Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Sylor
|
Postitatud: Laup Mai 16, 2009 10:59 Teema: Katanad
|
|
|
Kas keegi oskaks ütelda kust ma Tartus katanasid osta saaks? |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Mai 16, 2009 21:25 Teema:
|
|
|
Kunagi väikse lapsena ma nägin Tartus seal jahi- ja kalameeste klubis ühte mõõka, mis meenutas jaapani mõõka. Kindlasti ta seda ei olnud.
Kalameestele veel, aga ei tea mida jahimehed tänapäeval mõõgaga teeksid üldse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Püh Mai 17, 2009 08:55 Teema:
|
|
|
Ajaksid jäneseid taga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Mai 17, 2009 19:13 Teema:
|
|
|
relvad.ee
Ise ostsin sealt sõbrale ühe sünnipäevakingiks(nüüd mõtlen tagantjärele, kellele oli siis seda verd vaja!?) _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Püh Mai 17, 2009 19:17 Teema:
|
|
|
relvad.ee kontoris ise ka käinud, seal suht palju katanasid, ja väga ilusad ka.
Kontor asub viimsis. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Mai 17, 2009 19:19 Teema:
|
|
|
LennY kirjutas: | relvad.ee kontoris ise ka käinud, seal suht palju katanasid, ja väga ilusad ka.
Kontor asub viimsis. |
Kessee ikka viitsib kuhugi sõita et mõõka osta kui täitsa saab ka netipoest tellida?  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Püh Mai 17, 2009 19:54 Teema:
|
|
|
Iga kord kui selline teema tehakse tekib mõte, et mida sa teed sellega. Ega ometi ei minda aeda/metsa põõsaid raiuma. Nagu for real inimesed mõelge läbi enne kui midagi ostma hakkate. Majandus kriis ja puha ju  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Mai 17, 2009 20:01 Teema:
|
|
|
tõrvik kirjutas: | Iga kord kui selline teema tehakse tekib mõte, et mida sa teed sellega. Ega ometi ei minda aeda/metsa põõsaid raiuma. Nagu for real inimesed mõelge läbi enne kui midagi ostma hakkate. Majandus kriis ja puha ju  |
pfft
lõpetage see majanduskriisi hala, mõned on äkki Siberi rahabossid, joovad viskit ja puha
Aga mina hakkaks öösel maski kandes kurikaelu tapma, vot mis  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Püh Mai 17, 2009 20:27 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: |
Aga mina hakkaks öösel maski kandes kurikaelu tapma, vot mis  |
I loled so much HAHAHAHAHA  |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Püh Mai 17, 2009 20:34 Teema:
|
|
|
tõrvik kirjutas: | Stopa kirjutas: |
Hmm kui sel hetkel kui ma mõõka kaasas kannaksin (Lihtsalt laheduse pärast ) tuleks välja mingi röövel oma väikse taskunoaga, siis ma ei kardaks hetketki seda mõõka välja võtta, seda ma ju kasutada oskan ka (Käisin kendos 3 kuud ja sain need põhi asjad selgeks..Siis toimusid mingid tunniplaani muutused ja ma ei saanud seal käimist jätkata. ).. ...
Ma tean pärast seda üleval olevat teksti kõik inimesed arvavad, et mul ei ole küllalt ettenägemist (Noh mingi relvaga inimeselt mingi kätt maha lõigata on tõsine kuritegu, isegi siis kui tema sind ähvardas.)..Kasutaks mina seda mõõka rohkem ähvardamiseks.  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Püh Mai 17, 2009 20:37). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Mai 17, 2009 20:37 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | tõrvik kirjutas: | Stopa kirjutas: |
Hmm kui sel hetkel kui ma mõõka kaasas kannaksin (Lihtsalt laheduse pärast ) tuleks välja mingi röövel oma väikse taskunoaga, siis ma ei kardaks hetketki seda mõõka välja võtta, seda ma ju kasutada oskan ka (Käisin kendos 3 kuud ja sain need põhi asjad selgeks..Siis toimusid mingid tunniplaani muutused ja ma ei saanud seal käimist jätkata. )..  |
Lolol. Nagu Krokodill Dundee.
