Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Märts 07, 2010 15:08 Teema: Vabatahtlikke JAFFi infopunkti(2.-11.04) Tallinnas ja Tartus
|
|
|
Heihoo! 2.-11. aprill toimub juba neljandat korda JAFF. Sel aastal saab üritus toimuma taaskord Tallinnas ja Tartus (kas kuupäevad erinevad, selgub veel). Tallinnas toimub põhiosa kavast Artise kinos ning Tartus Cinamonis. Kõigest täpsemalt loodetavalt järgmise nädala jooksul.
Nüüd aga selline lugu. Solaris pakkus välja võimaluse teha JAFFi infopunkt. Seal antakse infot ürituse kohta, müüakse nänni, korraldatakse tegevusi jne. Sellega seoses oleks vaja kahte aktiivset vabatahtliku. Töö toimub vahetustega, kuid põhiliselt lõunasel ja päevasel ajal terve festivali jooksul (täpsemad ajad on veel paika panemata).
-----
Nõuded oleks järgnevad:
* on võimalik viibida päevasel ajal kohapeal (lõunast alates)
* aktiivne suhtleja, ei karda inimestega rääkida
* üks kahest vabatahtlikust peab valdama vene keelt
* vanus 16+
Lisaks on tore, kui leidub veel abilisi, kes on nõus tulema cosplays mööda Solarist ringi tatsama ja üritust reklaamima (flaiereid jagama ja küsimustele vastama).
Praegune meeskond koosneb minust ja Stopast.
Teada anda enda osalemissoovist mulle privaatteatega, kus märkida oma nimi, vanus, telefoni number ja keeled, mida oskad. Kui huvilisi on rohkem, siis räägin inimestega individuaalselt ja valime Stopaga sobivad välja.
-----
Võimalik, et sarnane infopunkt tuleb ka Tartus Taskusse, kuid see on veel selgumas.
-----
Lisaks ootame igasuguseid ideid, mida võiks seal infolaua juures teha. Miyako korraldab kassikõrvade meisterdamise. Võiks teha ka joonistusvõistlust näiteks. Mida veel?
-----
Näeme kõik siis JAFFil!  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Kolm Märts 31, 2010 22:27). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Püh Märts 07, 2010 18:29 Teema:
|
|
|
Mis vanusepiirand cosplayga reklaamijal on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Märts 07, 2010 19:19 Teema:
|
|
|
ninjaking241 kirjutas: | Mis vanusepiirand cosplayga reklaamijal on? |
-kujutab Mattiast cosplays ette- |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Märts 07, 2010 19:50 Teema:
|
|
|
Vanus on ikka sama. Kui siis 15 ka.
Aga cosplayerid niisama tegutsema on alati oodatud Ehk saame mõne tantsu ka teha See oleks lõbus. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Harts

Liitunud: 22 Apr 2008 Postitusi: 43 Asukoht: Kodus või Tartus
|
Postitatud: Püh Märts 07, 2010 21:00 Teema:
|
|
|
Lahe, et JAFF on jälle tulemas! Just paar päeva tagasi mõtlesin, et kas see aasta ka ikka tuleb või mitte, väga rõõmustab kuulda, et ikka toimub.
Selline tähelepanek oleks, et eelmise aasta JAFFi ajal ma ei näinud Tartu Narva mnt ühikates (ega ka mujal ülikooli hoonetes, kus ma käin) JAFFi reklaame, samas üleeelmise JAFFi ajal oli neid reklaame suht mitmes kohas näha. Soovitaks, et kui finantsvahendid lubavad, siis võiks ikka neid reklaame ühikatesse üles panna, siis lootust, et rohkem inimesi ürituse kohta infot leiab ja külastab.
Millest muidu see asukoha muutus Tartus (ennem oli JAFF Athenas)? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Märts 07, 2010 21:25 Teema:
|
|
|
Harts kirjutas: | Selline tähelepanek oleks, et eelmise aasta JAFFi ajal ma ei näinud Tartu Narva mnt ühikates (ega ka mujal ülikooli hoonetes, kus ma käin) JAFFi reklaame, samas üleeelmise JAFFi ajal oli neid reklaame suht mitmes kohas näha. Soovitaks, et kui finantsvahendid lubavad, siis võiks ikka neid reklaame ühikatesse üles panna, siis lootust, et rohkem inimesi ürituse kohta infot leiab ja külastab. |
Eeline aasta oli selline asi, et neil olid ainult hästi suured plakatid. Ma küll ei mäleta, kuhu me panime täpsemalt, aga igal aastal oleme ühikatesse pannud. Võimalik, et see mattus teiste asjade alla ära. Igale poole ülikooli hoonetesse aga ei jõudnud.
Harts kirjutas: | Millest muidu see asukoha muutus Tartus (ennem oli JAFF Athenas)? |
Pidev omanikuvahetus Athenas. Ebastabiilsus ühesõnaga. Aga Cinamon parem valik! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Püh Märts 07, 2010 21:36 Teema:
|
|
|
Cinamon on raudselt parem valik Tartus
kui Tartusse on vabatahtlike vaja siis mina olen käpp  |
|
Tagasi üles |
|
 |
aiyoru
|
Postitatud: Esm Märts 08, 2010 08:16 Teema:
|
|
|
mina oleksin ka n6us aiatama Tartus nii palju kui v6imalik^^ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Esm Märts 08, 2010 08:52 Teema:
|
|
|
Kuidas cinemonis on pileti hinnaga, minu teada on natuke kallim kui oli athenas. Aga kahju et Atheenast pole saanud väärtfilmi keskust nagu algul lubati. Kas mingi kavatutvustav prozüür ka ilmub nagu eelmine aasta oli ajakiri "Otaku". |
|
Tagasi üles |
|
 |
Harts

