Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
MIzumi
|
Postitatud: Teis Aug 04, 2009 22:58 Teema: Jaapani toit
|
|
|
Tere!
Kas keegi teab kas on Eestis, Leedus või Lätis Jaapani pärane kauplus, kus võiks osta toitu, ja mingi asja, mis on Jaapanist tulnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Aug 04, 2009 23:18 Teema:
|
|
|
Täpsusta palun mis sa tahaks. Su¹isid saab näiteks ju päris mitmest su¹ibaarist kas Tln või Trt. Või kasvõi juba Maximast. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MIzumi
|
Postitatud: Kolm Aug 05, 2009 09:51 Teema:
|
|
|
Stopa--tänan vastuse eest
Ma mõtlesin need toidud nagu Jaapani pärane Curry, INSTANT FOOD nagu Udon ja Ramen, mayonase, (mis on tõesti teistsugune), tee on ka mitte lihtsalt "roheline tee", ja palju palju muud...Mis seal müüjakse..
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
lexo

|
Postitatud: Kolm Aug 05, 2009 10:32 Teema:
|
|
|
Vaata Piprapoodi (Stockmanni ja Hotell Olümpia vahel), sealt võid midagi leida. _________________ Suur tänu minule kõigi poolt! |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Kolm Aug 05, 2009 10:54 Teema:
|
|
|
Stockis müüakse mirin'it, millega saab ise jaapani pärast toitu teha. Sushi riisi müüakse peaaaegu igalpool. Samas veski mati pudruriis tuleb auritades täpselt sama, kui seda ennem korralikult loputada vähemalt 7 korda. Vahepeal müüdi kaubamajas ja Stockmanis ka calpis't ja selle siirupit, aga viimaselajal pole näinud. Daikon'it ehk valget redist, mida jaapanlased armastavad riivitult igale poole panna müüakse ka enamikes toidupoodides. Kokkomani sojakastet müüakse ka hästivarustatud toidupoodides. Mis veel...
Jaapani majoneesi meil ei müüda minuteada. Läti jms riikide kohta ei tea. Äkki kuskil soomes pigem on kuskil.
Soomes on ka Kamppi kaubamajas Jaapani/anime nänni pood Blippo, kus on suht mõistliku hinnaga igast pehmeid mänguasju, riideid ja muid vidinaid. Helsinkis on suht mitmel pool väikeid automaate kust 1-2 euro eest saab erinevaid mobiili ripatseid osta. (hellokitty ja kõik muud loomad. ) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Kolm Aug 05, 2009 10:58 Teema:
|
|
|
Supper netos müüakse wasabi pulbrit, vetika lehti, marineeritud redist muidugi ka igast sojakastmeid. Silmad tuleb lahti teha ja kõik poed läbi käia  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Aug 05, 2009 11:45 Teema:
|
|
|
tõrvik kirjutas: | Supper netos müüakse wasabi pulbrit, vetika lehti, marineeritud redist muidugi ka igast sojakastmeid. Silmad tuleb lahti teha ja kõik poed läbi käia  |
ma aravan et sa mõtled marineeritud ingverit  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Kolm Aug 05, 2009 13:26 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | tõrvik kirjutas: | Supper netos müüakse wasabi pulbrit, vetika lehti, marineeritud redist muidugi ka igast sojakastmeid. Silmad tuleb lahti teha ja kõik poed läbi käia  |
ma aravan et sa mõtled marineeritud ingverit  | Jah just seda ei olnud täpselt meeles, mis see oli. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nirgike

