Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Yu-Gi Oh-No
|
Postitatud: Teis Okt 07, 2008 09:46 Teema: Anna teada heast anime DVDst
|
|
|
Mõtlesin, et võiks luua teema aitamaks inimesi, kes ei saa mingil põhjusel väljamaalt animesid tellida või ei viitsi, a kvaliteetset DVDd tahaks ikka. Nimelt kui olete näinud kuskil mõnda anime DVDd, millel on arvestatav hind ja mis on mingis mõttes haruldane ehk siis pole tegemist Raivo E Tamme poolt peale loetud Sonatiini välja lastud DVDga (Pom Pokost DVD-Liidri Appleseedini), vaid UK-väljalaskeid või korraliku Eesti dubleerimisega, siis andke oma leidudest teada.
Ma nt nägin Stockis Street Fighter II (99.-), Street Fighter Alphat (80.-) ja Street Fighter Alpha Generationit (80.-). Minu teada oli tegemist UK-väljaannetega.
Lisaks mainiksin, et Minu Naaber Totoro pealelugemine on võrreldes muu Sonatiini dubleerimistega võrreldes päris hea. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Okt 07, 2008 11:35 Teema:
|
|
|
Viru raamatupoe teisel korrusel on kvaliteetsed dvd'd. Praegult on seal huvitavamatest asjadest alles veel Only Yesterday ja The Little Norse Prince. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ewu.

|
Postitatud: Nelj Apr 23, 2009 07:38 Teema:
|
|
|
Kas sõpruse kinos ei müüda? Kui ma anime festil käisin siis sealt sai mingi suguseid aga ma ei viitsinud lähemalt vaadata.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Nelj Apr 23, 2009 15:15 Teema:
|
|
|
Hea DVD on korralike inglise subtiitritega ja jaapani audioga mis on erinevatel träkkidel. Palju selliseid on? _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
|