Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
chi

|
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Reede Juul 04, 2008 19:45 Teema:
|
|
|
Tõsta see pilt palun kuhugi mujale serverisse, kuna animenewsnetowrk ei taha seda teistele näidata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cöh Baruto
|
Postitatud: Teis Juul 08, 2008 23:33 Teema:
|
|
|
Kuhu jääb stoori? Kui esimesest episoodist ei saa juttu kätte, siis mine vikipeediasse, saad ingliskeelse stoori kätte, on vaja vaid tõlkida. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Kolm Juul 09, 2008 07:07 Teema:
|
|
|
Baruto kirjutas: | Kuhu jääb stoori? Kui esimesest episoodist ei saa juttu kätte, siis mine vikipeediasse, saad ingliskeelse stoori kätte, on vaja vaid tõlkida. |
Tegemist ei ole mingi uue animega vaid vana hea slayersiga mida ei ole mõtet spoilima hakata. _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cöh Baruto
|
Postitatud: Kolm Juul 09, 2008 10:54 Teema:
|
|
|
chi kirjutas: | Baruto kirjutas: | Kuhu jääb stoori? Kui esimesest episoodist ei saa juttu kätte, siis mine vikipeediasse, saad ingliskeelse stoori kätte, on vaja vaid tõlkida. |
Tegemist ei ole mingi uue animega vaid vana hea slayersiga mida ei ole mõtet spoilima hakata. |
Ahhsoo, et see on teine hooaeg. Vabandan, ma ei teadnud Slayers Revolutionist. ;/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Juul 09, 2008 23:46 Teema:
|
|
|
Baruto kirjutas: | chi kirjutas: | Baruto kirjutas: | Kuhu jääb stoori? Kui esimesest episoodist ei saa juttu kätte, siis mine vikipeediasse, saad ingliskeelse stoori kätte, on vaja vaid tõlkida. |
Tegemist ei ole mingi uue animega vaid vana hea slayersiga mida ei ole mõtet spoilima hakata. |
Ahhsoo, et see on teine hooaeg. Vabandan, ma ei teadnud Slayers Revolutionist. ;/ |
teine? äkki neljas hoopis?
minuarust äge, et lõpuks üle tüki aja uus slayersi hooaeg väljas. algus sihib siiski rohkem ova poole (lambist mingi süüdistus kaela ja vaja see lahendada), aga sellegipoolest lõbus näha lisaks Linale veel Ameliat (tema LG väljendid on minuarust asendamatud ), rääkimata Gourrist ja muudest tegelastest.
tundub, et esialgu tahetakse kõik tegelased nö kokku võtta ja uuesti tutvustada ning siis seeriaga ja uute tegelastega edasi minna.
igaljuhul, kuna uue slayersi TV sarjaga tegemist, siis vähemlt 8 punkti minu poolt garanteeritud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cöh Baruto
|
Postitatud: Nelj Juul 10, 2008 12:01 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | Baruto kirjutas: | chi kirjutas: | Baruto kirjutas: | Kuhu jääb stoori? Kui esimesest episoodist ei saa juttu kätte, siis mine vikipeediasse, saad ingliskeelse stoori kätte, on vaja vaid tõlkida. |
teine? äkki neljas hoopis? |
Neljas juba? Oi pagan, ma olen ajast maha jäänud. :/
Vabandan spämmimise pärast :S _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Juul 13, 2008 02:33 Teema:
|
|
|
Cöh kirjutas: | Neljas juba? Oi pagan, ma olen ajast maha jäänud. :/
Vabandan spämmimise pärast :S |
tõsiselt ajas maas, kuna viimane TV seeria oli nii 12a tagasi (ja info anidb-s vabalt kättesaadav). |
|
Tagasi üles |
|
 |
|