Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Nov 23, 2005 16:21 Teema: manga soovitused
|
|
|
olen mangade maailmas täielik võhik. siiamaani olen põhiliselt lugenud lääne koomikseid, kuid viimasel ajal on ka mangad väga sümpaatseks muutunud. kuid materjali, mida potensiaalselt lugeda on nii palju, et ma ei oska kusagilt alustada. üks võimalus on loomulikult googlisse nt. "best anime" trükkida ja vaadata, mis sealt tulema hakkab, kuid see tundub nii kuiv.
et olge head ja soovitage mulle mangat. midagi, mis teile endale on hea mulje jätnud, mida teie arvates kindlasti lugema peaks ning, mis on lihtsalt hea. aidake mind otsa peale ühesõnaga  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Nov 23, 2005 17:18 Teema:
|
|
|
Mina soovitan "Planetes"-i. See on väga põnev, lõbus, liigutav ja hea. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sardokaur

|
Postitatud: Nelj Nov 24, 2005 09:44 Teema:
|
|
|
Ma soovitan Adachi teoseid. _________________ Kupo? |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Nelj Nov 24, 2005 11:37 Teema:
|
|
|
Mina olen Endo Hiroki fänn, soovitan kõiki tema joonistatud asju.
Yukito Kishiro on ka muljet avaldanud, eeskätt "Gunnm" ehk "Battle Angel Alita" seeriaga, aga ka "Ashen Victor" sisaldab samasugust jõudu, kuna tegevus toimub samas maailmas.
"Berserk" oli alguse poole väga hea, kuid hiljem vajus ära. 29 köidet on ikka natuke liig ja ta ei ole veel lõppenud.
Mulle meeldis ka "Dance Till Tomorrow", mis ei ole kunstilise taseme poolest just eriti silmapaistev, aga on kohati väga humoorikas. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Nov 24, 2005 15:58 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Yukito Kishiro on ka muljet avaldanud, eeskätt "Gunnm" ehk "Battle Angel Alita" seeriaga |
oo jaa. see on mul üks vähestest loetud asjadest. tõepoolest ei vaidle vastu, et oli äärmiselt hea. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Reede Nov 25, 2005 03:13 Teema:
|
|
|
Mina mainiks näiteks - Berserk, 20th Centurys Boys, Pluto, Yokohama Kaidashi Kikou, Blame, FutariH, Blade of the Immortal - kuigi peale Blame pole neist ükski veel päris lõpuni ära tõlgitud minu teada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arkyra

|
Postitatud: Püh Veeb 19, 2006 16:22 Teema:
|
|
|
Soovitan yugioh mangat to on erinev animest seal on räige vägivald mida animes ei olnud naiteks Bakura votab begasuselt silma valja ja lakub vere pealt ma olen vaadanut toda mangat ja olin hämmingus et anime nii teistsugune oli |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Veeb 19, 2006 17:00 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Soovitan yugioh mangat to on erinev animest seal on räige vägivald mida animes ei olnud naiteks Bakura votab begasuselt silma valja ja lakub vere pealt ma olen vaadanut toda mangat ja olin hämmingus et anime nii teistsugune oli |
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Veeb 19, 2006 18:59 Teema:
|
|
|
Arkyra kirjutas: | Soovitan yugioh mangat to on erinev animest seal on räige vägivald mida animes ei olnud naiteks Bakura votab begasuselt silma valja ja lakub vere pealt ma olen vaadanut toda mangat ja olin hämmingus et anime nii teistsugune oli |
Oh palun kasuta komasid ja punkte. Jube raske on aru saada tekstist.
Vabandan offtopicu pärast, aga ma pidin seda lihtsalt mainima. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Esm Mai 08, 2006 16:08 Teema:
|
|
|
keegi teab soovitada mõnda head lehte, kus oleks aktiivset infot, millal mingi manga välja tuleb ja mis keeles ja mida juba tõlgitud on jne ? ala anidb.net, mangareactor või baka-updates, kuid allalaadimisvõimalus pole oluline. lihtsalt aktuaalne info  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 09:22 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | keegi teab soovitada mõnda head lehte, kus oleks aktiivset infot, millal mingi manga välja tuleb ja mis keeles ja mida juba tõlgitud on jne ? ala anidb.net, mangareactor või baka-updates, kuid allalaadimisvõimalus pole oluline. lihtsalt aktuaalne info  |
Hmmm. Vast http://www.animenewsnetwork.com/.
Nüüd mangasoovituste juurde:
Väga hea manga on xxxHOLiC, millest ma siin veidikene kirjutasin. See on ka Apollos kuni 5-nda volüümini saadaval ja kohapeal on ka võimalik lugeda. Ka Othello on hea manga. Ka Apollos olemas. Kahjuks on aga kõik mangad Apollos poolikud. :/ _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 09:37 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Kahjuks on aga kõik mangad Apollos poolikud. :/ |
Mingi jama on selel Apolloga, juba mitu kuud pole valik uuenenud. Ei tea, kas nad loobusid? _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 11:07 Teema:
|
|
|
hop hop hop _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Mai 09, 2006 15:22 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Kahjuks on aga kõik mangad Apollos poolikud. :/ |
paha jah. mulle ka ei meeldi see, et nii on. Ehk peaks meelde tuletama? _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
chii

|
Postitatud: Laup Okt 14, 2006 16:42 Teema:
|
|
|
väga hea on nt inuyasha mille ise olen ainult soomest leidnud :cry:aga ka chobits on hea aga seda on raske leida  _________________
it`s time do fly!? |
|
Tagasi üles |
|
 |
River

|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 19:10 Teema:
|
|
|
Soojendan vana teema üles.
Kuna pole eriti aega otsida ja uurida olen siiani lugend n.ö. mis ette juhtub ning sealt mõned välja sortind....aga need on nüüd kas läbi või liiguvad nii aeglaselt edasi, et võiks veel mõne endale külge harjutada.
Et oleks kergem soovitada: meeldib tumedam, hea kunstnikukäega tehtu ja lugu peab olema sujuvalt kulgev.
Senine sobivate nimekiri on lühike ja arvatavasti tavapärane:
1.Gantz
2.Vampire Knight
3.Tenjou Tenge
4. Berserk
aga ka
5.Naruto
6. Bleach
7. DN ( oli kah)
On ka paar mis ei meeldi ( igal ju oma...sry.)kas stiili ja/või loo tõttu
- One Piece
- Elfen Lied
-....... kõik mis on naljakad, armsad või nunnud.
Suured pühad tulekul. Tutvuks meelsasti teie poolt soovitatutega.
Juba ette.....jne.
Viimati muutis seda River (Nelj Dets 20, 2007 00:22). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 19:37 Teema:
|
|
|
Mina soovitaksin jälle naljakaid, armsaid ja nunnusid mangasid. Minu teada mitte ükski minu loetud manga sinu maitsega ei paista kattuvat.  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 19:47 Teema:
|
|
|
Viimati sai enda üllatuseks kohe kõik chapterid läbi loetud sellisel mangal nagu HATSUKOI LIMITED _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 20:53 Teema:
|
|
|
Ma loen praegu air geari mangat, see on äärmiselt naljakas ja stiil on ka hea.Teine asi mida ma loen on hajime no ippot.Lehekylg on www.onemanga.com seal on minuarust k6ige rohkem mangat. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 22:18 Teema:
|
|
|
Hakkasin hiljuti lugema JoJo's Bizarre Adventure't.
Päris mõnus: joonistused on korralikud, story läheb kogu aeg edasi ja võitlused on pingelised.
Mõnedele võib-olla ei meeldi, et põhitegelased on päris kapid tüübid  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|