Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Will

|
Postitatud: Reede Aug 29, 2008 10:56 Teema: Doubt (TONOGAI Yoshiki)
|
|
|
Doubt
DL
Tegemist siis viimase aja ühe kreisima mangaga, viimane samaväärne oli vast Duds Hunt. Soovitused kõikidele kes naudivad jaapani psühhohorrorit.
Plott: Grupp noori asub mängima mängu nimega RABBIT DOUBT kus mängijad kehastuvad jänesteks. Üks jänes on aga hunt kes ükshaaval jäneseid maha notib, kes neist?
Tegevus jookseb läbi Yuu (ilmselt peategelane) silmade, mis muudab asja palju intiimsemaks ja pingelisemaks. Ma arvasin alguses, et tema ongi hunt, kõik vihjed väidavad sellele.
Tasapisi hakkavad jänesed üksteise järel ära kustuma. Pimedatest nurkadest hakkab lähemale hiilima ängistus ja paanika. GREAT!!!
Too twisted to be true. Asi on veel pooleli, aga nii mõndagi on hetke seisuga juba selgund. Uskumatu result kusjuures - ma panin pangega mööda ja veel kõik ei pruugi olla tõsi. Mul on teooria, et mängus on korraga 2 hunti või on nad kõik hundid
WHO IS THE LIAR?
THE LIAR MUST DIE! |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Esm Sept 01, 2008 06:37 Teema:
|
|
|
tundub mega huvitav. Ma üritan seda lugeda millaski ja siis kommenteerin tagasi siia  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ragnaripea

|
Postitatud: Esm Sept 01, 2008 08:28 Teema:
|
|
|
Lugesin esimese chapteri ära, tundus täitsa põnev. _________________ http://soundcloud.com/KULG |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Teis Sept 02, 2008 13:40 Teema:
|
|
|
Ma olen seda lugenud ammu aega tagasi, hästi õudne, nagu tõesti, mis inimesed sellist mängu mängiksid...
Art on väga hea.. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Teis Sept 02, 2008 14:26 Teema:
|
|
|
ponytail kirjutas: | Ma olen seda lugenud ammu aega tagasi, hästi õudne, nagu tõesti, mis inimesed sellist mängu mängiksid...
Art on väga hea.. |
Wikist lugesin, et muidu mängiti seda mängu läbi telefonide, siis ühed tüübid said kokku ja mängisid päris elus. (Aga nagu ei tapnud üksteisi, või midagi..) aga ükskord olid karaoke baaris ja siis minestasid ja mingis vanas hullumajas ärkasid üless ja hakkasid seda mängu "mängima" aga nüüd tõsiselt (tappes vms.) ma pole ise lugenud, ainult wikist vaatasin, et võin ka eksida.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sporkness

|
Postitatud: Nelj Sept 04, 2008 20:03 Teema:
|
|
|
Lõpetasin just 14nda chapteri lugemise. Suht creepy oli. Ma suutsin kogemata enda jaoks juba alguses ära spoilida, et kes see hunt on. Aga huvitav oli lugeda anyways. Juba ootan põnevusega, mis edasi juhtub. _________________
  |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Nelj Sept 18, 2008 19:26 Teema:
|
|
|
Vaatasin ka esimesed 14 chapterit ära ja olen suures vaimustuses.
Tõeliselt põnev manga, mis juba esimese 2'e chapteriga pani mind imestama ja põnevusega järgmist ootama. Nüüd ootangi 15ndat chapterit....nädal aega ootan juba
Mul polnud muide õrna aimugi, et kes hunt on, omad kahtulsed olid, nt et hunt on hoopis mõni uus, aga ei, oli Mitsuki hoopis.
Ta oli ainuke, kes kordagi mul kahtluse alla ei tulnud _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sporkness

|
Postitatud: Esm Sept 22, 2008 16:31 Teema:
|
|
|
15-s chapter oli väga üllatav. Ma poleks eales arvanudki, et Mitsuki isal selle kogu asjaga midagi tegemist on. _________________
  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Sept 22, 2008 18:44 Teema:
|
|
|
oi kui põnev see on ... väga meeldib .. olen 8 chapterit siiamaani lugenud ... loodan et selle lõpp on ka väärikas  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 12:51 Teema:
|
|
|
Et siis ei olegi see Doubt!! või...
 _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 15:20 Teema:
|
|
|
Antud teemas käsitletava manga lugemine oli nüüd küll paras ajaraisk. Ei soovita.
Sporkness kirjutas: | 15-s chapter oli väga üllatav. Ma poleks eales arvanudki, et Mitsuki isal selle kogu asjaga midagi tegemist on. |
... sest sul ei olnud mitte mingisugust alustki selle arvamiseks. Mistõttu see manga ongi praht. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Teis Sept 23, 2008 19:57 Teema:
|
|
|
Ma päris prahiks ei tembeldaks seda, näiteks mina küll seda aega taga ei nuta, mis selle manga lugemisele läks. Selline päris tore paranoiline värk. Aga ideed ennast ma küll eriti värskeks ei peaks, selline hollywoodilik maik oli juures, selline Sae ja Battle Royale'i kreisi segu. Ning hundi identiteet oli ka vastavamaigulise süsteemi järgi üles ehitatud - kõige kahtlasem vend ei ole, kõige vähem kahtlane vend on...jne.
Aga ma usun, et nüüd kui ma temaga alustasin, siis vast saab ka tulevikus ilmuvad chapterid läbi loetud. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Sept 24, 2008 06:55 Teema:
|
|
|
Minu jaoks viis 15 chapteri lõpp selle manga natuke madalamale hinnangu tasemele kui varem. Põnev oli jah, aga see oli nii pingutatud twist seal lõpus, et tundus lausa lugejate mõnitamisena. Ootan järgmist osa, et näha kas see ämber heastatakse lugejate suhtes või läheb tõesti ilgeks jamaks ära kogu lugu. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Sept 24, 2008 19:24 Teema:
|
|
|
Liiga lihtne ja labane minu maitse jaoks. Ja esimesena kiusati loomulikult kõige nõrgemat. Mõrvar oli ka liiga etteaimatav. Taotlus on hea, aga muidu ei vea välja. Nüüd loodan mingit megaägedat puändiga lõppu, mida ilmselt ei tule. Te kõik olete nõmedad ja ma vihkan maailma. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|