Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Mysticel

|
Postitatud: Esm Mai 09, 2011 20:27 Teema: Asashio Hanami-piknik 11.mail (kolmapäev) 2011
|
|
|
Kuna kirsside aeg käib, siis on ka paras aeg teha igaaastane Asashio hanami-piknik
Piknik toimub 11.mail (kolmapäeval) 2011
Algus 18:00
Toimumiskohaks Kassitoome jaapani kirsi ümber. Kogunemine aga Raekojaplatsil, et siis üheskoos edasi liikuda.
Mida teeme? Hanami tähendab sisuliselt lillede vaatamist, seega naudime ilma ja vaatame õitseva kirsi ilu. Muidugi sööme, kuna tegemist siiski piknikuga. Ehk leitakse mahti ka mõneks mänguks.
Mida tuleks kaasa võtta?
*Soovitav oleks kaasa võtta midagi söödavat/joodavat. Olgu see siis kas poest ostetud või kodus ise vaaritatud. Asju võiks võtta varuga, et omavahel jagada.
*kuna maa on siiski veel veidi jahe, siis soovituslik midagi istumise alla võtta.
*arvestada tuleb, et piknik õhtustel tundidel, seega võtta midagi soojemat kaasa, et vajadusel peale saaks visata
*Kindlasti vaja ka head tuju!
Viimati muutis seda Mysticel (Teis Mai 10, 2011 10:45). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Esm Mai 09, 2011 20:28 Teema:
|
|
|
Ma loodan, et piknik kestab hästi-hästi kaua, sest jaapani keel algab täpselt kl 18.00 ja lõpeb kolmveerand kaheksa.  _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Mai 09, 2011 20:30 Teema:
|
|
|
Mul on tunne, et ma ei saagi sedasi enne nädalavahetust Tallinna tagasi Kogu aeg mingid plaanid. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Esm Mai 09, 2011 20:30 Teema:
|
|
|
Olen kohal see aasta kindlalt :3 |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Mai 09, 2011 20:32 Teema:
|
|
|
Hm, koor lõpeb kell 17:30, ja loodan, et saan tulla. Oleks päris hea motivatsioon sushit lahtise taeva all süüa. : ) _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Esm Mai 09, 2011 20:50 Teema:
|
|
|
miks nii hilja ometi? päev on ju soe ja kaunis...imesoe ja imekaunis kohe _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mysticel

|
Postitatud: Esm Mai 09, 2011 20:51 Teema:
|
|
|
Päeval on inimestel töö ja kool. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2011 02:42 Teema:
|
|
|
hm, vot ei tea. jaapani keel lõppeb kel 1800 aga
1) vaja riigieksamiks õppida
2) olid plaanid rühmakaaslastega t¹illida.
eks vaatab. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Kolm Mai 11, 2011 21:23 Teema:
|
|
|
Oli väga tore, kuigi kirsipuul olid alles vaid üksikud õied. Sai rääkida, süüa, Guilty Geari mängida ja TANTSUMATI KÄTTE : D
Järgmine kord siiski sellisel ajal, kui kirss veel täies õies on, okei? : D _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
|