Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Esm Mai 18, 2009 15:11 Teema: No Bra
|
|
|
Kataoka Masato on täiesti tavaline noormees, kellele meeldib havaisärke kanda. Elab oma rahulikku elu üksinda Tokyos, kuni talle saadetakse korterikaaslaseks keegi lapsepõlvesõber, keda ta enam ei mäletagi. Suur on tema üllatus, kui koltunud pildi järgi poisiks arvatud korterikaaslane ülimalt kenaks tüdrukuks osutub. Veel suurem on aga tema üllatus, kui see ülimalt kena tüdruk poisiks osutub. Elu ei tee ka lihtsamaks kooli iidol, kes on peategelasest sisse võetud, suurt kasvu ja tundeline parim sõber Hidepon ja muidugi terve koolitäis kadedaid noormehi.
Tõlgitud on 20 peatükki 30st, mis on iseenesest kurb, sest tõlkimata jäänud peatükkides keeratakse asi lõplikult üle võlli.
Soovitati seda mulle ühes USA foorumis. Mõtlesin, et levitaksin seda ircu kanalis ja lõppes see nii, et kogu kanal jäi vait ja luges innustunult.
 _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur.
Viimati muutis seda Random Hero (Teis Mai 19, 2009 15:19). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Mai 18, 2009 15:38 Teema:
|
|
|
Manga peategelane on idioot ja kapihomo.
Väga nauditav manga. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Mai 18, 2009 22:46 Teema:
|
|
|
Hm, hakkas huvitama, t¹eKKan. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xire

|
Postitatud: Esm Mai 18, 2009 22:52 Teema:
|
|
|
Havaisärkide koha pealt on asi win, tundub huvitav, peaks ka ära t¹ekkama. Viimaks Randomilt ka mingit kasulikku contenti siia foorumitesse  _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Mai 21, 2009 23:42 Teema:
|
|
|
Kurat küll ainus(AINUS!) enam-vähem meeldiv tegelane selles mangas on see Oozora-san t¹ikk.
Ülejäänud karakterid on lihtsalt liiga nõmedad...täiesti masendav _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Nelj Mai 28, 2009 08:34 Teema:
|
|
|
Genre :
Comedy Ecchi Gender Bender Romance Shounen Shounen Ai _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Mai 28, 2009 09:22 Teema:
|
|
|
c0en kirjutas: | Genre :
Comedy Ecchi Gender Bender Romance Shounen Shounen Ai |
Sa Rändomi antud kirjeldust lugesid ikka?
also, peksa homofoobidele! _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Mai 28, 2009 10:39 Teema:
|
|
|
Tore manga |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Juul 31, 2009 23:16 Teema:
|
|
|
Millegipärast jäi NoBra nii onemangas kui mangafoxis pooleli 21. chapteri peal ja ka scannerite lehtedelt ma ei suuda leida rohkem. On kellegil infot, miks see nii kaua aega võtab?  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Aug 01, 2009 02:47 Teema:
|
|
|
Tõlkijad on haiglas pärast suurt verekaotust nina kaudu. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|