Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Nov 26, 2010 18:05 Teema: Kuragehime
|
|
|
Kuragehime/ Jellyfish Princess
op
Ma kardan, et te kõik aeglase tempoga ja armsate romantikaanimete huvilised, kes seda animet veel järgi pole vaadanud, võite millesti väga toredast ilma jäänud olla.
Peategelane on Tsukimi, meduusi-otaku, kes elab erinevate ektsentriliste huvidega noorte naistega (otakud) Tokyos "nunnalas", nagu nad oma otaku-kogundust kutsuvad.
Nende rahulik elutempo muutub, kui "hipster-printsess" Kuranosuke [tegelikult meessoost ning poliitikute perest pärit(, kuid mitte sellest huvitatud) "bon-bon"] aitab Tsukimil meduusi päästa, misjärel hakkab ta nunnala elanike vastu huvi tundma.
Ilmselgelt on animes palju Tuhkatriinu-momente. Pärast ühte sellist korda hakkab ka Kuranosuke naistevõõras vanem vend Tsukimi suhtes kiiremat südamepõksumist tundma.
Tõesti väga armas anime on, mis pole ka vaid romantika peale üles ehitatud, vaid ka näiteks tegelaste mõtetele ja igapäevaelule, argielu raskustele.
Kuid osad jäävad minu arvates nagu sisult lühikeseks ja alati pärast episoodi vaatamist jääb tunne, et tahaks veel.
Kokku on 11 osa.
ed _________________ Onu Vanja kurvad püksid
Viimati muutis seda mimmu (Reede Dets 03, 2010 20:56). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Laup Nov 27, 2010 08:41 Teema:
|
|
|
See anime on mõnus ja naljakas. Üks väheseid häid asju sel hooajal. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Laup Nov 27, 2010 18:06 Teema:
|
|
|
Mitmete soovituste põhjal heitsin esimesele osale äsja pilgu peale ja: Midagi täpselt mulle.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Laup Nov 27, 2010 22:37 Teema:
|
|
|
see on nagu uus naruto vms, parim anime ever _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
|
Tagasi üles |
|
 |
taco

|
Postitatud: Reede Dets 03, 2010 20:03 Teema:
|
|
|
kas mitte ei ole 7 osa väljas?
igastahes väga mõnus vaatamine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
fishbunny

|
Postitatud: Esm Dets 20, 2010 16:01 Teema:
|
|
|
teine hooaeg võiks tulla, kuna 11 episoodi tundub sellele loole natuke lühike. |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Reede Dets 31, 2010 21:22 Teema:
|
|
|
Ja otsa ta sai, loodame et teine hooaeg tuleb ka.
Ei arvanud, et nad korraliku lõpu teevad, aga näe üllatust täiesti mõistlik oli. _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Esm Veeb 07, 2011 00:34 Teema:
|
|
|
Waaah..mulle meeldib-mulle meeldib!!!!!!!!!!
Täna hakkasin vaatama ja paistab, et mul tuleb unetu öö
aitähh mimmu!
PS: Eks mul oli natukene iseenda äratundmis rõõmu ka...eriti seal kolmandas episoodis...sest..võrrelge kasvõi neid kahte tüdrukut  _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Teis Veeb 08, 2011 21:03 Teema:
|
|
|
Oh, tänud Chiisan, et sa selle teema kuskilt välja kaevasid. Imelikul kombel jäi see mulle varem täiesti märkamatuks. Vaatasin just esimese osa ära, väga tore tundub. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|