Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Teis Märts 20, 2007 00:18 Teema: Bandit King Jing
|
|
|
Genres: Adventure, Comedy, Fantasy, Science Fiction, Shounen
Osasid: 13/13
kõik 13 osa olid väga head yks osa kyll oli väheke kinki oma picasso mulaga aga muidu 5+
sisust siis seda et on vares ja on noormees, kes rändavad ringi imelises maailmas, kohati tuletab yht animefilmi meelde kus plika vanemad muutusid sigadeks ja nad nahka taheti pista
no ja siis se noormees ja vares rändavd ringi ja võidavad kenade naiste sydameid ning seavad jalule õiglust
Selles animes oli peadegelane väga tuunitud st. kõik fa fa oli kokku pandud ilma suuremate vigadetta...
mis tegi selle anime minu jaoks nii heaks ?
animatsioon + muusika (sobis sinna kui rusikas simaaukku) + lugu ise
rohkem on vist raske tahta
 _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Teis Märts 20, 2007 00:23 Teema:
|
|
|
Ma ei tea, ma olen mingi esimest 2 osa vaadanud, sa siis jättis küll sellise sigrimigri mulje, kuid kui sa seda soovitad siis pean uuesti vaatama!!! _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nana ettevaatust, poeb
|
Postitatud: Teis Märts 20, 2007 00:23 Teema:
|
|
|
Ohjaaa, see läheb kohe 'peab vaatama' nimekirja
tundub, et kuidagi vähe osi on... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Teis Märts 20, 2007 01:09 Teema:
|
|
|
mul tekkis ka nüüd suurem huvi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Teis Märts 20, 2007 10:49 Teema:
|
|
|
irw
ma ei garanteeri et meil on yhine maitse _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Teis Märts 20, 2007 10:57 Teema: Re: Bandit King Jing
|
|
|
c0en kirjutas: | sisust siis seda et on vares ja on noormees, kes rändavad ringi imelises maailmas, kohati tuletab yht animefilmi meelde kus plika vanemad muutusid sigadeks ja nad nahka taheti pista |
ma pigem tõmbaks parallelle Kino no Tabi'ga kui Sen to Chihiro no Kamikakushi'ga. episoodiline, imelikud ja kummalised kohad vs jaapani vaimude ja jumalate maailm.
Tsiteerin:: | no ja siis se noormees ja vares rändavd ringi ja võidavad kenade naiste sydameid ning seavad jalule õiglust |
ei ole ka päris vale, kuigi peategelase eesmärk on tavaliselt siiski midagi muud mitte õigluse jaluleseadmine.
soovitan samuti vaadata ning lisaks vaadake ka OVA läbi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jikidhah
|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 21:34 Teema:
|
|
|
Esimene & teine osa vaadatud ja arvamus on suht hea. Esimeses nii väga seda imelikkust ei peegeldunudki, see paistis rohkem nagu karakteri esialgseks tutvustamiseks ning mingi teatud müstika tekitamiseks olevat. Lisaks sellele tundus see rohkem huumori valda kalduv olevat. Aga vot teises läks juba sürrimaks oma selle unenäoga ja unenäo põhjustega ning koos sellega ka tõsisemaks ja hakati storyt seletama. Üldiselt paistab siin olevat ka suht kenasti ka actionile kaalu pandud. Kindlasti kavas edasi vaadata - ootused on suured.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Apr 24, 2007 14:18 Teema:
|
|
|
Need pildid näevad nii kenad välja, et lausa peab vaatama! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|