Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Reede Jan 04, 2008 18:27 Teema: Pluto
|
|
|
jõuludega võtsin juurde 5 kilo
mangast siis
hetkel on kokku tõgitud umbes 47 tsäpterit teemaks on robotid ja nende kooseksisteerimine inimestega...
Keegi paha notib maailma arenenumat 7 robotit, seda asub uurima õks nendest arenenumtest robotitest kellel on uskuge või mitte mälu näpitud ja ni kui sellest oleks veel vähe on ta naisel ka mälu näpitud ja kõige tipuks on ta kellegi inimese mättasse löönud... teades robootika seadusi (mis mul küll kahjuks peas ei ole aga no yks käsk oli kindlasdi et inimest ei tohtind tappa )
mulle se meeldis väga , huvitav maailm oli maalitud ning sysee plott ka ei olnud kõigekehvem.
manga ametlik muss : Burial - Untrue _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Laup Jan 05, 2008 15:00 Teema:
|
|
|
----
kuule vilja ära mölise
ja kui tahad tee paremini _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Laup Jan 05, 2008 15:10 Teema:
|
|
|
Oiahh, ma kohe natuke aega naersin seda c0eni vastust lugedes (eriti seda algset kus oli vaid "ära mölise").
Sa c0en pead ikka 24/7 foorumil silma peale hoidma, et edaspidi selliseid solvumisi vältida. Kasutaja edgar oli tänase varahommiku staar (väidetavalt oli tal arvuti rikkis ja ta postitas PSP-lt). Tema spämm kustutati aga xin Zerani postitus jäi alles, seega tundub nagu teeks xin sinu teemat maha. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|