Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Laup Jan 05, 2008 21:59 Teema: Minami-ke
|
|
|
See the MANi poolt "naistekaks" tembeldatud seriaal osutus üllatavalt meeldivaks muretuks vaatamiseks. Ootan pikkisilmi uut hooaega. Multikas meenutas natuke sellist seriaali nagu Momoiro Sisters.
Lugu keerleb kolme õe - Haruka, Kana ja Chiaki - ümber. Nad elavad kõik koos plekkuksega korteris ja käivad koolis. Vanematest pole haisugi, seega süüa tuleb neil endal teha. Noorem õde tundub olevat poolkinni silmadega tark pohhuist (meenutab ühte lolit "Onegai Teacherist"). Keskmine õde on kõige energilisem aga keskpäraste vaimsete võimetega. Kõige vanem õde on tõeline kodukana. Järgneval pildil võite ise ära arvata kes on kes.
Õdede igapäevaelus ette tulevad juhtumid on huvitavamad kui arvata võiks. Iga osa koosneb 5-6 peatüki laadest jupist mille lõpus on sageli puänt. Õdedega sõbrustab muuhulgas koolivend kes vahel kannab tütarlaste riideid ja tütarlaps kes hakkas nooremale õele nooremaks vennaks.
Järgnevalt siis mõned pildid. Joonistustiil oli päris meeldiv.
Muusika on kah päris hea (klaveri klimberdused ja puhkpilli prääksatused). _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Jan 06, 2008 13:58 Teema:
|
|
|
Vaatasin just läbi (järjest ja puha) ning see meeldis mulle ülepeakaela. Ootan ka pikkisilmi minami-ke okawarit.
Läbivaks ilmeks sarja keskel oli >:O, mida ma armastama hakkasin.
>:O |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Jan 06, 2008 14:20 Teema:
|
|
|
jajah Minami-ke oli nunnu ja mulle ka meeldis ootan samuti second servingsit XD ja tegelikult see pole nii nilbe kui piltidelt tundub  _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
ponytail

|
Postitatud: Püh Jan 06, 2008 17:23 Teema:
|
|
|
Mulle Momoiro Sisters meeldis, niiet aitäh, vaatan kindlasti selle ka ära. _________________ The world is coming to an end, please LOG OFF! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luinthoron

|
Postitatud: Esm Jan 07, 2008 10:45 Teema: Re: Minami-ke
|
|
|
jackwood kirjutas: | Muusika on kah päris hea (klaveri klimberdused ja puhkpilli prääksatused). |
Ma ainult muusika pärast selle vaatamise alguses ette võtsingi. Sama helilooja muusikaga oli ka Manabi Straight! ja see avaldas tõeliselt muljet just muusikaga. Mõlemad muidugi head ka kõiges muus.  _________________ | Site | Fanlistings | LiveJournal |
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
tullu

|
Postitatud: Nelj Jan 17, 2008 21:34 Teema: xD
|
|
|
See anime on minumeelest päris huvitav.mõnes kohas sai ikka hullult naerda.
meeldib  |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Reede Juul 03, 2009 22:38 Teema:
|
|
|
Uus OVA oli täitsa tore, rohkem Hosakat ja vähem naiste riietes väikseid poisse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|