Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kuroneko

|
Postitatud: Laup Juun 14, 2008 21:18 Teema: Cosplay üritus Tallinnas 19.07.08
|
|
|
Tallinna Mustamäe Gümnaasiumi animeklubi OTAQI korraldab Tallinnas cosplay ürituse. KÕIK ON OODATUD OSALEMA!
Kava:
14.00 kogunemine Tammsaare pargis kuju juures
* lähme Musumäele
* aeg pildistamiseks
* tutvumismängud
* õpime Haruhi tantsu
17.00 planeeritud tegevuse lõpp
AJAKAVAS VÕIB TOIMUDA MUUDATUSI. Halva ilma korral jääb üritus ära.
Ärge kartke küsida
Palun öelge ka, kellel on kavas tulla.
Viimati muutis seda Kuroneko (Reede Juun 20, 2008 14:17). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Laup Juun 14, 2008 22:27 Teema:
|
|
|
1. Mustamäe Gümnaasiumil oma animeklubi? wow!
2. Miks kogu kava on jaotatud tunni aja peale? Tõsine ajapuudus? Sõjaväes ka pole nii karm kord!
3. Tuleks vaatamagi, aga on tegemist sellise väikese asjaga nagu kooli lõpetamine. Paljudel teistel põhi- ja keskkooli lõpetajatel jääb samuti pidu selle neljapäeva või reede peale.
Aga siiski - have fun jne _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
CupOfTea

|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 06:05 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | aga on tegemist sellise väikese asjaga nagu kooli lõpetamine. Paljudel teistel põhi- ja keskkooli lõpetajatel jääb samuti pidu selle neljapäeva või reede peale. | tegelikult jäävad enamikel põhi- ja keskkooli lõpetajatel peod kuu aega varasemale ajale.
ja tutvumismängud kujutavad endas..? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 09:31 Teema:
|
|
|
CupOfTea kirjutas: | tegelikult jäävad enamikel põhi- ja keskkooli lõpetajatel peod kuu aega varasemale ajale. |
9. ja 12. klass siiski mitte. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
CupOfTea

|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 09:47 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | CupOfTea kirjutas: | tegelikult jäävad enamikel põhi- ja keskkooli lõpetajatel peod kuu aega varasemale ajale. |
9. ja 12. klass siiski mitte. | kuidas nii? eestis ei käida ju poole juulini koolis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 10:52 Teema:
|
|
|
Hmm... umbes kuu hiljem korraldab EVA ka Tallinnas cosplayga seotud ürituse.
Ajakava on igastahes tõesti huvitav, et nii kiiresti kõik ära tehakse. Ise arvatavasti ei jõua, aga vaatab.
Ja ma ei teadnudki, et Mustamäe gümaasiumil on animeklubi. Ehk räägid lähemalt? ^_^ _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 12:39 Teema:
|
|
|
Kas me tõesti saame asjaga nii ruttu ühele poole ve?  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuroneko

|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 14:09 Teema:
|
|
|
Sellest ei olnud mina midagi kuulnud, et EVA ka midagi korraldada kavatseb. Sellepärast mõtlesimegi ise midagi teha.
Ajakava kohta nii palju, et vaatab, kuidas kõik välja tuleb. Mina varem mingeid üritusi korraldanud ei ole,nii et kogemused puuduvad. Väga palju aega ei tahtnud ka nagu jätta, et võib-olla ei ole siis jälle midagi teha ja hakkab igav vms.
Seda ma ka ei teadnud, et koolid nii hilja lõpetavad. Meie kooli 9. klass saab küll minu meelest juunis lõpetatud..
OTAQI sai alguse umbes eelmise aasta novembris ja sellel on tervelt 5 liiget! xD |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 14:32 Teema:
|
|
|
Võib olla oleks asjalik need kaks cosplay üritust kokku ajada. Uurida välja millal EVA plaanitseb korraldada ning nendega nõu pidada. Et siis mingit suuremat sorti üritus maha pidada! Siis oleks ehk ise kah tulemas "Good luck" igatahes! _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
fayt

