Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Lemmik tegelane Fairy Tail'ist |
Natsu Dragneel |
|
50%
|
[ 9 ] |
Gray Fullbuster |
|
16%
|
[ 3 ] |
Lucy Heartfilia |
|
5%
|
[ 1 ] |
Erza Scarlet |
|
11%
|
[ 2 ] |
Happy |
|
5%
|
[ 1 ] |
Wendy Marvel |
|
0%
|
[ 0 ] |
Carla |
|
0%
|
[ 0 ] |
Jellal Fernandes |
|
5%
|
[ 1 ] |
Mystogan |
|
5%
|
[ 1 ] |
|
Kokku Hääli : 18 |
|
Autor |
Teade |
skullkiller

|
Postitatud: Püh Sept 11, 2011 15:17 Teema: Fairy Tail review'ga
|
|
|
Fairy Tail ülevaade
Üldine info :
®anr : Action, Adventure, Comedy, Fantasy
Aasta : 2009-...
Demograafiliselt: Shònen
Stuudio : A-1 Pictures, Satelight
Alus : Hiro Mashima Manga "Fairy Tail"
Episoode: Praegu väljas 98
Sisust:
Loo alguses jookseb Lucy Heartfilia kodust ära, et otsida Salamandri-nimelist võlurit. Lucy plaaniks on leida Salamander, et ühineda Magnolia (kuri)kuulsaima võlurigildiga,mille nimeks on Fairy Tail. Ta leiab Salamandri - Natsu, kes on teine peategelane - ja koos satuvad nad halbade võlurite otsa, kellega võideldes hävitavad pea poole linnast. Lucy üllatuseks on Natsu Fairy Taili liige ning ta saab kutse ühineda guildiga. Fairy Tailis kohtub Lucy jäämaag Gray Fullbusteriga, kellel on komme (mitte)sobivail hetkeil oma riideid seljast tõmmata, ja Erza Scarletiga, ühe kardetuima naismaagiga kogu gildis, ning kelle võimeks on oma turvist ja relvi silmapilgutuse jooksul vahetada. Samuti tutvub Lucy Happy'ga, lendava sinise kassiga, kes on Natsu kaaslaseks. Koos astuvad nad vapralt vastu seiklustele, mis nende teele satuvad (või mille nad ise põhjustavad).
Pilte ka :
Pildil Natsu, Erza, Happy, Lucy, Gray.
Pildil Fairy Tail'i guild
Pildil Erza Scarlet, oma Fairy Queen turvisega(armoriga)
Pildil Gray Fullbuster, valmistamas jääst midagi
Pildil Lucy Heartfilia, koos oma celestial spirits'itega.
Pildil Natsu Dragneel.
Oma arvamus:
Kuigi see kisub minema samasse patta koos Naruto, One Piece'i ja Bleach'ga, meeldib see mulle, sest seal on palju huvitavaid tegelasi ning igas episoodis saab millegi üle naerda(või nutta).
Hea anime, mis ei kipu igavaks veel minema. Hindaks 9/10st, sest ikkagi on tegemist pikema animega ja lõppu pole veel näha. Vahepeal on tekib isegi võrdlus moment Naruto ja Fairy Tail'i vahel, kuid jään arvamusele et Fairy Tail on parem. Kuid ei saa päris kindlalt veel öelda, sest Naruto on lihtsalt kauem jooksnud kui Naruto. Mõlemas tegelased liiguvad alati kuhugi poole ning leiavad oma teelt takistusi või vastaseid.
Kahjuks ei oska võrdlust Bleachi ja One Piece'ga tuua, sest pole neid sarju veel jõudnud vaadata. Oskan vaid tuua One Piece ja Fairy Tail vahel ühe tegelase, kes on peaaegu identne: Fairy Tail'st Clive Gildarts ning One Piece'st Shanks.
EDIT: Soovitan mangat lugeda, sest praegu on rohkem mangat väljas, kui animet ning manga on isegi vist huvitavam. Kuid ma parema meelega vaatan seda animena.
Sain manga esimese vol'i AniMatsurilt.
P.S. Tänud Teshrinile ja Valdarsile, kes nõuga aitasid selle grammatiliselt korrektseks muuta |
|
Tagasi üles |
|
 |
rainbownaru

|
Postitatud: Nelj Jan 12, 2012 20:07 Teema:
|
|
|
heee, mina hindan hetkel animet 10/10
ja manga kohta ... ma ei suuda seda mangana lugeda xD pean tunnistama et fairy tail on minu silmis ka juba parem kui naruto, mis oli pikka aega lemmik, aga ka see vajus ära. minuarust on ka fairy tail-i karakterid üsna omapärased ja igasugused seosed mis anime jooksul välja tulevad on üllatavad ja naljakad. toredad on ka need kõige tobedamad ja tuulepäised ettevõmised
aga gildarts on tõesti nagu shanks one-piece-ist *-* |
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
Postitatud: Reede Jan 13, 2012 06:24 Teema:
|
|
|
Fairy Tail on jah oma 112 siiamaani oleva epioodiga päris hea mulje jätnud ja ei ole praegu kartust et ära vajuda võiks..
.. aga 1 asi mis mulle ei meeldi FT juures on see et (ma alustasin fairy taili ammu nii et ma võin eksida aga..) ma ei mäleta ÜHTEGI kohta kus hea tegelane oleks kellegi vastu kakeldes kaotanud.. ja see tõmbas kuskil vahepeal natukeseks ajaks pausi vahele vaatamiseks kuna lahingud olid väga ühekülgsed.
Skoor ..hmm.. 8.5/10  _________________ 私は決してあきらめないだろう。
siimkarel@hotmail.com - msn |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Püh Märts 03, 2013 15:03 Teema:
|
|
|
Kahju on lugeda, et Fairy Tail saab läbi 30.märtsil juba. Kuigi viimane arc on veninud juba päris pikalt, on selle lõpp juba näha 175. episoodi juures.
Allikas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Püh Märts 03, 2013 17:59 Teema:
|
|
|
Kahjuks mulle mainstream shounen animed ei lähe üldse peale.. Seega see anime ei meeldi mulle. Tundub nagu kõik mainstream shounen animed on samad.
Ma ei ole hipster. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
muda

Liitunud: 28 Juun 2003 Postitusi: 109 Asukoht: Hiiumaa - Viljandi
|
Postitatud: Esm Märts 04, 2013 15:25 Teema:
|
|