Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Okt 21, 2012 04:59 Teema: K-ON! - igavene märk animeajaloos
|
|
|
Kuulake mind! On aeg rääkida teemal, mis jäi rääkimata, kuid vajab kindlasti rääkimist!
Nagu me kõik juba teame, siis kyoani üllitis k-on! oli täiega hea. Siinkohal võib küll tunduda, nagu ma pakuks huupi, sest olen näinud vaid 6 osa sellest. Iseenesest võite te mulle vastu vaielda, aga ma ei näe kuidas see kuidagi midagi lahendab. Tõesti, esimeses kuues osas polnud isegi sarja ainsat nunnut tegelast asunyani, kuid ma arvan, et seda polegi vaja, sest bassist oli ju seksikas. Alati võib ka väita, et ma olen rõve pervert ja mulle meeldib salaja luurata tüdrukute järgi kui nad autosid loendavad, aga see oleks kõigest väärinformatsioon. K-on! on hea hoopis millegi muu tõttu. See miski muu on nimelt vaim!
Igal juhul on anime vaim tähtis! Gurren laganngi poleks see mis ta on kui seal poleks õiget vaimu. Anime juures ongi see minu arvates kõige tähtsam ning väärib meeldetuletust ja meelespidamist. Vinged animed ei sünni niisama! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Okt 21, 2012 14:18 Teema:
|
|
|
ei _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Okt 21, 2012 23:32 Teema: Re: K-ON! - igavene märk animeajaloos
|
|
|
Ummi kirjutas: | Kuulake mind!
On aeg rääkida teemal, mis jäi rääkimata, kuid vajab kindlasti rääkimist!
Nagu me kõik juba teame, siis kyoani üllitis k-on! oli täiega hea.
Siinkohal võib küll tunduda, nagu ma pakuks huupi, sest olen näinud vaid 6 osa sellest.
Iseenesest võite te mulle vastu vaielda, aga ma ei näe kuidas see kuidagi midagi lahendab.
Tõesti, esimeses kuues osas polnud isegi sarja ainsat nunnut tegelast asunyani, kuid ma arvan, et seda polegi vaja, sest bassist oli ju seksikas.
Alati võib ka väita, et ma olen rõve pervert ja mulle meeldib salaja luurata tüdrukute järgi kui nad autosid loendavad, aga see oleks kõigest väärinformatsioon.
K-on! on hea hoopis millegi muu tõttu.
See miski muu on nimelt vaim!
Igal juhul on anime vaim tähtis!
Gurren laganngi poleks see mis ta on kui seal poleks õiget vaimu.
Anime juures ongi see minu arvates kõige tähtsam ning väärib meeldetuletust ja meelespidamist.
Vinged animed ei sünni niisama! | _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Püh Okt 21, 2012 23:49 Teema:
|
|
|
Ura-on oli ju eriline meistriteos lausa. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Püh Okt 21, 2012 23:49 Teema:
|
|
|
Armas teema! _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Okt 22, 2012 00:10 Teema:
|
|
|
tra see teema.
Ei tglt K-on polnud küll midagi erilist aga suht normaalne siiski, kyoani oskab moepaska teha lihtsalt. 2. season oli igav tho. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Okt 22, 2012 02:08 Teema:
|
|
|
Ma plaanisin selle õnnetusehunnikust teema kibekiiresti sulgeda ning asjaosalised varem loodud teemasse ümber suunata, kuid nagu imestusega (samas ka valdava ükskõiksusega) nendin, sellist teemat polegi. Nii ei olegi mul mingit alust oma plaani täide viia ja olen sunnitud tunnistama, et see siin ongi baka ametlik K-oni teema.
Foorumi kroonikatest (2009 kevadhooaja teemast) korjasin üles järgmise noppe:
Tsiteerin:: | Vaatavad: acousmatique, dzamul, Yoshy, cenorig, zindrel, Bushidon, Ummi, ShiroiNeko, tyger, tõrvik, kiishim, Stopa, Will, Cino, inz002, Random Hero, tõrvik, dzamul, Valdars
Ei vaata: kammerer |
Sellise vaatajanumbriga (tsiteeritud teema kontekstis) oli K-on tolle hooaja populaarseim sari. Mina suutsin ka umbes 5-6 osa vastu pidada, siis läks isu üle. Best girl on ikka veel Mio. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Esm Okt 22, 2012 03:17 Teema:
|
|
|
Like this comment if you think the best girl is Yui ~~~~ _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Okt 22, 2012 03:47 Teema:
|
|
|
lik dis if you cry evertim |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Okt 22, 2012 06:19 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: |
Tsiteerin:: | Vaatavad: acousmatique, dzamul, Yoshy, cenorig, zindrel, Bushidon, Ummi, ShiroiNeko, tyger, tõrvik, kiishim, Stopa, Will, Cino, inz002, Random Hero, tõrvik, dzamul, Valdars
Ei vaata: kammerer | |
Aiii häbi häbi : ( : (
ee...ma ei mäletagi kui palju ma seda edasi vaatasin, vist suht mitu osa siiski.
Aga 2009 oli ka aeg kui ma animet veel vaatasin kui ma ei eksi, niiet vabandan end sellega. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Okt 22, 2012 15:51 Teema:
|
|
|
Mu interaktiivse animelisti põhjal on mõlemad K-ON!-i hooajad vaadatud, ei tea, miks küll, ja mulle meeldisid soundtrackid kõige rohkem. Also, Mio. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Kolm Okt 24, 2012 17:35 Teema:
|
|
|
mulle meeldis. peaks äkki uuesti vaatama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Okt 24, 2012 17:42 Teema:
|
|
|
10 aasta pärast ei mäleta K-oni keegi.
Aga jah, ainuke asi mis mulle K-oni juures meeldis oli selle ending.. That about sums it up. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Okt 24, 2012 18:55 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | 10 aasta pärast ei mäleta K-oni keegi. |
except that's wrong you retard
2000-ndatel kõige rohkem kära müra viha ja fännlust tekitanud anime ja keegi ei mäleta? fat chance _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Okt 25, 2012 00:07 Teema:
|
|
|
Minule meeldis see anime, sest see muutis mu suhtumist slice-of-life tüüpi animete suhtes, mida ma enne suure eelarvamusega hindasin. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
KameKami

|
Postitatud: Nelj Okt 25, 2012 23:39 Teema:
|
|
|

Stay sane inside insanity. |
|