"You call this a knife? Now THAT's...a katana, actually, but it'll do" _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Püh Mai 17, 2009 20:44 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: |
Hmm kui sel hetkel kui ma mõõka kaasas kannaksin (Lihtsalt laheduse pärast ) tuleks välja mingi röövel oma väikse taskunoaga, siis ma ei kardaks hetketki seda mõõka välja võtta, seda ma ju kasutada oskan ka (Käisin kendos 3 kuud ja sain need põhi asjad selgeks..Siis toimusid mingid tunniplaani muutused ja ma ei saanud seal käimist jätkata. )..  |
Eestis läheb pikema kui 9cm teraga noa kandmine külmrelva kandmise alla ja on karistatav.
Muidugi sa ei kardaks, sa oled nii awesome, et suudad igas situatsioonis lahedalt käituda. päriselu on kahjuks teistsugune.
Kendo? kui mälu ei peta, pole tegemist just võitluskunstiga, mille eesmärk on vastane kahjutuks teha. Niipalju kui ma kendo ettekandest mäletan, koosneb see valdavas enamusest ülevalt alla sihitud raiuv-lõikavatest löökidest. Ehk sa lõikaksid vaese päti kolju pooleks. Ja siis istuks päris mitu aastat vanglas tapmise eest. üsna uncool
Nõustun Stopaga, vähem Crocodile Dundee'd.
Gildi antiigis olid silma järgi esimese maailmasõja aegsed saablid 4500kr/tk ja erinevalt relvad.ee's pakutavast kraamist olid isegi metallist tehtud. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Mai 17, 2009 20:48 Teema:
|
|
|
Ja relvad.ee's on plastikust siis, Rändom? Need mis on natuke kallimad kui 700.- on ju isegi päris metallilised. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Püh Mai 17, 2009 20:54 Teema:
|
|
|
olen omanud "hiina rauast" taskunuga. Teravaks ma seda kunagi ei saanudki ja kui ükskord mingit asja nikerdades "vene rauast" naela otsa sattusin, jäi selgeks kaotajaks hiinlane. Lõpuks kangutasin tera lihtsalt puruks.
Meenub, kui ükskord vist Jõhvis küsisin ühe mõõgamüüja käest, kas nende mõõkadega ka kasvõi vehelda annab. Vastuseks sain, et kindlasti mitte, käepidemed tuleks kohe otsast ära.
EDIT: (et kasulik olla). Mine avaturule, leia üles tagaosas asuv "1000 asja pood" kohe ukse vastas leti taga peaks seda kola olema. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Püh Mai 17, 2009 21:48 Teema:
|
|
|
Ainukesed 2 asja, mida ma suutsin nende kasutuse teemal välja mõelda, on kollektsioneerimine ja LARP. Larp on siiski rohkem tõenaolisem. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Mai 17, 2009 21:54 Teema:
|
|
|
seina peale, et ilus oleks _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Püh Mai 17, 2009 23:42 Teema:
|
|
|
LARP metallist relvadega? Keegi võib ju endale mõõga tupe asemel jalga torgata.  _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Esm Mai 18, 2009 00:42 Teema:
|
|
|
Clawson kirjutas: | LARP metallist relvadega? Keegi võib ju endale mõõga tupe asemel jalga torgata.  |
Oleneb. Kui võtta PÄRIS katana, siis küll, aga reaalsest küljest võttes arvan ma, et nende nikatsitega, mis saadaval on, oleks ''katana'' jala peale pillamine valusam, kui selle jalga torkamine. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Esm Mai 18, 2009 01:25 Teema:
|
|
|
Ma olin LARPist huvitatud küll ikka VÄGA ammu, aga kas seal mitte kõik relvad ei pea nii ärabufferdatud olema, et isegi Chuck Norris kellelegi viga ei saaks teha? _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
|