Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Juul 09, 2007 16:38 Teema: Suvine kokkutulek
|
|
|
Olen mõnda aega uurinud siis erinevate kohtade kasutusvõimalust meie suviseks kokkutulekuks. Kahjuks tuleb tõdeda, et see on suht raske. Paljud kohad on juba täis ning paljudest kohtadest ei saa vastust. Ka kämpingutest jne.
Seega oleks mul välja pakkuda selline asi, et võtaks lihtsalt telgid ja asjad kaenlasse ning läheks Peipsi äärde Kauksisse? Seal on ilus suur liivarand, männimets, telkimisplatsid jne.
Kuupäevadeks pakuks ma ise 11.-12. august
Mis arvate? Ootaks hea meelega ettepanekuid. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Juul 09, 2007 16:42 Teema:
|
|
|
Kõlab väga hästi, aga ma ei saa tulla. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Juul 09, 2007 17:33 Teema:
|
|
|
mul on 12. sünnipäev
AGA
ma kardan, et telkimine on üsna kahtlane asi, paljudel ei ole telki, magamiskotti või lihtsalt piisavalt motivatsiooni, et kusagil põõsa all magada. Lisaks on bakas palju nooremat rahvast, kelle vanemad tõenäoliselt seda ei lubaks.
Küsimus selline, et kui tähtis on koha kaugus Tartust? Nimelt tean üht ülimalt looduskaunist kohta, mis ei ole võib-olla kõige odavam, kuid on selle eest tohutult suur.
EDIT: See koht siis Klassi lõpupidu sai seal korraldatud, kokku 36 inimest, kuna osad läksid ära, oli ruumi üleliiagi. Toad on piisavalt suured, et mõni inimene sinna magamiskotiga ära mahuks, väljas on ruumi kõvasti ja nagu varem mainitud, on tegemist väga ilusa kohaga. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Esm Juul 09, 2007 17:58 Teema:
|
|
|
Kõlab hästi ja eks ma ikka tule kui keegi mu Tartust sinna viib. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Esm Juul 09, 2007 18:01 Teema:
|
|
|
Nüüd tuleb loota, et ma just siis reisil pole.  _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Esm Juul 09, 2007 18:04 Teema:
|
|
|
Ma olen vist välismaal sel ajal. Äkki jõuab. Mõte on küll hea. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Esm Juul 09, 2007 19:05 Teema:
|
|
|
Genky variandile ma ei tuleks, kuna pole telki, ega magamiskotti ja telkida ei meeldi ka.... Randomi variant on parem  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 00:15 Teema:
|
|
|
Minagi eelistaks Randomi värjanti, tundub, et seal oleks ka põnevam. _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 12:09 Teema:
|
|
|
Minule igastahes baka sünnipäeval öeldi (ma ei mäleta kes, aga mitmed inimesed veel nõustusid), et just soovitakse kuhugile telkidega metsa. Selles üldse kogu selle suvise kokkutuleku idee seisneski ja miks ma olin nõus korraldama. Telgi ja magamiskoti probleem pole minu arvates üldse probleem, sest selle saab lahedada telkide jagamisega ning tekkidega. Pealegi on see kaheks päevaks ning üheks ööks. Selle elab ju üle. Tegu on suvise ajaga. Veidikene seikluslikkust ning uute kogemuste saamist. Ei pea koguaeg tsivilisatsioonile lähedal olema.
Kauksi on väga looduskaunis kohas. Metsa all saab metsmarju noppida, rand on ilus, vesi pole eriti sügav (väga kõikuv on, kord sügavam, kord madalam, aga suht kaugele rannast annab minna), pealegi on tegu männimetsaga, niiet puugihirmu praktiliselt pole. Bussid sõidavad ilusti kõik Kauksisse, kuigi tolle koha juurde on natukene kõndimist.
See koht, mida mina silmas pean saate vaadata siit kaardilt. See pole täpselt see punase juures, kus on Kauksi kirjas, aga veidi rohkem vasakule üks kollane tee, mis läheb vee poole ja pöördel läheb halliks üle.
Ma kujutan ette, et paljudele teile oleks see ka huvitav ja põnev kogemus.
Minul on igastahes nii, et kuna mulle see idee meeldis, et võiks metsas korraldada (mis pole isegi päris metsas, sest natuke maad edasi on kohe puhkekeskus), siis võtsin hea meelega pakkumise vastu. Mis aga puutub olukorda, kus bakalased siiski ei soovi metsa, siis ma ei saa teid sundida. Küll aga sel juhul ma seda üritust ei korralda. Minu kui korraldaja jaoks ei paku see nii suurt huvi kusagil majas jälle teha. Pealegi on üks seltskond, kes on sellele metsasviibimisele tunduvalt altimad ning kelle ürituse ma baka kokkutuleku tõttu ära tahtsin jätta. Majas mingi ürituse korraldamisega saab suht igaüks hakkama. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa1
|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 12:44 Teema:
|
|
|
olen tulija(kauksisse) kui tööaeg lubab ja ilm on enam vähem |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 22:32 Teema:
|
|
|
Ma olen ranna poolt. Ja ärge virisege suvi ju jne. Ja genky, ole kallis siis ja postita millalgi eelnevalt valik võimalikest toimumise aegadest nagu eelmine kordgi - jube nõme oleks kui satuks tööga ühele päevale või millega iganes : ). |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa1
|
Postitatud: Kolm Juul 11, 2007 15:25 Teema:
|
|
|
nii 11-12 vaba, seega võimalik, et tulemas:) |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Juul 11, 2007 15:37 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | Ma olen ranna poolt. Ja ärge virisege suvi ju jne. Ja genky, ole kallis siis ja postita millalgi eelnevalt valik võimalikest toimumise aegadest nagu eelmine kordgi - jube nõme oleks kui satuks tööga ühele päevale või millega iganes : ). |
Toimumisaja ma juba postitasin. 11.-12. august. Minule isiklikult nagu muud nädalavahetused ei sobi :/ _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Kolm Juul 11, 2007 23:06 Teema:
|
|
|
Kohe kindlasti ei saa tulla, siis on praktika aeg, kahjuks _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Juul 12, 2007 18:35 Teema:
|
|
|
Nii...tahaks nüüd teada, kuidas siis baka rahva seis on? Kes on nõus rannaäärses metsas ja kes tahavad kuhugi majja. Siis ma tean, kas ma korraldan või ei. Minult oodatakse teise korralduse kohta vastust. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Juul 12, 2007 20:46 Teema:
|
|
|
ma ei saa veel lubada, et tulen, aga arvan, et elaks ühe metsas ööbimise üle küll. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Nelj Juul 12, 2007 21:33 Teema:
|
|
|
Sama siin. Ma arvan, et ma tulen. Kas mitteanimefänn(või vähene) võib minuga kaasa tulla? _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

|
Postitatud: Reede Juul 13, 2007 00:03 Teema:
|
|
|
Pole öelnud, et midagi metsa vastu oleks. Pole magamiskoti vajagi, üks öö saab ikka kuuse all ära magatud.
Nüüd veel probleem ega ma siis Portugalis pole.  _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Reede Juul 13, 2007 10:26 Teema:
|
|
|
olen ka asjast huvitatud(puhkus siis), kui telkimiseks läheb siis üks8-10 inimese telk on võibolla sebitav aga sellisel juhul peab see ette teada olema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|