Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Okt 30, 2010 03:15 Teema: MM!
|
|
|
MM!
Koolikomöödia~romanss
12
Peategelane on lootusetu masohist. Või kas on ikka lootusetu? Üks lühike blond nunnu tütarlaps otsustab teda aidata! Sest tal on vastav kompleks, et ta on jumal ja ta peab aitama inimesi! Aga juhtub nii, et see lühike blond nunnu tütarlaps on ka mõõdukalt vägivaldne ja nii võrsubki meie kahe peategelase vahel....kunagi hiljem ilmselt (spoiler lol) armastus.
Peategelane on põhikoolis sattunud väga piinliku olukorda, kus tema masohismihood on kogu klassi ees nähtavale tulnud - see põhjustab igasuguse võõrandumise ja teeb ta väga kurvaks. Vaid tema (spoiler lol) (ka) perverdist parim sõber jääb temaga sõbraks! Keskooli astudes otsustab ta sellest probleemist lahti saada! Kas see õnnestub tal ((kõigi nende armastavate tüdrukute keskel, kes teda aeg-ajalt nahutada soovivad))?
Väga lõbus anime. Episoodiline probleemilahendusstiilis ülesehitus. Mulle meeldib! 9/10
 _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Viimati muutis seda Ummi (Nelj Jan 13, 2011 16:40). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
stepmaniamees

|
Postitatud: Nelj Dets 09, 2010 00:43 Teema: ..
|
|
|
on jh nihuke ei tea kuidas öelda noh hea aga halb ka pole mulle keskmine muidu suht pull kui ta koguaeg peksa saab ja on õnnelik selle üle see kh ta sõber kes riietub naiseks ja siis käitub nagu ma ei tea mis selle peategelase ema ja õde kh seal lol  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kerttu-chi

|
Postitatud: Esm Dets 27, 2010 21:01 Teema:
|
|
|
mm suht tavaelu anime vms , ei huvita eriti . _________________ anime friik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Jan 13, 2011 17:45 Teema:
|
|
|
See anime oli päris hea, väga südantsoojendav. Aga ma ei kujuta ette, missugune eelmise postitaja tavaelu on, et see siin animes kajastub. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|