Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Laup Mai 17, 2008 20:28 Teema: Cosplay
|
|
|
Tegin uue teema eelmine oli enamus pildid sinna vahele ei hakkanud panema. Aga igatahes, tahaksin teada kus ja milla, mõni cosplay üritus toimub ja kas üldse on midagi sellist Eestis teoksil.
Tahaksin üldiselt midagi cosplayda Kui midagi tulemas on siis oleks abi vaja ka chari pickimisega ja kostüümiga, aga see hetkel teise järguline
Tähh ette ära!
Ja kas anime klubil on kah mingi cosplay ring vms... Sellest oli kunagi juttu. Vabandust, kui jutuga karmilt metsa panin. _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Lolita

|
Postitatud: Reede Juun 06, 2008 01:16 Teema: Cosplay
|
|
|
Hmm...Cosplay on igati lahe üritus, kahjuks ei ole kuulnud, et selliseid üritusi ka Eestis toimuks...aga eks asi ole tegelikult kätte võtmise ja korraldamise asi....kui saaks piisavalt rahvast kokku poleks ma arvan antud ürituse korraldamine eriline probleem ja edasi läheks juba asjad loomulikku rada....tekkiks suurem huvi jne..
Mind huvitab kas Eestis selliseid poode ka leidub mis tegelevad gothic lolita stiilis riiete müügiga? |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Reede Juun 06, 2008 01:46 Teema: Re: Cosplay
|
|
|
Lolita kirjutas: | Hmm...Cosplay on igati lahe üritus, kahjuks ei ole kuulnud, et selliseid üritusi ka Eestis toimuks...aga eks asi ole tegelikult kätte võtmise ja korraldamise asi....kui saaks piisavalt rahvast kokku poleks ma arvan antud ürituse korraldamine eriline probleem ja edasi läheks juba asjad loomulikku rada....tekkiks suurem huvi jne..
Mind huvitab kas Eestis selliseid poode ka leidub mis tegelevad gothic lolita stiilis riiete müügiga? |
Interwebz, it's a sieries of tubes.
Tenryuu
EVA
Asashio
Kes otsib, see leiab.
Tallinnas ja Tartus müüb Hilpharakas ja Pärnus on Lunapolis mis müüvad mõningat gothloli jura, kuid kohapeal on natuke nukker valik(kindlasti leidub veel kohti). Kataloge on kõigis poodides virnade viisi ja peaaegu kõike saab ka tellida. Kui oleksid pädev cosplay huviline, siis teeksid ise endale midagi. Kui oskusi napib ja rahakott kuhjub rahatähtedest, siis on võimalus ka kohalik rätsepamutike palgata, kes valmistab sulle imeilusate sitside ja satsidega kleidikese.
See on küll puhtalt minu arvamus, kuid enamus inimestele gothloli temaatiline riietus ei sobi ja näeb lihtsalt pask välja.
Ehk on selle teema austajad seksuaalselt frustreerinud indiviidid, kes otsivad taga nooruses maha magatud maailma ja seksuaalsuse avastamise hetke.
PS. miks on foorumis kell jätkuvalt vale? _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
Lolita

|
Postitatud: Reede Juun 06, 2008 01:51 Teema:
|
|
|
kahju on et stereotüüpse mõtlemise vastu ei saa...
Hilipharkas´n tüüpi poed on juba läbi käidud ... otsin pigem sellist kohta kus saaks asju oma silmaga näha/katsuda ... kaotatud noorus jne pole just minu teema //irf// aga tänan "kasuliku" kommi eest... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Reede Juun 06, 2008 10:18 Teema:
|
|
|
Lolita kirjutas: | kahju on et stereotüüpse mõtlemise vastu ei saa...
Hilipharkas´n tüüpi poed on juba läbi käidud ... otsin pigem sellist kohta kus saaks asju oma silmaga näha/katsuda ... kaotatud noorus jne pole just minu teema //irf// aga tänan "kasuliku" kommi eest... |
Sôida Helsinkisse. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Reede Juun 06, 2008 11:30 Teema:
|
|
|
ponytail kirjutas: |
Sôida Helsinkisse. |
 _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Reede Juun 06, 2008 12:56 Teema:
|
|
|
jeebus  _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Lolita

|
Postitatud: Reede Juun 06, 2008 18:16 Teema:
|
|
|
sellest olen ka ise aru saanud, et soomes inimesed rohkem vabama suhtumise, olemise ja mõtlemisega ning ka dolerantsemad erinevate subkultuuride suhtes....äkki oskate soovitada siis täpsemalt mõnda poodi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Laup Juun 07, 2008 12:36 Teema:
|
|
|
Lolita kirjutas: | sellest olen ka ise aru saanud, et soomes inimesed rohkem vabama suhtumise, olemise ja mõtlemisega ning ka dolerantsemad erinevate subkultuuride suhtes....äkki oskate soovitada siis täpsemalt mõnda poodi  |
Ma tean ainult 1 cosplay poodi, see on Kaisaniemi metroo peatuses.
Kuna ma ise ei ole nii huvitatud sellest, siis ma pole ka otsinud. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Laup Juun 07, 2008 22:42 Teema:
|
|
|
Lolita kirjutas: | sellest olen ka ise aru saanud, et soomes inimesed rohkem vabama suhtumise, olemise ja mõtlemisega ning ka dolerantsemad erinevate subkultuuride suhtes....äkki oskate soovitada siis täpsemalt mõnda poodi  |
Kõige parem on minu meelest Backstreet, mis asub Helsingis Foorumi viimasel korrusel.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Lolita

|
Postitatud: Püh Juun 08, 2008 02:43 Teema:
|
|
|
Tänud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Püh Juun 08, 2008 12:57 Teema:
|
|
|
Kas mitte Kamppi (eel)viimasel korrusel mõni huvitav pood ei olnud? Viimati, kui seal käisin, polnud rohkem aega, kui korra piiluda... _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Püh Juun 08, 2008 18:49 Teema:
|
|
|
Hypno kirjutas: | Kas mitte Kamppi (eel)viimasel korrusel mõni huvitav pood ei olnud? Viimati, kui seal käisin, polnud rohkem aega, kui korra piiluda... |
Seal on cyber gothic pood. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
CupOfTea

|
Postitatud: Püh Juun 08, 2008 21:24 Teema:
|
|
|
ponytail kirjutas: |
Seal on cyber gothic pood. | otsustatud: suvel PEAB helsinkis ära käima. aga muidu kamppis peaks veel blippo olema, mis müüb ka mingeid jaapani teemalisi vidinaid. ja Forumi teisel(?) korrusel oli viimati Superpirates vms. see oli küll rohkem selline emily the strange ja nightmare before christmas jubinate poeke, aga võimalik, et sealt leiab ka midagi huvi pakkuvat. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tsuki-chan

Liitunud: 25 Aug 2008 Postitusi: 64 Asukoht: Igalpool..Seal kus parajasti olen:)
|
Postitatud: Püh Jan 18, 2009 13:27 Teema:
|
|
|
Aga kust nagu neid kostüüme saaks?Eestist saab? _________________ Küll armastus on ikka üks ilus asi:Dkui ise armunud ple:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Püh Jan 18, 2009 14:27 Teema:
|
|
|
Jah, neid saab näiteks ise teha!  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |