Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
uupps

|
Postitatud: Laup Jan 26, 2008 18:14 Teema: Shigofumi
|
|
|
Tegu siis taaskord sel aastal välja tulnud animega, mil hetkel veel vaid paar esimest osa väljas, minu teada 3 osa hetkel, millest olen näinud 2 osa.
Sellel animel on siis kokku 12 osa, millest iga osa kestab ~25 minutit.
Peategelaseks on Fumika, tüdruk, kes viib inimestele surnute maailmast kirju, mille sisuks on surnud inimeste viimased mõtted, asjad, mida nad soovivad endast mahajäänutele öelda. Temaga on alati kaasas tema partnerist sau, mis räägib ja tema nimi on Kanaka.
Esimeses kahes osas räägitakse ka Shòta Machiya'st, kellele meeldib vabal ajal ehitada rakette ja tema sõbrast, Asuna Ayasest, kelle isa ära tapetakse ning selle tagajärjel saadetakse Ayasele shigofumi, kiri teispoolsusest.
Kui tahate rohkem teada, vaadake ise
Fumika
täiesti uus silp - su
Shota
Ayase
Ja kes sina oled?
Kus see nüüd oli...
kiri!
hiilime...
ja selline oli siis tulemus...
Mis sa seal teed?
Need siis pildikesed esimese osa esimesest poolest : ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Laup Veeb 02, 2008 04:56 Teema:
|
|
|
inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid inglid
*Chiisan vabandab spämmi pärast...aga...seal olid inglid (või lihtsalt üks ingel) ...paneb anime kohe tõmbama _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Laup Veeb 02, 2008 10:20 Teema:
|
|
|
üritasin esimese osa algust vaadata aga mulle tundus see kuidagi väga Jigoku Shoujo rip-offina. Eksin? _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
kambino

|
Postitatud: Laup Veeb 02, 2008 17:07 Teema:
|
|
|
Eriti ei eksi.Aga seal ei tapa see postiljon ise vist kedagi. Praegu on juba 4 osa väljas ja mõtlen et peaks isenesest huvitavamaks minema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Laup Veeb 02, 2008 23:55 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | üritasin esimese osa algust vaadata aga mulle tundus see kuidagi väga Jigoku Shoujo rip-offina. Eksin? |
Kui ma nüüd ei eksi, siis vaadati eelmisel animeööl seda ning mina oskan nii palju vaid öelda, et nad on küll pisut sarnased, kuid minu jaoks täiesti erinevad.
Jigoku Shoujo's viis üks tüdruk täide teiste nn kättemaksuplaane ja viis neid põrgusse, kuid Shigofumis toob üks tüdruk hoopis elavatele nende lähedaste viimased sõnumid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Reede Märts 28, 2008 17:38 Teema:
|
|
|
Lõpetasin äsja 12. osaga, viimasega, kui just anidb valetama pole hakanud. Peaks mainima, et jäin sarjaga vägagi rahule, kuigi lõpp jäi minu jaoks nagu natuke poolikuks. Mina oleks tahtnud veel, kuid ka selline lõpp sobis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Märts 28, 2008 17:55 Teema:
|
|
|
Pole veel viimast osa ära vaadanud, kuid meeldinud on väga. Rohkem kui Jigoku Shoujo. Ideeliselt on need tõesti sarnased, kuid Shigofumi, vähemalt mulle, mõjub kuidagi tunduvalt rohkem. Ikka tekib selline ahastus inimloomuse varjukülgede üle. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|