Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Don Juan De Marco
Liitunud: 27 Apr 2003 Postitusi: 14 Asukoht: seal kus sina ei ela!!!!!
|
Postitatud: Kolm Apr 30, 2003 10:50 Teema: Ranma 1/2
|
|
|
Mida keegi arvab. Kõige rohkem mis mind selle anime sisu juures häiris oli , et Ranma nagu ei tundnud huvi üldse naistes, tõrkus ainult eemal.Tema asemel oleks ma juba ammu Akane ära sebind ja teised ka. _________________ Kaseka vsem!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
manic hentai-baka

|
Postitatud: Kolm Apr 30, 2003 11:07 Teema:
|
|
|
hmm.. aga kui ta kohe olex kõik ära sebind..
polex Ranma nii pikk kui ta präägast on.. võimis..
sa mine ja sebi..
kedagi..
mis sa siin vahid..
a ranma ise..
jah.. suht mõnus.. suht vägamõnus.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Don Juan De Marco
Liitunud: 27 Apr 2003 Postitusi: 14 Asukoht: seal kus sina ei ela!!!!!
|
Postitatud: Kolm Apr 30, 2003 11:54 Teema:
|
|
|
No mul ajasid küll mõned momendid vihaseks,kui mingi naine tuleb ja hakkab Ranmaga tegelema ja too käitub nagu viimane p***. _________________ Kaseka vsem!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Markii

|
Postitatud: Nelj Mai 01, 2003 07:45 Teema:
|
|
|
sa mine ja sebi..
kedagi..
mis sa siin vahid..
see oli hea aga jah kui inimene ikkagi nii puupea on ja ei julge näidata oma armastust või lihtsalt kardab naisi on see ju vaatamist väärt sest nalja ju saab(kuigi veits hale hakkab küll) |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Reede Mai 02, 2003 12:18 Teema:
|
|
|
mm. mulle vähemalt isiklikult meeldib ranma.. njammi. ja see naiste vastu huvi tundime. purr. seda ei peagi olema. ja kõik see asi ei peagi tegelt koguaeg naiste ümber tiirlema.. mm. _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
Uranus

|
Postitatud: Reede Mai 02, 2003 17:30 Teema:
|
|
|
Ranma on muidu enam vähem lahe. Mulle ei meeldi ainult see, et tal midagi ilusate tüdrukute vastu on.  _________________ Elevator Summoner.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
geki
|
Postitatud: Reede Mai 02, 2003 21:38 Teema:
|
|
|
ranma on tore...mulle meeldib...väga isegi...naljakas on...mis ranma peaks siis iga ilusa tüdruku järele jooksma või...see oleks veel ebanormaalsem... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Uranus

|
Postitatud: Laup Mai 03, 2003 11:57 Teema:
|
|
|
Ega ta siis kõigi järele jooksma ei pea. Ta võiks ikka mõne välja valida. Ta tõrjub neid eemale nagu nad oleksid mingid tüütud kärbsed.  _________________ Elevator Summoner.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Laup Mai 03, 2003 15:58 Teema:
|
|
|
purr. mehed mehed mehed. ega siis koguaeg ka vaid naised ei pea peas olema. kui talle ei meeldi siis ei meeldi. vott. pole mõtet hakata anime sisu ümber mõtestama et peaks jooksma ja peaks jooksma. njau _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
kafa Külaline
|
Postitatud: Laup Mai 03, 2003 16:13 Teema:
|
|
|
njaa... Ranma on... vaadatav. :] |
|
Tagasi üles |
|
 |
Highland

|
Postitatud: Püh Mai 04, 2003 16:01 Teema:
|
|
|
Ranma on üks karmi ja huvitava huumorimeelega vana...
aga kõige rohkem mulle sellest animest meeldib Ryoga.
Põhjusex on ta täielik orienteerumis meele puudus (4 päeva ,et enda maja taha jõuda )ja ta yldine arusaamine asjadesse. _________________ Open up your eyes..
and find,that this life`s better then you know |
|
Tagasi üles |
|
 |
geki
|
Postitatud: Esm Mai 05, 2003 21:01 Teema:
|
|
|
Highland kirjutas: |
Põhjusex on ta täielik orienteerumis meele puudus (4 päeva ,et enda maja taha jõuda ) |
Läbides esmalt pool Jaapanit:)  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Highland

