Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Reede Nov 16, 2007 10:19 Teema: Air Gear
|
|
|
Genre : Action, Comedy, Ecchi, Shounen, Sports
kokku on teda hetkel nii umbes 18 + vol-i
Esimeste volide põhjal on isegi mingisugune anime tehtud aga paraku se jääb ikka kõvasti mangale alla...
Mangat lugema hakates kõik on ilus ja lihtne isegi veel poolepeal on nii enamvähem aga siis edasi hakkatakse asju keeruliseks ajama (mitte et se paha oleks se just ongi huvitav).
mida se manga pakub :
a) palju mõnusat trikitamist
b) palju emontsonaalset värkki
c) natuke mõtlemisainest
d) unetuid öid (minule 2)
Ausaltöeldes seda mangat peab lugema sama strateegia alusel kui bleachi või one piece -i (loe volide kaupa või võta iga poolaasta järel kätte) , kuna chapteri haaval seda on piin lugeda (loe liiga aeglaselt edeneb).
Lugu ise on hea ja huvitav aga kui mõnes tsäpteris kus on nii 20 -30 lehte sellest 10 lehte on eelmise tsäpteri kordus või mingid ilupildid siis teeb se ikka kurjaks kyll et mida kuradit ma nädalaega olen oodand....
kerge sisututvustus neile kes ei ole ei yht ega teist näinud/lugend
on yks poiss, kes hakkab rulluiskudega sõitma/treenima kuni tast saab osav, kogub ta enda ymber kamba kellega koos hakkavad nad ennast tõestama...
manga ametlik muss : In Search Of Sunrise _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Esm Nov 26, 2007 15:19 Teema:
|
|
|
endal olemas kaks esimest voli.
Talvel lähen soome ostan vist kõik volid  _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Teis Jan 29, 2008 01:53 Teema:
|
|
|
Kas keegi teab, millal apollo hakkab air geari mangat sisse ostma, ja kas on v6imalik sealt kysimisega (kysin, et nad telliks air geari krisost ja siis nad tellivad) tellida?..P6hjuseks on see, et kaardiga ma ei saa ma osta kristost (ärge kysigi p6hjust) ja tartusse ma tulla ei saa, sest ma usun, et ma eksin seal ära... _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Teis Jan 29, 2008 16:35). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Teis Jan 29, 2008 08:59 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | air feari |
Ahah...
Apollo.ee kaudu on võimalik tellida inglise- ja soomekeelseid raamatuid, mille sortimendi leiate Suomalainen Kirjakauppa kodulehelt.
Raamatu hinnaks on Suomalainen.com poes olev hind eurodes korrutatud kursiga 16.9. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Teis Jan 29, 2008 18:11 Teema:
|
|
|
Aga kas virus olevas raamatupoes pole Air geari myygil?? _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |