Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Reede Aug 19, 2011 17:30 Teema: Animeöö XVII visuaalsetel novellidel põhinevad animed
|
|
|
Algselt oli plaanis teha taas ühe stuudio teemaline üritus kuni sain teada ühe kasutaja salasoovist. Kuna inimeste unistuste täitmine on mulle ääretult oluline, siis on animeöö sisuks seekord visuaalsetel novellidel põhinevad ¹edöövrid.
Kuupäevad: 27. august
Toimumise aeg: 18:00-8:00
Koht: Tartus, Lille majas (Lille 9), alumisel korrusel noortetoas.
Registreerimine: Üritus piirarvuga (25 inimest) Registreerimiseks saata oma pärisnimi ja kasutajanimi mulle privaatsõnumina või alo_fx6(ät)hotmail.com. Sinu sõbrad, keda ma ei tunne isiklikult ja kes pole registreerunud, ei saa sisse.
Pilet: Tasuta
Söök ja jook: Igaüks võtab ise, funktsioneeriv köök ja veekeedukann on olemas!
Kava:
School Days (ilusa paadi pärast)
Phantom: Requiem for a Phantom
Ef Tale of Memories
Utawarerumono OVA
White Album
Tears to Tiara
Demonbane
Natsuiro no Sudokei
Kava võib muutuda ja sisaldab tõenäoliselt rohkem asju.
Copypasta:
- Magamiskohti ei ole, tagumises toas toimub tõenäoliselt vaba olemine kuni hommikul ära väsitakse. Magamiskoti ja matiga (mitte segamini ajada MTI-ga) saab vajaduse korral paar tundi ära magatud.
- Tegemist on noortekeskusega, purjus inimestel palun mitte kohale tulla, läbu ja lagastamist ei toimu. Silmnähtavalt joobes inimesed viskan välja külma lumme. (NB! Talve lõpuga seoses porilompi!) Ja siis vihma sajab peale. Ja auto sõidab porilombist läbi ning pritsib veel ekstra sopaseks.
- Põrand ei pruugi soe ja säravpuhas olla, sussid või paksud sokid jalga.
- Noortekeskuse vara ja projektori eest vastutame kollektiivselt.
- Kui elumere lained hakkavad üle pea lööma (animeööga seoses), või kahtlased inimesed jälitavad (teel animeööle), siis mind saab kätte numbril 53095534.
- Kui soovite mingit kindlat animet näha, saatke PM, meil või lihtsalt kirjutage siia teemasse.
Tulijad: 23/25
1. Clawson
2. Raidomees
3. genky
4. Reaperz
5. ewty
6. Rey
7. delos
8. shadowman
9.
10. Keissy
11. Flasher
12. Animehuviline
13. tyyp
14. Zarina
15. Ummi
16. Laura
17. Maarja
18. inz002
19. karlik
20. Indrek
21. Random
22. Piksel
23. stratofortress87
24. decomed
25.
PS. Magicut tohib seekord mängida ainult mütsi kandes. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live.
Viimati muutis seda Clawson (Laup Aug 27, 2011 12:10). Kokku muudetud 15 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Reede Aug 19, 2011 22:45 Teema: Re: Animeöö XVII visuaalsetel novellidel põhinevad animed
|
|
|
Clawson kirjutas: | ...
Kuupäevad: 21.-22. mai.
... |
Aga tegelikult? _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

|
Postitatud: Laup Aug 20, 2011 00:00 Teema: Re: Animeöö XVII visuaalsetel novellidel põhinevad animed
|
|
|
IceWolf kirjutas: | Clawson kirjutas: | ...
Kuupäevad: 21.-22. mai.
... |
Aga tegelikult? |
Tegelikult 27. august. Lohakas olin oma kopipastaga. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
delos
|
Postitatud: Püh Aug 21, 2011 16:17 Teema: Re: Animeöö XVII visuaalsetel novellidel põhinevad animed
|
|
|
Clawson kirjutas: | PS. Magicut tohib seekord mängida ainult mütsi kandes. |
Ma ei teadnudki, et animeöö kuulub nüüd Valvele.
Võtaks ka ühe koha muidu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Püh Aug 21, 2011 16:59 Teema:
|
|
|
Ma võtaks ka koha. Võtan mütsi kaasa siis. :< |
|
Tagasi üles |
|
 |
MyLeafy

|
Postitatud: Püh Aug 21, 2011 18:36 Teema:
|
|
|
ma ka~
mul on palju mütse  _________________ ----------------------------------------------
That's for me to know and for you to... |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Püh Aug 21, 2011 18:54 Teema:
|
|
|
Üks sõber kiitis väga "School Days"i ja mõtlen, et selle pärast võiks isegi küll end Tallinnast kohale vedada. Kuid eks ma ütlen hiljem kindlalt, kas olen tulija või mitte.  _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keissy

|
Postitatud: Nelj Aug 25, 2011 22:49 Teema:
|
|
|
Kolin sel päeval just ühikasse sisse. Võib-olla otsustan ka ennast animeööle kohale vedada esimest korda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Reede Aug 26, 2011 16:45 Teema:
|
|
|
Pange mind kah kirja .... Ma olin Tartus, loodan et saan veel tulla =)
Üritan kah saada tulla, pange ennem nimi kirja, ennem kui kõik kohad t2is on XD
Ning 1 küsimus veel:
Kas on võimalik 1 öö seal veeta, ei pea olema mingi ööbimine, mul lihtsalt ei l2he ühtegi rongi tagasi Tapale =).
Võin ööl2bi üleval kah olla. Lihtsalt, et saaksin öö seal 2ra veeta, et mitte t2naval passida 1 öö  _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

|
Postitatud: Reede Aug 26, 2011 19:19 Teema:
|
|
|
Jah, animeöö kestab ka öösel. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Reede Aug 26, 2011 21:05 Teema:
|
|
|
Clawson kirjutas: | Jah, animeöö kestab ka öösel. |
Omg sry -.-"
Ei lugenud korralikult l2bi, liiga kiire oli, et kallaaja korralikult l2bi lugeda...
Ughh ma hilinen ikka korralikult =) Rong jõuab 18.30 , sinna kõndimisele kulub kah pool tundi  _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Reede Aug 26, 2011 22:36 Teema:
|
|
|
Sa oled ju animeööl ühe korra varem olnud, peaksid juba isegi vastust oma küsimusele teadma..
igatahes, sai selgusele jõutud, et animeööle ei jõua ja minu võib nimekirjast maha kriipsutada. _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rey

|
Postitatud: Püh Aug 28, 2011 01:35 Teema:
|
|
|
Sai käidud oldud ja vaadatud. Nalja oli nabani.
Paraku sundis varajane tööaeg mind ürituselt varem lahkuma aga aitäh Clawsonile korraldamise ja tulijatele seltskonna eest. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|