Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
OFFF
|
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Märts 04, 2008 17:14 Teema:
|
|
|
Alpide Tüdruk Heidi. See mängis RTL2'e pealt ka kunagi.
Edit: See Ma¹a on väga tore! Aga keegi võiks mulle ära seletada miks venelastel meeldib tihtipeale hääli ainult ühel inimesel teha lasta. Kas see on kuidagi seotud kiindumusega muinasjuttude vestmisesse (ehk siis, häälenäitleja/narrateerija on sellises kvasimüütilises vanaisa rollis)? Või on sel mingi keerukam põhjus?
Eelarves ju asi olla ei saa, kui animatsiooni detailsust vaadata... _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Teis Märts 04, 2008 18:30 Teema:
|
|
|
Kahjuks ei oska su küsimusele vastata. Küll tean aga näiteks juhtumit kui tuttav tahtis RUSCICO DVD-9 reliisist teha korraliku kvaliteediga DVD-5 -t. Tegu oli klassikalise vene muinaslooga, Aleksander Rou kvaliteetse skaskaga. Sõber vaatas, et kui on olemas vene audo nii mono ja kui DD 5.1 -na, siis võib mono ju vabalt strippida. Tulemus oli aga jube. Vene mono oli neljakümnendate puhastatud ühe inimese poolt sisse loetud originaalheli, DD 5.1 aga praegu näitlejate poolt ilmekalt ja ilusalt pealeloetud kuuldemäng millel polnud midagi ühist filmi tundega ja mõjus pigem segavana kui värskendavalt. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
OFFF
|
Postitatud: Teis Märts 04, 2008 19:31 Teema:
|
|
|
Ahjaa, n2itleja, kes "Mashakeses" loeb on seesama, kes mängis vene sarjas Sherlock Holmesi -- Vasili Livanov
Ja t2nud vastamast. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Märts 05, 2008 21:26 Teema:
|
|
|
loo moraal on hea. laste jaoks...
samas, venemaa hiirest suuremate herilaste kätte sattuda küll ei tahaks.
igaljuhul, kui sarnasust otsida, siis pead vist tõsiselt süvenema tegijatesse, kuna selline stiil on liiga üldine. nii sellele ajastule kui ka minu arust seeriale - http://en.wikipedia.org/wiki/World_Masterpiece_Theater |
|
Tagasi üles |
|
 |
|