|
Postitatud: Kolm Aug 05, 2009 14:17 Teema:
|
|
|
Eesti, Läti, Leedu kohta ei tea aga Soomes on üks lahe Jaapani pood kus peale muude Jaapani vidinate (riided, teetassid, teekomplektid, ajakirjad - manga ajakirjad ja näiteks ka Jaapanikeelne Seventeen, jne jne) on ka palju Jaapani toitu - riis, roheline tee (ostsin - väga hea), maiustused, sushi valmistamise komponendid, instant-toidud (vist oli isegi raamenit aga pead ei anna) jne jne.
Ise leidsin sealt palju lahedat ja ostsin kah. Soovitan tõsiselt!
Koha nimi oli vist Koto (selline Jaapani restoran oli ka lähedal) ja asus kohe Kamppi keskuse kõrval sadamast tulles. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Kolm Aug 05, 2009 18:22 Teema:
|
|
|
Kaupsi eksootilisema toidu nurgas on olemas udon-nuudlid jms. instant-asjadest olen Eestis müügil näinud ainult misosuppi. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Aug 05, 2009 19:56 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | instant asjad |
Mivina!
Rollton! _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Kolm Aug 05, 2009 20:40 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Tsiteerin:: | instant asjad |
Mivina!
Rollton! |
geneerilised kiirnuudlid ei loe!
[veider, et seni pole threadi, mis on parimad Eestis saadaolevad kiirnuudlid... ]
vahepeal müüdi ka mingit lahedat jaapani purgijooki aaloega. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Kolm Aug 05, 2009 20:59 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | Stopa kirjutas: | Tsiteerin:: | instant asjad |
Mivina!
Rollton! |
geneerilised kiirnuudlid ei loe!
[veider, et seni pole threadi, mis on parimad Eestis saadaolevad kiirnuudlid... ]
vahepeal müüdi ka mingit lahedat jaapani purgijooki aaloega. |
No Mivina igatahes parim. =) Olen igast proovinud, kuigi ei tea kas ka seda Rolltoni.
Kui muidu teema algatajale ka restoran sobib, siis tooks välja Sakura. _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Aug 05, 2009 21:18 Teema:
|
|
|
Sakura on oluline koht ka selle poolest, et seal saab Asahi õlut osta raske raha eest. Ma ei tea, kas Eestis seda kusagil mujal ka saada on, aga seal on ikka olnud ja seal ma käin seda ka vahel mekkimas. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Kolm Aug 05, 2009 21:45 Teema:
|
|
|
Tartus oli vahepeal Rimis müügil. Samuti olen näinud Kaupmehe hulgilaos mõnel korral. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Kolm Aug 05, 2009 22:10 Teema:
|
|
|
R.E.M.I. kirjutas: |
No Mivina igatahes parim. =) |
No Knorri vürtsikad kanamaitselised kiirnuudlid on igatahes parimad.
Eesti kaubanduskettides olevatel aasiapärastel nuudlitel pole õiget maitset (maitseainekotike liiga väike või pole neid õiged maitsetugevdajaid sisse pandud) ja et mingitki maitset saada tuleb enamvähem kogu kaasasolev pipar supile lisada (mis teeb nad kõik enamvähem ühesuguseks lurriks). Mõnedel kaasas olevad palmiõli kotikesed lähevad kõik prügikasti. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Aug 06, 2009 07:32 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Sakura on oluline koht ka selle poolest, et seal saab Asahi õlut osta raske raha eest. Ma ei tea, kas Eestis seda kusagil mujal ka saada on, aga seal on ikka olnud ja seal ma käin seda ka vahel mekkimas. |
Tallinna Kaubamajas maksab asahi umbes 15 krooni pudel
jackwood kirjutas: |
No Knorri vürtsikad kanamaitselised kiirnuudlid on igatahes parimad.
Eesti kaubanduskettides olevatel aasiapärastel nuudlitel pole õiget maitset (maitseainekotike liiga väike või pole neid õiged maitsetugevdajaid sisse pandud) ja et mingitki maitset saada tuleb enamvähem kogu kaasasolev pipar supile lisada (mis teeb nad kõik enamvähem ühesuguseks lurriks). Mõnedel kaasas olevad palmiõli kotikesed lähevad kõik prügikasti. |
Need vene(!!) nuudlid(ma kahkuks firmat ei tea), mis on nagu kausi sees on suht lähedale nendele mis jaapanis sõin  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Aug 06, 2009 07:35 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | Vabarnamees kirjutas: | Sakura on oluline koht ka selle poolest, et seal saab Asahi õlut osta raske raha eest. Ma ei tea, kas Eestis seda kusagil mujal ka saada on, aga seal on ikka olnud ja seal ma käin seda ka vahel mekkimas. |
Tallinna Kaubamajas maksab asahi umbes 15 krooni pudel  | Kontrollime. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Nelj Aug 06, 2009 08:25 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | dipsy kirjutas: | Vabarnamees kirjutas: | Sakura on oluline koht ka selle poolest, et seal saab Asahi õlut osta raske raha eest. Ma ei tea, kas Eestis seda kusagil mujal ka saada on, aga seal on ikka olnud ja seal ma käin seda ka vahel mekkimas. |
Tallinna Kaubamajas maksab asahi umbes 15 krooni pudel  | Kontrollime. |
Asahit ja ka teisi jaapani nime kandvaid õlusi on poelettidel ikka nähtud. Kahjuks-kahjuks on enamus, seal hulgas ka Asahi, pruulitud Tsehis.
Mingit jaapani nime kandvat õlut sai mõni aasta tagasi ropu raha eest ostetu (~29eq 0.33L) ja selle päritolu maa oli kirjade järgi tõesti Jaapan. Kahjuks ei tule praegu nimi meelde ja see ei oma enam ka tähtsust .
Head saket tahaks küll proovida ja nagu paljud on avastanud, puudub siinmail valikuvõimalus. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
animegun1

Liitunud: 10 Sept 2008 Postitusi: 397 Asukoht: Tallinn - LA/Mustakivi
|
Postitatud: Nelj Aug 06, 2009 08:30 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Tsiteerin:: | instant asjad |
Mivina!
Rollton! |
Oi.....seda Mivinat sai vanasti lausa toorelt söödud..panime lihtsalt pipart peale ja läks nagu sokolaadi sai.  _________________ Error 404: Cake not found |
|
Tagasi üles |
|
 |
|