Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SasoriSama

|
Postitatud: Nelj Nov 18, 2010 17:53 Teema: Arakawa Under The Bridge
|
|
|
Tüüp : komöödia, romantika, seinen
Osad :13
Lugu räägib siis mehest nimega Kou, kes kohtab naist nimega Nino ja hakkab elama silla all. Lool minu arvates otsest ploti pole. Väga random anime. Animes on väga lahedad kõrvaltegelased. Soovitan !
/ Screenshote pole hetkel anda.../
Mis on Teie arvamused sellest animest?
PS: Teemasse läheb ka 2. season ( Arakawa Under The Bridge x Bridge) . _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
taco

|
Postitatud: Nelj Nov 18, 2010 18:00 Teema:
|
|
|
vaatan ja meeldib väga, pajudele võib kõll nõrgaks jääda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Nov 18, 2010 18:57 Teema:
|
|
|
Ilmselgelt nonsensekomöödia.
Silla all on neil väike ja kahtlane, kuid päris funktsioneeruv ühiskond, mis on täidetud omanäoliste tegelaskujudega. Nilbe pilguga vanamehi seal pole, seeeest on noored atraktiivsed ja hästi korras hoitud inimesed, mitmeski salatalenti/väärtusi/vms omavad ja üldse on kõik roosiline.
Päris vaadatav oli minu arvates, nonsenskomöödia nagu üsna vaadatav nonsenskomöödiaikka.
Muidu op ja ending erilist muljet ei jätnud, aga viienda episoodi alguslaul oli parim. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
taco

|
Postitatud: Nelj Nov 18, 2010 20:27 Teema:
|
|
|
minule jätsid just op ja ed erilise mulje  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Nelj Nov 18, 2010 21:53 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | Ilmselgelt nonsensekomöödia.
Silla all on neil väike ja kahtlane, kuid päris funktsioneeruv ühiskond, mis on täidetud omanäoliste tegelaskujudega. Nilbe pilguga vanamehi seal pole, seeeest on noored atraktiivsed ja hästi korras hoitud inimesed, mitmeski salatalenti/väärtusi/vms omavad ja üldse on kõik roosiline.
Päris vaadatav oli minu arvates, nonsenskomöödia nagu üsna vaadatav nonsenskomöödiaikka.
Muidu op ja ending erilist muljet ei jätnud, aga viienda episoodi alguslaul oli parim. |
Arakawa nii esimese, kui teise seasoni OP'd on nagu ülimõnusad ju
Aga jah, kui mingi ajupuudulikuse päev on siis on täitsa vaadatav. Midagi halba öelda ei ole. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Reede Nov 19, 2010 01:36 Teema:
|
|
|
Ei midagi eriliselt head, aga meelt lahutav. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Esm Jan 10, 2011 18:08 Teema:
|
|
|
Mina küll nautisin selle anime vaatamist. Kaks hooaega vaatasin kahe päevaga ära. Võib-olla algus oli igav, aga mida edasi seda huvitamaks läks. Kui mõnede jaoks oli igav siis neil puudub huumorisoon või ei saanud naljadele pihta. Eriti ägedad tegelased olid Stella ja Mari. Esimesel hooajal oli kõige ägedam 10 osa. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|