Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Kolm Jan 05, 2011 11:36 Teema: Manga
|
|
|
Keegi teab kust saaks ajaloolist või üldist informatsiooni manga kohta, ma mõtlen siin raamatuid, internetist tean, et leiab palju. Aga mul oleks vaja leida raamatuid.  _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Kolm Jan 05, 2011 12:54 Teema: Re: Manga
|
|
|
decomed kirjutas: | Keegi teab kust saaks ajaloolist või üldist informatsiooni manga kohta, ma mõtlen siin raamatuid, internetist tean, et leiab palju. Aga mul oleks vaja leida raamatuid.  |
Google, rohkem pole vaja midagi öelda.
Wikipedia artiklite lõpust leiad ka viited raamatutele ja teistele headele linkidele, mis võivad sind aidata. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Jan 05, 2011 20:09 Teema:
|
|
|
Ma lihtsalt tahtsin küsida, et kas leidub, et oleks hea, kui ma leiaks mõne raamatu manga kohta, mida ma saaksin uurimistöös kasutada, lisada kasutatud kirjandusse vms. Et ei tia kas siin Eestis leidub vms? Mu kodulinnas pole ühtegi raamatut, mis oleksid informatsiooni poolt kasulikud  _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hostility
|
Postitatud: Kolm Jan 05, 2011 20:55 Teema:
|
|
|
Google
Viimati muutis seda Hostility (Nelj Jan 06, 2011 00:25). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Jan 05, 2011 21:11 Teema:
|
|
|
Eesti keeles pole, kuid Eestis on. Kui osta ühe uurimistöö tarvis tellida ei taha, siis nt Tartu Ülikooli raamatukogus istudes avastasin ma ükskord puhtjuhuslikult vastasriiulilt mitmeid mangateemalisi raamatuid. Ei jõudnud neid uurida, aga pealkirjad kõik seda sõna sisaldasid. Muidugi olid need ingliskeelsed. Ka Tallinna raamatukogudes võib mõni eksemplar leiduda. ESTER-ist otsi manga märksõnaga. Kui need ei sobi, siis rohkem võimalusi tõesti pole, vb saad e-raamatu kusagilt. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Jan 21, 2011 16:45 Teema:
|
|
|
Käisin siis Tartu Ülikooli raamatukogus ja votsin 2 raamatut "Sixty years of Japanese Comics " ja "One thousand years of manga" ja voin julgelt öelda, sittax lahe on n2dal aega lugenud neid ja päris lahe on põhjalikku ajalugu lugeda xD _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|