Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
tõrvik

|
Postitatud: Nelj Okt 04, 2007 09:51 Teema: Tactics
|
|
|
Zanr: action/fantasy
Osasid 25
Sisu:
Kantarou Ichinomiya on noor mees kel on võime näha igasuguseid kolle. Ta on teinud oma hobiks kirjutada Jaapani folkloori ajkirjale artikleid samal ajal kolle tagaajades. Tema eesmärk ie ole kolle hävitada vaid nendega sõbruneda ja nende viha leevendada. Et saada tugevamaks on ta lapsepõlvest saati otsinud kõige tugevamat kolli, kolle söövat goblinit. Ühe oma ülesande täitmisel sattub ta goblini vangistatuna hoidva kivi juurde ja vabastab ta. Andes koletisele nime on too kohustatud täitma nimeandja käske. Andes goblinile nime Haruka muutus ta Kantaro abiliseks.
Ise olen hetkel 15 osa juures ja peaks mainima, et see pole tüüpiline fantasy, kus kõik sodiks pekstakse ja "uu im the strogest in the world". See on rohkem midagi õpetliku. Selles on rohkem rääkimist ja nagu aru saab siis Jaapani folkloorist. Uskumused, vaimud ja muud sellist. Ütleks et see on rohkem hariv anime
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karstike blabla -chan

Liitunud: 9 Sept 2007 Postitusi: 347 Asukoht: virtuaaluniversum.
|
Postitatud: Nelj Okt 04, 2007 18:08 Teema:
|
|
|
Kas see on hea? Nagu, et mis sul siiani vaadatud animetest sellega kõige rohkem sarnaneb? _________________ i'm back! [miss me?]
/lookbook.nu\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Nelj Okt 04, 2007 22:45 Teema:
|
|
|
minu arust pigem keskmise tasemega. ei midagi eriti meeldejäävat mis kutsuks teist korda vaatama või seda tagantjärgi hea sõnaga meelde tuletama. va nimi millest ei saa aru, et miks see selline on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Nelj Okt 04, 2007 23:10 Teema:
|
|
|
Karstike kirjutas: | Kas see on hea? Nagu, et mis sul siiani vaadatud animetest sellega kõige rohkem sarnaneb? | Põhjus miks ma seda vist vaatan ongi see, et see ei sarnane millegagi mida siiamaani vaadanud olen. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Nelj Okt 04, 2007 23:11 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | minu arust pigem keskmise tasemega. ei midagi eriti meeldejäävat mis kutsuks teist korda vaatama või seda tagantjärgi hea sõnaga meelde tuletama. va nimi millest ei saa aru, et miks see selline on. | See et nimi ei lähe sisuga kokku ei ole midagi uut. Bleach- siiamaani pole aru saanud kuidas see nimi animega seotud . |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Kolm Dets 05, 2007 17:26 Teema:
|
|
|
Sain ka siis selle lõpuks vaadatud
See pole nüüd küll minu lemmik, aga mulle meeldis. See nn. folkloori osa ma nagu eriti tähele ei pannudki, aga mis mulle meeldis oli psühholoogiline aspekt Kantaro, Haruka ja teiste põhitegelaste suhetes. Meeldis ka see, et polnud ühtegi tüütut naistegelast, kes oleks kõigest hingest üritanud peategelast nn "kätte saada".
Muidugi nunnud poisid oli veel lisaboonus
mis vahet seal on mis nimi on, põhiline on ikka ju, et oleks hea anime... |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Laup Dets 08, 2007 10:45 Teema:
|
|
|
Suht ok oli... poolikuks jäi ainult... siis kui õige action tahtis peale hakata sai anime läbi. Küsimusi jäi kah veel lahti... Haruka endisest temast ei räägitud suht midagi näiteks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|