|
Postitatud: Teis Mai 06, 2003 19:11 Teema:
|
|
|
tänan paranduse eest :oops:  _________________ Open up your eyes..
and find,that this life`s better then you know |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xelene hentai-baka

|
Postitatud: Esm Mai 12, 2003 19:26 Teema:
|
|
|
khm..talle meeldis akane ju..aga see ongi mõnus point et ta seda ei tunnista endale jne..sama asi inuyashas..kuigi mina olen tegelt ylimalt rõõmus et ranma tylices akanega jne, sest akane on minuarust igavene kole mõrd.. höhö..vot nii  _________________ tsukurimashooo tsukurimashooo.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Laup Jan 10, 2004 23:56 Teema:
|
|
|
Njah...Kui Takahashilt küsiti kas ta midagi romantilist ja blablabla muud sellist oma koomixic ka teeb punastas ta ja väitis, et kui ta midagi sellist teex ei julgeks ta enam kodust välja tullagi...nii, et ta jättis üldse loo ilma kindla lõputa, et inimesed saaxid ise ette kujutada mis edasi juhtuks.. 8) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bell

Liitunud: 9 Juun 2003 Postitusi: 99 Asukoht: teisel pool reaalsust
|
Postitatud: Püh Jan 11, 2004 12:55 Teema:
|
|
|
ranma on väga mõnus. lihtsalt naljakas (loe:halenaljakas) on vaadata, kuidas sellel poisil kogu aeg mingid jamad on. kas tal vaesekesel ühtegi rahulikku päeva on, selles ma kahtlen. kui igalt poolt ilmuvad uued kihlatud, ilmelike omadustega sõbrad/sugulased või tüübid, kes teda lihtsalt vagaseks teha tahavad, on paratamatu, et see natuke paranoiliseks muudab isiklikult meeldivad kõige rohkem ranma-chan (selline boy-in-a-girl's-body kombinatsioon tõmbab suunurgad ülespoole) ja Soun ning Genma( ning loomulikult ka ryoga ). See, kui Genma alati ebasobivas olukorras pandaks muutub ja siis siltidega rääkima hakkab, on lihtsalt liiga geniaalne...ning kuidas nad souniga kogu aeg mingeid plaane teevad, et ranma ja akane kokku saada ja kui need kõik aia taha lähevad, koos halavad või teisi hirmutavad (nt. soun in creepy-mode)....pole sõnu  _________________ Kids! Bringing about Armageddon can be dangerous. Do not attempt it in your home.
-- (Terry Pratchett & Neil Gaiman, "Good Omens") |
|
Tagasi üles |
|
 |
saishuuheiki
|
Postitatud: Püh Veeb 01, 2004 19:16 Teema:
|
|
|
ei no ranma on ikke tegija jh. ma ei saa aru, et kõik ütlevad nagu ranmat ei huvitaks tüdrukud üldse, tal ju tglt akanega ikke oleks midagi ju. aga vaesekesel ju kogu aeg nii et kui hakkab akanega midagi arenema tall siis hüppab jälle keegi kuskilt sisse ja rikub kõik ära. ja see shampoo kah alati ajab oma rida ranmaga niiet kui akane näeb siis jälle ranma ja shampoo kallistavad või om koos vannis vms. mina tunnen igatahes ranmale kaasa...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
miyu
Liitunud: 26 Aug 2003 Postitusi: 3 Asukoht: Pärnu/maailma serv
|
Postitatud: Kolm Veeb 04, 2004 14:57 Teema:
|
|
|
teie jutust tuleb siin justkui nälja, et ranma om mingi eriti p*** tegelane.... a põhimõtteliselt ikkagi käis tal ju mingi(sikeästepisike) kamm akanega?! Mõlge sellele, kui vana see anime on... sellel ajal oli võibolla mingi eriti kuum suhe! (kuigi tglt kahtlane....) |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Esm Veeb 09, 2004 21:10 Teema: hmh
|
|
|
hale akkas tast küll...natuke
kahju kui naistega hakkama ei saa
ega kedagi mu avatari suurus ei häiri....kui häirib siis andke teada,muudan ära  |
|
Tagasi üles |
|
 |
aliska
|
Postitatud: Nelj Apr 22, 2004 14:05 Teema: Arigato!
|
|
|
Ranma on ästy lahe ...tal õnnestub alati eri olukordadest välja pääseda.
ta pole ju mingi manjakk,et naistega sebida..ta on tavaline poiss..(iseloomu poolest) ja siis polex nii naljakas olnud ju  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|