Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Püh Sept 19, 2010 17:47 Teema: Animatsuri muusika
|
|
|
Pöörduksin kõigi bakalaste poole lihtsa palvega - kui tahad aidata Animatsuril õnnestuda ja omad anime- või muidu head jaapani muusikat, siis palun anna sellest mulle teada. Kohapeal oleks vaja võimalikult mitmekülgset valikut, seega on kõik pakkumised oodatud. Kuna piraatlus on rangelt keelatud, oleks hea, kui saaksid andmekandja autentsuse tõestamiseks selle karbi minu kätte anda, luban selle eest hoolt kanda ning seda mitte ära kaotada või vigastada. Teretulnud on ka kõik vabalt levitatav, ehk doujin lood, aga sellisel juhul palun ära tõestada, et tegu on tõesti koopiakaitseta muusikaga.
Kui tunned, et oled valmis Animatsurit aitama, siis anna võimalikult kiiresti sellest teada. Plaadi või muu andmekandja võid anda minu kätte Tallinnas või siis animatsuril koha peal. Igaks juhuks võiksid oma vara ka kuidagi ära märkida, kasvõi paberileht oma nimega kaane vahele, eelmine aasta oli väike segadus, aga kõik plaadid jõudsid lõpuks omanike kätte tagasi.
 _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|