker-sama

|
Postitatud: Nelj Nov 24, 2011 15:06 Teema: Double Arts
|
|
|
Double Arts.
Autor/Kunstnik: KOMI Naoshi
®arnid: Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Shounen (Ja mina lisaksin ka Romance).
Kokku on 23 Chapterit + Üks lühike lisalugu (Chapter 24) + Omake (Chapter 25)
Troi haigus on laastanud maailma juba seitsesada aastat. Troi’le pole ravi ja lõppeb surmaga, siiski saab haige piinu vähendada, kuid ka seda ainult lühiajaliselt. Õed on naised, kes on Troi vastu immuunsemad, nad on küll nakatunud aga suudavad Troi mürgiga toime tulla, peale selle suudavad nad teistelt mürki omastada, tänu millele nad ka haigete olukorda leevendada suudavad. Siiski pole õe keha mingi mahutu konteiner! Nende keha suudab ainult teatud hulga mürki omandada, kui see limiit ületada, sureb ka õde. Seega lõpetavad enamus õdesi ravimise enne, kui nad oma limiid ületavad. Elraine, noor õde, seda aga ei tee, üritades aidata võimalikult palju inimesi. Elraine’il on üllatavalt suur resistantsus, kuid ühel päeval, pärast patsiendi külastamist, hakkavad tal krambid, mis tähendavad, et elada on veel ainult loetud sekundid. Kuid krambid katkevad üllatuslikult, kui kukkuva tüdruku püüab kinni suhtkoht suvaline noormees tänavalt. Tuleb välja, et poiss, kelle nimeks on Kiri, on täiesti immuune ja niikaua, kuni Elraine Kiriga otses kontaktis on, suudab Elraine elus püsida.
“I don’t care if it’s bathing, sleeping or using the toilet, if for even one second you let go of his hand, you’re done for!”
Kuna Kiri on esimene inimene, kelles esineb nähtus Troi mõju täielikult piirata, loodab Elraine ja ka teised õed leida ravimi Troi vastu Kiri abiga. Koos abivalmis sõpradega peavad Elraine ja Kiri läbima mitmeid raskusi, sest organisatsioon, Gazelles, jahivad õdesid ja nende eest ei jää varjule saladus erakordsest poisist.
Double Arts on minu arust ünsa naljakas ja sisaldab piisavalt actionit ja ka parajalt fluffi <3. Kahjuks jääb manga veidike lühikeseks ja lõpp ebaselgeks, mis minu jaoks võib-olla isegi lisas Double Arts’ile võlu juurde. Samuti joonistused on minu arust väga kvaliteetsed ja stiil üleüldiselt on üsna lummav. Mulle väga meeldis, soovitan ka teistele!
NB. Kui te näete kuskil segast lauseehitust, kirjaviga, komaviga, mida iganes, palun teavitage mind privaatsõnumi kaudu. Ma tean, et mu Eesti keel on vigane ja väldiksin hea meelega diskussiooni oma kirjakeelest. AITÄHH! (bite me)
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Nov 24, 2011 17:37 Teema: Re: Double Arts
|
|
|
Lurker-sama kirjutas: | parajalt fluffi <3 |
the what? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Lurker-sama

|
Postitatud: Nelj Nov 24, 2011 17:52 Teema: Re: Double Arts
|
|
|
Stopa kirjutas: | Lurker-sama kirjutas: | parajalt fluffi <3 |
the what? |
Nunnusust. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
tvk_

|
Postitatud: Reede Nov 25, 2011 17:33 Teema:
|
|
|
Nunnult tundub joonistatud olevat. Loen kindlasti n_n |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|