Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
PinkBunnyGirl14

|
Postitatud: Nelj Märts 31, 2005 15:41 Teema: J-pop ja J-rock
|
|
|
....teema selline:siia sinu meelest parimad tegijad+pildid nendest ja miks sa neid just parimaks pead! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kimikoyu

|
Postitatud: Nelj Märts 31, 2005 16:45 Teema:
|
|
|
Dir en grey Miks?! Sest nii lihtsalt on. Minu kõrvale meeldib. And then i like Onmyouza and Chihiro Onitsuka. Kes see neid pilte ikka otsida viitsib? ´ Chihiro sest tal on ilusad laulud ja väga hea hääl...jaaa Onmyouza sest noh ma ei tea mulle meeldib selline muusika. laulja hääl vahel käib natuke närvidele.. see on kohati selline... värisev? kõikuv? või midagi sarnast..... |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Nelj Märts 31, 2005 19:54 Teema:
|
|
|
muusikal pole jah viga dirul.aga eri ***** käivad riides
halcali ei tea kas nad just j-popi/rocki alla kvalifitseeruvad, aga ea on ikkagist !___! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kimikoyu

|
Postitatud: Nelj Märts 31, 2005 20:08 Teema:
|
|
|
0h00 kirjutas: | muusikal pole jah viga dirul.aga eri ***** käivad riides
halcali ei tea kas nad just j-popi/rocki alla kvalifitseeruvad, aga ea on ikkagist !___! |
Mis mis. Minuarust näevad nad nüüd ju täitsa normaalsed välja o_o ... Ja mille alla sa neid nüüd siis panna tahad? jaapani rahvamuusika või midagi? |
|
Tagasi üles |
|
 |
yamyy
|
Postitatud: Nelj Märts 31, 2005 20:25 Teema:
|
|
|
nonoh rahu rahu, igalyhel oma arvamus ja maitse
mina isiklikult huvitun hetkel JE poistest.. etc. Arashi, Tackey & Tsubasa, Kat-tun, NewS, Kanjani8 ja veel ja veel ja veel... ning põhimõtteliselt istun jpop`i otsas, kuid ennast teades lennutan ennast varsti jrock`i, kui JE poistest villand saab
ah jaa, ning oodake kuni te nende kostyyme näete.. mina isiklikult kukkusin toolit maha, kui neid esimest korda nägin kontserte andmas.. täitsa lõpp mis vigurid mõnedel seljas võivad olla.. aga eks see yks showbisnes ole niisiis ple viga mdagi.. juba ära harjunud ning vahel vaatad et oi kui kenad!
pilte? kas on vaja? oeh jah, heakene kyll, eks ma siis otsin:
pildid tulevad siis kui viitsin neid otsima minna või screencappe tegema hakata  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chibi

|
Postitatud: Nelj Märts 31, 2005 20:55 Teema:
|
|
|
Tackey & Tsubasa = yumm yumm..  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
zero

|
Postitatud: Nelj Märts 31, 2005 22:09 Teema:
|
|
|
riietus meeldib väga, muusika ja meik mitte just niipalju  _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Nelj Märts 31, 2005 22:30 Teema:
|
|
|
Noh Diru juba mainiti.
Aga j-rockis tõelised tegijad olid ikke hide sooloartistina ja koos X-japan'iga!
hide
X-Japan
Ja miks ma neid parimaks pean?? Pole aimugi aga pean!
Jaapanis on nad igatahes muusika legendid!!
Ah! Ja siis on muidugi ka Kiyoharu!!
Ta on väga huvitava häälega ja mulle lihtsalt meeldivad tema laulud! Ainult mitte siis kui ta Kuroyume's oli aga Sads'i laulud ja need mis ta pärast üksi tegi on head
Baroque oli ka väga hea bänd...aga kahjuks jõudsid nad suht ruttu lahku minna.. Olen kindel, et muidu oleks võinud nendestki veel midagi väga suurt saada!

Viimati muutis seda Sato-chan (Reede Apr 08, 2005 09:33). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
hallhaldjas

Liitunud: 23 Jan 2005 Postitusi: 59 Asukoht: Pisike pudel punast küünelakki ^^.
|
Postitatud: Reede Apr 01, 2005 19:12 Teema:
|
|
|
Mulle meeldib Ayumi Hamasaki  |
|
Tagasi üles |
|
 |
PinkBunnyGirl14

|
Postitatud: Reede Apr 01, 2005 22:14 Teema:
|
|
|
..meeldib Miyavi sooloartistina.Tegelikult on ta päris armas..