Liitunud: 22 Apr 2008 Postitusi: 43 Asukoht: Kodus või Tartus
|
Postitatud: Esm Märts 08, 2010 10:24 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | Kas mingi kavatutvustav prozüür ka ilmub nagu eelmine aasta oli ajakiri "Otaku". |
Oleks jah huvitav teada, mis sellest publikatsioonist sai... |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Märts 08, 2010 17:16 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | Kuidas cinemonis on pileti hinnaga, minu teada on natuke kallim kui oli athenas. Aga kahju et Atheenast pole saanud väärtfilmi keskust nagu algul lubati. Kas mingi kavatutvustav prozüür ka ilmub nagu eelmine aasta oli ajakiri "Otaku". |
Piletihindade kohta ei oska ma veel mitte midagi öelda.
Kava peaks ilmuma küll, samamoodi ka Otaku ajakiri.
Harts kirjutas: | Oleks jah huvitav teada, mis sellest publikatsioonist sai... |
Neil läks pearahastaja pankrotti. Põhjus, miks seda ei ole ilmunud, nagu algselt pidi. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Märts 08, 2010 18:39 Teema:
|
|
|
Olen nõus Tartus vabatahtlikuks olema ja cosplay's ringi tatsama (Peaasi, et see kooli ei sega) _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Märts 08, 2010 18:47 Teema:
|
|
|
Ma oleks nõus Tartus vabatahtlikult istuma....aga Tartu jaoks ei otsitud praegu vabatahtlikke. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Märts 08, 2010 18:51 Teema:
|
|
|
C'mon, inimesed, tulge Tallinnasse ka keegi vabatahtlikuks muidu mul hakkab üksi igav seal  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Esm Märts 08, 2010 19:30 Teema:
|
|
|
Vabalt võiks tallinna, kui keegi mul elamise kinni maksaks seal, also ja nje gavarju po russki
Tartlased olge kuss, kui teema tuleb, siis tegutsege vastavalt saates meil/privaatteade vms. Katsuge olla ometigi, siia pole mingit läbu vaja. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Märts 08, 2010 22:14 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | C'mon, inimesed, tulge Tallinnasse ka keegi vabatahtlikuks muidu mul hakkab üksi igav seal  |
Võtad töölt ja koolist(?) puhkust, et nädal aega Tallinnas veeta ja iga päev vabatahtlikuna infopunktis seista? Päris hea pühendumus, respect. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Märts 08, 2010 23:07 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | Stopa kirjutas: | C'mon, inimesed, tulge Tallinnasse ka keegi vabatahtlikuks muidu mul hakkab üksi igav seal  |
Võtad töölt ja koolist(?) puhkust, et nädal aega Tallinnas veeta ja iga päev vabatahtlikuna infopunktis seista? Päris hea pühendumus, respect. |
Suht nii ongi :3 _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Annyu

|
Postitatud: Kolm Märts 10, 2010 20:55 Teema:
|
|
|
See aasta tulen JAFF-i . Ma muidu noorem kuid tulen piilun mis toimub .   _________________ <.< |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Kolm Märts 10, 2010 21:46 Teema:
|
|
|
Pardon my enthusiasm. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Nelj Märts 11, 2010 16:49 Teema:
|
|
|
Ma tuleks see aasta ka JAFF-ile.....
Kuigi ei tea täpselt mis see on
Nii nagu aru olen saanud, see mingi anime filmi festival.
Kas seal mingi vanuse piirang ka?.....nagu üle-eelmises postituses aru sain.....
Kas mingi koduleht ka sellel? googledades ei leidnud midagi erilist..... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|