Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Laup Märts 24, 2007 19:54 Teema: Totoro asjad
|
|
|
Kuulge kas keegi tesit teab, kust saaks cooli totoro stuffi, nimelt ma tahan oma tydrukule totoro kaisulooma, võtmehoidja, t-särgi vms. osta, sest talle täiega meeldis animefestil totoro ja 14. aprillil saab meil pool aastat täis ja tahaks talle midagi kinkida  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 02:09 Teema:
|
|
|
Eestis pole kahjuks kuskil totoro nänni müügil näinud. netipoodidest on kahtlemata www.jbox.com ses vallas kõige parema valikuga. see näiteks on IRL väga ilus.
ja ebays on muidugi ka massiliselt sellist kraami. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 11:07 Teema:
|
|
|
Helsingis sellises poes nagu Blippo nägin ma ka just hiljuti igasugust Totoro nänni kõigele muule lisaks...  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Märts 25, 2007 19:54 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | Eestis pole kahjuks kuskil totoro nänni müügil näinud. netipoodidest on kahtlemata www.jbox.com ses vallas kõige parema valikuga. see näiteks on IRL väga ilus.
ja ebays on muidugi ka massiliselt sellist kraami. | Hullem pstikulu on... Ka mingit lk on kus saab näit. soomest need totoro asjad tellida?(siis postikulu väiksem) _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Märts 26, 2007 22:16 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | doujimasan kirjutas: | Eestis pole kahjuks kuskil totoro nänni müügil näinud. netipoodidest on kahtlemata www.jbox.com ses vallas kõige parema valikuga. see näiteks on IRL väga ilus.
ja ebays on muidugi ka massiliselt sellist kraami. | Hullem pstikulu on... Ka mingit lk on kus saab näit. soomest need totoro asjad tellida?(siis postikulu väiksem) |
no soomlastel on jälle selle võimaliku väiksema postikulu võrra asjade endi hinnad juba palju kallimad (aitäh, euroliidu imporditollid ja jultunud juurdehindlus... BF näiteks ostis tollesama Sekiguchi Totoro, mis maksab j-boxis ca 16$ ja HLJs 1280 jeeni, Pariisist 35 euroga).
vaatasin üht vana head soome poodi nimega Kukunor, aga veebiversioonis polnud neil midagi Totoro-ainelist peale dvd-de ja plakati. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 05:54 Teema:
|
|
|
Kurb Niiet kõige odavam võimalus ongi jbox  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 06:59 Teema:
|
|
|
Blippo kodulehekülg
eks need hinnad ole seal tõesti kuidagi kõrged _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 12:54 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Kurb Niiet kõige odavam võimalus ongi jbox  |
www.hlj.com on odavam, kuigi seal pole eriti midagi totoro-teemalist sees... aga samas on mul seal hetkel üks loodetavasti aprilli alguses posti minev lahtine tellimus (pinky street 13 ja 14 repaint!), millele poleks probleem mõni pisike vidin lisada, kui sulle sellest valikust midagi meeldib. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 15:26 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | Kurb Niiet kõige odavam võimalus ongi jbox  |
www.hlj.com on odavam, kuigi seal pole eriti midagi totoro-teemalist sees... aga samas on mul seal hetkel üks loodetavasti aprilli alguses posti minev lahtine tellimus (pinky street 13 ja 14 repaint!), millele poleks probleem mõni pisike vidin lisada, kui sulle sellest valikust midagi meeldib. | Kahjuks ple midagi, ma ei oska sealt otsida ka eriti...  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 20:33 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Kahjuks ple midagi, ma ei oska sealt otsida ka eriti...  |
otsingusse "totoro" (või mis iganes parasjagu) ja siis search results indexi lehekülje algusest "your search has returned..." teksti sabast link "click here to see all results" on üldiselt parim otsinguvariant - kuna siis näeb kõike, mida neil sel teemal olnud on, praegu sees on, varsti tuleb jne.
see on vist parim, mis neil praegu pakkuda. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Märts 27, 2007 20:53 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | Kahjuks ple midagi, ma ei oska sealt otsida ka eriti...  |
otsingusse "totoro" (või mis iganes parasjagu) ja siis search results indexi lehekülje algusest "your search has returned..." teksti sabast link "click here to see all results" on üldiselt parim otsinguvariant - kuna siis näeb kõike, mida neil sel teemal olnud on, praegu sees on, varsti tuleb jne.
see on vist parim, mis neil praegu pakkuda. | Kahju, et sellised nukud on. Ma tahaks talle nagu kaisukaru kinkida, aga Totoro  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 09:23 Teema:
|
|
|
Noh, Jaapanis olles käisin sellises kohas, mil nimeks Studio Ghibli Museum. Seal oli pood, ja sealt ka ostsin Kiki kaardipakki, ja hästi plaju Totoro, Kiki, Mononoke, Howli ja Spirited Away märke. Kotte ja stuffi. Mul on siiamaaani need t¹ekid alles, mis tõestavad mu ostu. Kahjuks, aga Eestis pole ma eriti sellist stuffi näinud. Vabandan, et potitasin siia sellise mitteaitava postituse, aga loodan, et leiad siit ridade vahelt mingi misiganes vihje, mis sind aitaks. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 11:53 Teema:
|
|
|
Karst kirjutas: | Mul on siiamaaani need t¹ekid alles, mis tõestavad mu ostu. |
Pildista neid ja postita tõestus siia, mina muidu ei usu. Neid "mul on jaapani t¹ekke, mul on jaapani t¹ekke" jutumehi on varemgi nähtud, ühed valetajad ja vassijad kõik. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Nelj Märts 29, 2007 12:40 Teema:
|
|
|
Trash kirjutas: | Karst kirjutas: | Mul on siiamaaani need t¹ekid alles, mis tõestavad mu ostu. |
Pildista neid ja postita tõestus siia, mina muidu ei usu. Neid "mul on jaapani t¹ekke, mul on jaapani t¹ekke" jutumehi on varemgi nähtud, ühed valetajad ja vassijad kõik. | hmm, mul on dead or alive poster kellegi alias "Trash" nimele, USA luurelt sain, ausõna! Habet veel juurde ja Bin Laden valmis. T¹ekk on siiamaani olemas. _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 11:53 Teema:
|
|
|
v6in pildistada k8ll, aga need on jaapani keelsed. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 12:00 Teema:
|
|
|
See ei sega, pane pildid üles. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 12:01 Teema:
|
|
|
pildista asju ka mitte aint tsekke  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 12:21 Teema:
|
|
|
Hetkel ei saa. S6bra juures olen, aga esmaspäevaks peaksin 8les saama k8ll. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Kolm Apr 04, 2007 18:02 Teema:
|
|
|
Karst kirjutas: | Hetkel ei saa. S6bra juures olen, aga esmaspäevaks peaksin 8les saama k8ll. |
Miks ei ole t¹eki piltide netti panek edenenud? _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Kolm Apr 04, 2007 23:00 Teema:
|
|
|
Karst kirjutas: | Hetkel ei saa. S6bra juures olen, aga esmaspäevaks peaksin 8les saama k8ll. |
Oehhh...juba vassimine algas. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|