Viimati muutis seda PinkBunnyGirl14 (Nelj Apr 07, 2005 19:14). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Reede Apr 01, 2005 22:17 Teema:
|
|
|
Pole kahjuks VEEL jõudnud sellesse muusika valdkonda süüvida. _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Laup Apr 02, 2005 15:06 Teema:
|
|
|
Kimikoyu kirjutas: | 0h00 kirjutas: | muusikal pole jah viga dirul.aga eri ***** käivad riides
Mis mis. Minuarust näevad nad nüüd ju täitsa normaalsed välja o_o ... Ja mille alla sa neid nüüd siis panna tahad? jaapani rahvamuusika või midagi? |
ei kuule jah.rahvamuusika, midaveel.
ausalt ei ütleks, et Halcali POPPI või ROKKI teeb.
kui oled selles vallas, nii kompetentne, siis ehk jagaks oma piirituid teadmisi meitega!
Ning tundub, sa ei saanud mu postist päris täpselt aru.ütlesin, et Dir En Grey liigete riietus mulle eriti ei meeldi, kuid et muusika on täitsa pandav neil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Laup Apr 02, 2005 15:23 Teema:
|
|
|
0h00 kirjutas: | ütlesin, et Dir En Grey liigete riietus mulle eriti ei meeldi, kuid et muusika on täitsa pandav neil. |
Vanasti olid nad jah nac teistsugused aga nüüd kannavad nad täiesti tavalisi riideid ja nendes ei näe ma küll midagi ebameeldivat...kuid tegelt üks visual kei artist võikski natuke huvitavam välja näha.
Aga kui sulle ei meeldi siis ei meeldi. Igal ühel oma maitse  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Laup Apr 02, 2005 19:09 Teema:
|
|
|
Sato-chan kirjutas: | 0h00 kirjutas: | ütlesin, et Dir En Grey liigete riietus mulle eriti ei meeldi, kuid et muusika on täitsa pandav neil. |
Vanasti olid nad jah nac teistsugused aga nüüd kannavad nad täiesti tavalisi riideid ja nendes ei näe ma küll midagi ebameeldivat...kuid tegelt üks visual kei artist võikski natuke huvitavam välja näha.
Aga kui sulle ei meeldi siis ei meeldi. Igal ühel oma maitse  |
pidasin silmas neid übermeike ja soenguid
ja muidugi nende juurde sobivat üüüberriietust! |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Esm Apr 04, 2005 14:07 Teema:
|
|
|
jah, vahepeal ikka kuulan j-popi
Ayu-chan! (Ayumi Hamasaki siis)

Viimati muutis seda MTI (Kolm Apr 06, 2005 15:07). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kimikoyu

|
Postitatud: Esm Apr 04, 2005 19:35 Teema:
|
|
|
0h00 kirjutas: | Kimikoyu kirjutas: | 0h00 kirjutas: | muusikal pole jah viga dirul.aga eri ***** käivad riides
kui oled selles vallas, nii kompetentne, siis ehk jagaks oma piirituid teadmisi meitega!
Ning tundub, sa ei saanud mu postist päris täpselt aru.ütlesin, et Dir En Grey liigete riietus mulle eriti ei meeldi, kuid et muusika on täitsa pandav neil. |
võimalik et ma ei saanud jah aru sellest. ma pidasin silmas seda.. oota kuule kui ma nüüd järgi vaatasin siis ma näen jah et ma sain valesti aru. SORRY! sa jamasid midagi halicali kohta aga kui järele mõelda siis ma lugesin selle asemel millegipärast "dir en grey". my bad... im a moron. |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Teis Apr 05, 2005 11:46 Teema:
|
|
|
Kimikoyu kirjutas: | 0h00 kirjutas: | Kimikoyu kirjutas: | 0h00 kirjutas: | muusikal pole jah viga dirul.aga eri ***** käivad riides
võimalik et ma ei saanud jah aru sellest. ma pidasin silmas seda.. oota kuule kui ma nüüd järgi vaatasin siis ma näen jah et ma sain valesti aru. SORRY! sa jamasid midagi halicali kohta aga kui järele mõelda siis ma lugesin selle asemel millegipärast "dir en grey". my bad... im a moron. |
aap-selge.ma arvasin, et sa niisama targutasid  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kimikoyu

|
Postitatud: Teis Apr 05, 2005 15:15 Teema:
|
|
|
0h00 kirjutas: |
aap-selge.ma arvasin, et sa niisama targutasid  | Ei ei.... ma ei tea isegi kes halcal on niiet.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
PinkBunnyGirl14

|
Postitatud: Nelj Apr 07, 2005 13:56 Teema:
|
|
|
Sato-chan kirjutas: | Noh Diru juba mainiti.
Aga j-rockis tõelised tegijad olid ikke hide sooloartistina ja koos X-japan'iga!
hide |
..hide enesetapust peaks 2 mail mööda saama juba 7 aastat??

Viimati muutis seda PinkBunnyGirl14 (Nelj Apr 07, 2005 19:15). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Nelj Apr 07, 2005 15:58 Teema:
|
|
|
yup!
Eelmine aasta oleks ta muidu juba 40 saanud... _________________