Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kus te k6ige rohkem mangat loete?? |
Arvutist. |
|
66%
|
[ 6 ] |
Ostate mangat poest. |
|
22%
|
[ 2 ] |
Mind ei huvita manga. |
|
11%
|
[ 1 ] |
|
Kokku Hääli : 9 |
|
Autor |
Teade |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Okt 31, 2007 21:16 Teema: Mis mangat loete??
|
|
|
Mina praegu loen arvutis historys strongest discible kenichi inglise keeles.....pole j6udnud tegelt eriti mangasid osta....aga kui ma leian manga mis mulle t6siselt meeldib siis ostan ära:P.....ma vist läksin natuke omaenda tehtud teemast yle.... .......paranduseks vigale mida ma tegin kysitlusel......kust te k6igerohkem mangat loete......aga see on ypriski tyytu kui te hakkate nina alla h66ruma mingit kirja viga mis tuli kogematta...... _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Kolm Okt 31, 2007 23:22). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Kolm Okt 31, 2007 22:59 Teema:
|
|
|
Vastuseks su küsimusele -
Kus te mangat loete? - Voodis, teki all. Mõnikord ka peldikus kui pikemajaline külastamine ette võtta.
Aga tõsiselt, kas selliseid teemasid pole siin juba mingi paras portsjon? Kui ei, siis palun parandagae mind, ma ei viitsi otsida praegu...
Ahjaa, ma panin sinna küsitlusse, et mind ei huvita manga. Kohe mitte karvavõrdki. Mangat loevad ainult nohikud. Tõelised mehed loevad ainult raha ja Harry Potterit. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Okt 31, 2007 23:00 Teema:
|
|
|
Mangakollektsiooni ja parima manga teemad on juba olemas. Selle teema eesmärk läheb kaotsi, kui eesmärk pole sarnane "mida hetkel kuulan" teemaga ja sel juhul on eesmärk jama. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Okt 31, 2007 23:26 Teema:
|
|
|
See v6ib m6nes m6ttes jama olla aga kui sa kirjutad nendesse teemadesse kust sa neid mangasi loed see läheb teemast m88da....Nii ma tegin neile inimestele kes ei taha teemast m88da minna selle teema:P ...hehehehe....ma ei tea miks ma selle teema tegin tegelt ma lihtsalt tahan teada kas on rohkem inimesi kes loeb arvutist või kes ostab mangasi kokku. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Nelj Nov 01, 2007 00:05 Teema:
|
|
|
See teema ja ka too teema on üpriski asjakohased. Tuleb välja, et ma ikkagi viitsisin järgi vaadata.
ja inimestele miskipärast meeldib teemast mööda minna. Seda nimetatatkse spämmimiseks ning seda kohtab ka siin üpris tihti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Nov 01, 2007 01:53 Teema:
|
|
|
Ärge lihtsalt minge nii leili selliste teemade peale alati. |
|