Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Teis Apr 17, 2007 10:50 Teema: Kaze no Yojimbo
|
|
|
Genres: Adventure, Mystery, Shounen
Osasid: 25/25
Kui teile meeldivad animed, kus on lisaks märulile ka väheke muud värkki siis se anime ilmselt sobib teile, kuna just nimelt seda seal on (muud värkki siis).
Tegevus leiab aset yhe jaapani kolkalinnakus kuhu yhel päeval saabub mystiline võõras, kes hakkab uurima midagi...
hea oli seda vaadata sellepärast et igal osal on mingi oma tähendus ja loo edenemise seisukohalt mingi snitty.
Mulle väga meeldis kuigi mul on selline väärastunud arusaam et kui on anime siis peab olema kohustuslikult, kas mekkad või siis alienid või mingid suppernätural pauer selles animes seda igatahes vist ei olenud, aga no pidurit ka oli raske panna kui play nuppu sai pressitud
 _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Apr 17, 2007 18:03 Teema:
|
|
|
Ma ei oska siia teemasse eriti midagi lisada, peale sooja soovituse muidugi. Üks esimesi seeriaid mida ma vaatama hakkasin ja siiani üks meeldejäävamaid oma sisu ja karakterisatsiooni poole pealt. Ja täitsa stiilne oli ta ka, nii visuaalselt kui musikaalselt.
Ainus asi mis lonkab on animatsioon. Vahepeal on eelarve ikka nii madalale lastud et animeeritud liikumist ei leia peaaegu üldse aset, ainult liikumatud kujud liiguvad ühest ekraani servast teise.
Muidu tiptop. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Nelj Apr 19, 2007 09:11 Teema:
|
|
|
Soovitaks muidugi ka välja otsida ja vaadata ära filmi, millel see põhineb - Yojimbo |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|