Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Esm Juul 07, 2008 20:20 Teema: Air Master
|
|
|
Hakkasin huvi tundma Air Masteri vastu kuna kasutaja PlastiLiin uuris teemas teema kõigest ja mittemillegist, et kes on see preilna tema avataril. Selgus, et tegu on "hästi värdja põnniga". Loomulikult pakkus huvi ka "tüdruk, kelle rinnad moodustasin enam-vähem poole ta kogu kaalust".
Air Master koosneb 27 osast ja zanriteks on Action, Combat, Comedy, Ecchi, Martial Arts, Seinen.
Aikawa Maki on gümnasist ning endine iluvõimleja, kes otsib igapäevaelu rutiinist (aju läheb muidu roiskuma) vaheldust tänavatel ja parkides inimesi pekstes. Tema võitlusstiil põhineb õhus käte ja jalgadega siplemisel.
Ta hängib ringi 4 kooliõe seltsis, kes teda toetavad rasketel hetkedel.
Paar pilti avataril olnud pisikesest inimesest (awww, kiisu peas ja jänkud röövelautomaadis).
Lihtsalt lahe jorss.
Siin siis veel mõned pildid ebaühlaselt jaotunud kehakaaluga tüdrukust.
Lõpuks 2 elutarkust.
Seriaali esimene pool on huvitavam kui teine. Algul ikka tutvustatakse tausta ja värki ning kaklusvastasteks on huvitavad kujud tänavakaklejate seast. Teises pooles keerleb lugu mingi reitingu ümber ja see ei ole enam nii huvitav. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Juul 09, 2008 23:17 Teema:
|
|
|
minu poolelt tuleb sellele keskmisest kõrgem hinne tänu mõnele tõsiselt kaasahaaravale võitlusstseenile mis mõnes osas olid.
muus suhtes ei ole seerial eriti sisu ja põnevust, aga minu jaoks oli selles 2-3 kohta (võitlused) mis täiega tasusid selle vaatamise ära (lisaks imelikele tegeastele ja nende disainile). st, vaatad mingit imelikku ja sisutut asja ja järsku, *bang*, lajatatakse tõsiselt kaasahaarava võitlusstseeniga (osaga).
hjargile (esimese osa põhjal hindajale) ei soovita, aga võitlusstseene sisaldavate animete vaatajale võiks soovitada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Juul 09, 2008 23:21 Teema:
|
|
|
tegelikult on see vist ainuke päris võitlusanime mida ma vaadanud olen (ja mis mulle ka meeldis). vist. aga üldiselt mulle jah meeldis. nagu rurigi ütles olid osad võitlusstseenid tõesti päris väga head ja kaasakiskuvad. ja op ja ed meeldisid mulle ka. tore asi. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
PlastiLiin

|
Postitatud: Esm Juul 21, 2008 22:45 Teema:
|
|
|
Ma vaatasin ükspäev esimese osa ära ja pean ütlema, et see ei kutsunud mind eriti edasi vaatama. Muidugi ühe osa põhjal ei tohiks animed hinnata, kuna sageli peab oma kümme osa vaatama enne kui mingiks tegevuseks läheb.
Animatsioon oli küll selline, et kui oli see võitlus, siis oli kõik tip-top, aga alguse poole kasutati tihti lihtsalt seisvaid pilte, mis libisesid üle ekraani või loopivaid liigutusi. Aga eks nad kipuvad paljude seeriate puhul nii tegema ja ma ei kaeba.
Lõpuni vaadata ei viitsi, aga avatar jääb. |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Püh Aug 10, 2008 00:27 Teema:
|
|
|
ei no tissid on alati normid aga sellega se ka piirdus :=] _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Kolm Jan 19, 2011 18:04 Teema:
|
|
|
Vabandan et kisun vana teema jäkke ülesse. Tegelikult oli plaanis juba kaks aastat tagasi vaatata see sari ära. Aga nagu ikka tulid mõned paremad animed peale ja unustasin selle lihtsalt ära, kuni nädala algul nägin jälle selle anime pilti. Nii ma otsutasin selle ära vaadata.
Ei kahetse et ära vaatasin. Hea vana kooli anime, kui veel joonistati imelikke nägusid. Siin animes ma nägin esimest korda, miks võib sportvõimeline võitluskuntsis kasulik olla. Maki näitas ikka kakluse ajal kõrgemat taset. Eriti meeldis vabalangemine 9 kordse maja katuselt.
Ütleme ausalt kui niimoodi peksa saada nagu siin animes siis kas oled sant või kalmistul. Kõige parem tegelane oli meestegelane Juliett, kes Makid armastas, aga Maki vihkas teda.
Võistlusstseenidele panen hindeks 10. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Jan 19, 2011 21:40 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | Siin animes ma nägin esimest korda, miks võib sportvõimeline võitluskuntsis kasulik olla. |
Mida tähendab "sportvõimeline"? Kas pead silmas sportlikku vormi ja sellest tulenevat võimekust? _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Nelj Jan 20, 2011 08:55 Teema:
|
|
|
Tegelikult jah sportvõimleja pole õige sõna vaid iluvõimleja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Jan 20, 2011 09:21 Teema:
|
|
|
OK, pidasid silmas võimlemist, ehkki millegipärast kirjutasid "võimeline". Nüüd saan aru. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|