Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Tiinekas
|
Postitatud: Esm Aug 09, 2010 12:37 Teema: Kuidas exi tagasi saada?:S
|
|
|
Siuke mure, kõik oli hea saime hästi läbi.. musid kallid ja värgid, isegi läks paremate leveliteni..( no meil tülisid ka old, aga üle saand neist) ja siis mingihetk oli selline olukord, kus me ei rääkinud päev otsa üksteisega, ja siis kui ära läksin küsis kallistust ja musi..kõik tundus hea, et korras! Ja mida hekki :O..järgmistel päevadel leidis uue, endast noorema paksukese...
Et äkki aitaksite kuidas käituda ja värki, et ta mingilmääral äkki tagasi saada..
Kuna ma hoolin temast väga ja ma ei saa üle temast
Äkki tüdines ära vms? Äkki see teine on mingiks hetkeks? Ma ei tea mida teha, mida mõelda, mida öelda, palun aidake |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Esm Aug 09, 2010 12:46 Teema:
|
|
|
Suicide is your friend  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Aug 09, 2010 12:52 Teema:
|
|
|
Gei... mul on tunne, et ta kõigest mängis su tunnetega, siin pole midagi ju teha. Mehed ongi sellised, hüppavad ühe juurest teise juurde.
niggerniggerniggerniggerniggerniggerniggerniggerniggernigger
Tuleb ette võtta ja temaga rääkida. Kui ta üritab "kõik heaks teha", siis löö teda näkku. Kui ta ongi selline jobu siis pole mõtet lüüa - lihtalt mine rukkipõllule.
Fain, võib-olla ma suudan päris nõu ka anda....üks päev jälita teda nii et ta ei paneks tähele. See pole stalkimine kui sul on üllas eesmärk!
Olgu peale, äkki keegi parem nõuandja suudab siin aidata :/ ma tõesti ei tea. Sorri! Sa oled vist kutt kah tegelt, see on veel raskem - naised on ilged sead. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Viimati muutis seda Ummi (Esm Aug 09, 2010 13:15). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Aug 09, 2010 12:59 Teema:
|
|
|
aga...kas sa talle tisside vahele oled pannud? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Muusik kohvijumal

|
Postitatud: Esm Aug 09, 2010 13:01 Teema:
|
|
|
Võibolla ta jättis sind maha, aga võibolla tegelikult mitte? |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Aug 09, 2010 13:22 Teema:
|
|
|
Võibolla on baka.ee foorum selliste teemade jaoks õige koht, aga võibolla tegelikult mitte.
Sulgesin teema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|