Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
viola
|
Postitatud: Esm Veeb 05, 2007 15:52 Teema: Soovitage kogupere-animet
|
|
|
Soovitage palun n.ö. kogupere-animet! Põhiliseks sihtgrupiks on alla 8 aastased lapsed, nii et peaks olema selline lastepärane, rauhulik ja soovitavalt aeglases tempos kulgev lugu. Ei tohi sisaldada tapmist, ülemäära veriseid stseene, lima tilkuvaid kolle ega olla muidu jube. Näidetest rääkides - "Muumioru lood" ja "My Neighbor Totoro" sobivad nagu rusikas silmaauku. "Return of the Cat" sobib ka, aga "Vaimudest Viidud" ei sobi käesoleval juhul mitte. |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Veeb 05, 2007 16:14 Teema:
|
|
|
Kas neil animetel peavad eestikeelsed subtiitrid/pealelugemine ka olema? Sest kui vastus on jah, siis on valik enam-vähem olematu, kahjuks. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
viola
|
Postitatud: Esm Veeb 05, 2007 16:34 Teema:
|
|
|
Eesti keelde tõlgitud anime valik on tõesti olematu, seetõttu olen sunnitud leppima ingliskeelsete subtiiitritega. Tõlgin filmi 2-3 korda lastele ära ja siis nad juba umbes mäletavad, mida seal räägiti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Veeb 05, 2007 17:40 Teema: Re: Soovitage kogupere-animet
|
|
|
noh, sellisel juhul mõnda oskaks ehk soovitada.
Junkers Come Here
Kiki's Delivery Service
Panda Go Panda
Unico filmid
Whispers of the Heart
järgnevad lähevad vist rohkem sinna Kassi tagasituleku kanti
Catnapped
Like The Clouds, Like The Wind
Lupin III - Cagliostro
Pom Poko Tanuki
ja võib-olla ka Card Captor Sakura filmid
ja võib-olla ka seeriad
Akazukin Chacha
Bottle Fairy
Card Captor Sakura
Full Moon wo Sagashite
Kaleido Star
Kokoro Toshokan
Magical Stage Fancy Lala
Ojamajo Doremi
PitaTen
Puchi Puri Yuushi
Risky-Safety |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Veeb 05, 2007 18:59 Teema:
|
|
|
Seeriate koha pealt lisaksin veel oma lapsepõlvelemmiku: Alfred J. Kwak. See jooksis Soomest kunagi, kuid tänapäeval on selle saadavus mulle üsna suur küsimärk. Muulast sain kunagi saksakeelse versiooni, mis on hea... kui saksa keelt osata.
Teine palju uuem asi, mis peaks nii lastele kui täiskasvanutele meeldima on Gakuen Alice. Sisult on ta armas ja lapsemeelne, kuid samas on seeria tegelaskujud piisavalt kihvtid et nad ka täiskasvanutele meeldiksid ning igasugu pisikesed intriigid hoiavad seeriat huvitavana. Minu number üks soovitus lasteseeria on see, kohe peale ruri poolt mainitud Pita-Ten'i.
Ning kolmandaks veel Cosmic Baton Girl Comet-san on ka päris tore. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Esm Veeb 05, 2007 19:43 Teema:
|
|
|
Ma oskaksin vaid ühte oma kogemustel soovitada. Kahjuks see ei ole küll täiesti vägivallavaba, aga traumeerivaid kogemusi sealt ka ei tohiks saada.
Castle in the sky , ma usun, et see oleks nii sulle kui ka lastele huvitav. Igastahes, kui ma kunagi vaatasin seda, siis koos 4 pisikese põngerjaga ning minu hämmastuseks nad isegi nautisid ja olid üllatavalt vaiksed...mingi periood... (Totorost ei olnud see küll üle, kuid see "hõljuv tüdruk" suutis mitmeks päevaks neis elevust tekitada)
ning ruri poolt mainitud Pom poko on idee poolest hea, väiksele rahvale läks väga hästi peale , kuid sa pead valmis olema seletuseks, et miks inimesed on mõnikord halvad ja lõhuvad teiste kodusid. _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Veeb 05, 2007 20:01 Teema:
|
|
|
kui see meeldib, siis võib kiirema tempo poole liikudes proovida Kodomo no Omochat vaadata. samas kuna peategelane on hüperaktiivne tüdruk ja vahel räägib ta väga kiiresti, siis võib käigupealt tõlkimisega raskusi tekkida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
|
Tagasi üles |
|
 |
viola
|
Postitatud: Teis Veeb 06, 2007 00:02 Teema:
|
|
|
Oo, kui palju nimetusi. Violal jätkub nüüd tööd pikaks ajaks. Suur tänu kõigile, kes soovitusi jagasid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Veeb 06, 2007 08:27 Teema:
|
|
|
Tegelikult kõik Hayao Miazaki filmid:
http://www.nausicaa.net/miyazaki/films/#film_g_m
Mõned küll pole täiesti vägivallavabad, kuid kõigist leiavad nii lapsed kui ka täiskasvanud enda jaoks midagi. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
|
Tagasi üles |
|
 |
sousuke

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 03:12 Teema:
|
|
|
Lasteeri: Kas ma võiksin küsida, et missugused animed on muidu edukad olnud koos pisikese rahvaga...peale Totoro ja muumioruloode ? Mind väga huvitaks, et missugused filmid/multikad meeldivad ikkagi väikestele lastele. Mulle isiklikult vahel tundub, et neil ei olegi vahet...et kõik kõlbab, mis on värviline ja liigub ning kus "keegi lendab, saab banaaniga pähe" või ütleb teisele "baka"... viskab asjaga ning jookseb ära.
Annika ja Tomi läheb ka väikestele peale, aga see ei ole enam anime. _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 08:59 Teema:
|
|
|
Chiisan kirjutas: | Lasteeri: Kas ma võiksin küsida, et missugused animed on muidu edukad olnud koos pisikese rahvaga...peale Totoro ja muumioruloode ? Mind väga huvitaks, et missugused filmid/multikad meeldivad ikkagi väikestele lastele. Mulle isiklikult vahel tundub, et neil ei olegi vahet...et kõik kõlbab, mis on värviline ja liigub ning kus "keegi lendab, saab banaaniga pähe" või ütleb teisele "baka"... viskab asjaga ning jookseb ära.
Annika ja Tomi läheb ka väikestele peale, aga see ei ole enam anime. |
Annika ja Tomi lähevad lastele peale? :o
Ah, igatahes, ma soovitaks vaadata neid asju, mis ongi pisikestele suunatud. Neid on väga-väga palju, proovi http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&genid=27 _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|