|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 15:27 Teema:
|
|
|
Tere! =D
Lisaks kah siis mõningad mõtted.
1.Mõned ütlesid, et tol päeval on lõpetamine jäi neil mõni asi 2 silma vahele. Ma alguses vaatasin kah, et juuni aga tegelt on juuli 07 =D
2. Võiks lisada tegevust näiteks:
*Oma tegelase esitamine lahedal moel kes tahab.
*Võistlusi : ( joonistamine, spordi ala, muud lahedat )
*Mõni välja mõeldud esitus kes tahab.
*Jätan teile kah mõelda iga idee on teretulnud.
Ma loodan, et saan kah tulla =D aga millena tulla lol ? xD
I WILL BE THERE i hope
Aga kas pole võimalik kuhugil Kesk-Eestis pidada??
Tallinna pikk maa =D ma Põlvast _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 16:19 Teema:
|
|
|
Kuroneko kirjutas: | Sellest ei olnud mina midagi kuulnud, et EVA ka midagi korraldada kavatseb. Sellepärast mõtlesimegi ise midagi teha. |
No see on tingitud sellest, et eesti ja vene animekommuunid väga ei suhtle omavahel. Küll aga soovitan nendega tõesti ühendust võtta, sest nemad korraldavad selliseid asju juba mitu aastat. Pealegi on vene animefännide seas tunduvalt rohkem cosplayereid.
Kuroneko kirjutas: | Ajakava kohta nii palju, et vaatab, kuidas kõik välja tuleb. Mina varem mingeid üritusi korraldanud ei ole,nii et kogemused puuduvad. Väga palju aega ei tahtnud ka nagu jätta, et võib-olla ei ole siis jälle midagi teha ja hakkab igav vms. |
Siinkohal saan ehk nõu anda. Ajakava plaanige nii, et jääks lisaaega. Parem natuke vaba aega, kui et kõik üksteisele otsa ronib. Vaadata tuleb, kui palju kulub jalutuskäigule aega reaalselt. Eriti kui tegu on cosplayga ja inimesed ilmselt liiguvad natukene aeglasemalt. Siis reaalne pildistamisaeg. Siinkohal tuleb arvestada, kui palju teid umbes võiks tulla. Esimese ürituse puhul on see suhteliselt raske, kuid mingi plaan tuleb paika panna. Umbkaudne lõppemise aeg võiks ka kirjas olla.
fayt kirjutas: | Aga kas pole võimalik kuhugil Kesk-Eestis pidada??
Tallinna pikk maa =D ma Põlvast |
Küsimus, mida mina kui korraldaja üle kõige rohkem ei salli. Kui üritus korraldatakse kusagil, siis on selleks ka põhjus. Antud juhul on tegu lihtsalt kokkusaamisega rohkem ja sellel pole mõtet kolida kuhugi, kus pole antud asjaga tegelevad isikuid eriti. Kui tegu oleks näiteks kahepäevase üritusega, siis võib juba kaaluda, aga antud juhul mitte. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sign3

|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 17:04 Teema:
|
|
|
Kurb lugu, et just sel kuupäeval. Muidu tuleks ka.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 17:51 Teema:
|
|
|
CupOfTea kirjutas: | Ummi kirjutas: | CupOfTea kirjutas: | tegelikult jäävad enamikel põhi- ja keskkooli lõpetajatel peod kuu aega varasemale ajale. |
9. ja 12. klass siiski mitte. | kuidas nii? eestis ei käida ju poole juulini koolis. |
07 on ju selline üldine nimetus juuni ja juuli kohta, ajasin sassi _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 20:32 Teema:
|
|
|
Ehk ikka mõistsite, et minu kool mitte poole suveni ei kesta, vaid nagu Ummigi, ajasin kuud segamini. Juuni-juuli: pole nagu õiget vahet neil.
Siis on parem, kui on juulis, sest see on suve keskel ja inimestel pikemalt aega ette valmistada. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
CupOfTea

|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 21:47 Teema:
|
|
|
jah, mõistan. ise ka algul ajasin numbrid sassi. aga aitab offtopicust. mida siiski kujutavad endas need kurjakuulutavad "tutvumismängud"? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 21:51 Teema:
|
|
|
CupOfTea kirjutas: | jah, mõistan. ise ka algul ajasin numbrid sassi. aga aitab offtopicust. mida siiski kujutavad endas need kurjakuulutavad "tutvumismängud"? |
Vetsupaber? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 22:07 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | CupOfTea kirjutas: | jah, mõistan. ise ka algul ajasin numbrid sassi. aga aitab offtopicust. mida siiski kujutavad endas need kurjakuulutavad "tutvumismängud"? |
Vetsupaber? |
aww Ummi, sul see vetsupaber nii hinges |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Juun 15, 2008 23:25 Teema:
|
|
|