Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Random

|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 00:35 Teema: Õudne anime
|
|
|
Ehk siis tuli isu midagi tõeliselt jubedat vaadata. Hellsing ja Elfen Lied on ka toredad, kuid nad pole õudsad. Tahaks midagi sellist, et pärast ei julge ilma tuleta magama minna.
On kellelgi midagi head soovitada? Veri, mis voolab ämbritäite kaupa mind ei huvita, tahaks parem mingit psühhot. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 00:47 Teema:
|
|
|
Higurashi no Naku Koro ni _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 00:53 Teema:
|
|
|
http://www.animenfo.com/animebygenre.php?genre=13&perpage=30
IRW!
Ma ei tea kas kõik seal noh "õudsad" on, aga midagi ikka.
BTW kuidas saab anime üldse õudne olla, noo aga isegi julmemad õudukad jätavad mind tuimaks - seega eks teile nõrganärvilistele ikka midagi hirmu pakub.
Isiklikult soovitan vaadata fime(päris) nagu: Alien(kõik osad), Hills have eyes, Wrong turn, Saw(1-3)(Liiga nõrk, aga siiski), Cube(1-3)(Brainstorm style), Resident Evil(1-2)(Palju zombisi).  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 00:57 Teema:
|
|
|
Just, just tahaks proovida, et kas anime on võimeline kõhust õõnsaks võtma. Ma muidu olen kõige jubedamate õudukate ajal ka haigutanud, ainult psühho-kraam mind hirmutabki.
Nimekirjast olen näinud Saw 1 ja 3 - 3 oli mõnus, 1. oli suht jama.
Cube 1 ja 2 - nauditav psühhokraam - ei pääse välja, püüa palju tahad. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 01:03 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: |
Cube 1 ja 2 - nauditav psühhokraam - ei pääse välja, püüa palju tahad. |
[offtopic=]
Cube 3 ehk Cube Zero on lahe - tekitab uue mõtlemis tasandi >Jälgitatav Jälgja< mis ise teeksid?
Aga 2. osa oli ikka üle kõige, + Good Soundtrack![/offtopic] |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 01:06 Teema:
|
|
|
-hectic- kirjutas: | [ tekitab uue mõtlemis tasandi >Jälgitatav Jälgja< mis ise teeksid?
|
oot, seleta natuke. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 01:11 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | -hectic- kirjutas: | [ tekitab uue mõtlemis tasandi >Jälgitatav Jälgja< mis ise teeksid?
|
oot, seleta natuke. |
nagu võtab asja käsile väljaspool cube, nende vaatlejate nurgast, mis osutub olema sama keeruline = Cube in Cube aga väline cube on mõtteline - parem vaata ise siis saad aru >> torrentscan.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 01:21 Teema:
|
|
|
Kui ma õigesti mäletan, siis pidi see vist midagi horrori vms teemas olema Jigoku Shoujo. See mul veel nimekirjas "mida kunagi võibolla vaadata" . _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 01:24 Teema:
|
|
|
lol, esmane mulje oli selline, et yet another "halvim anime" teema.
Minu mõttekäik toimib tavaliselt sellises järjekorras.
1) Õudne anime = Horrible anime = halvasti tehtud.
2) Õudne anime = Horror anime = ajab hirmu peale.
[ontopic begin]
Ma ei oskagi eriti soovitada midagi õudsat / kahjuks ei ehmu ka ise eriti kergelt.
Kuigi sellise "erilise" maigu andsid suhu nt. Gantz, Boogiepop Phantom või Pet Shop of Horrors. _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 02:26 Teema:
|
|
|
Jigoku Shoujo on kohati suht'andekas küll, kui põrgugäng jälle järgmise "kliendi" ajusid ... hakkab. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 02:42 Teema:
|
|
|
-hectic- kirjutas: |
[offtopic=]
Cube 3 ehk Cube Zero on lahe - tekitab uue mõtlemis tasandi >Jälgitatav Jälgja< mis ise teeksid?
|
Ohh, kihvt-kihvt. *läks kohe asja uurima*
Kas nüüd tulevad mängu inimesed, kes topivad teisi sinna? Kas seal on ikka see erinevate dimensioonide teema sees? Kas see on sama huvitav nagu teine või tekitab pettumust nagu esimene?
imdb komm kirjutas: | The problem with Cube Zero is that it destroys some of the mystique of the original, attempting to answer questions with more questions but only really resulting in making a mess of what never needed fixing. |
Selle põhjal ma kardan, et äkki peaks jätma vaatamata. Ei tahaks rikkuda ilusaid mälestusi hüperkuubist. Ma niigi kahetsen, et vaatasin esimese ära, sest esimene..oli lihtsalt igav koos vere ja vägivallaga, kuid teine...*oeh, see suurepärane käekellade kollektsioon* soovitan seda kõigile soojalt, kellele vähegi on meeldinud stringiteooria!
Tsiteerin:: | Having said this, the other traits of the film, such as acting and direction and writing, are not awful. |
See lause tundub kuidagi liiga irooniline. Ei saa öelda, et hea, siis ütleme vähemalt "are not awful"
kurb-kurb, sest mulle isiklikult meeldis isegi näitlemine ja muu. Tekitas tunde, et ma vaatan nüüd mingit dokumentaali ning läbi selle tekkis isegi väike horror-efekt.
Kahjus ei oska ma ka ühtegi õudsat animet soovitada, pole kohanud veel ühtegi. Perfect Blue on võib-olla ainuke, mis tekitas kohati pinget ja ärevust. _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 08:53 Teema:
|
|
|
R.E.M.I. kirjutas: | Kui ma õigesti mäletan, siis pidi see vist midagi horrori vms teemas olema Jigoku Shoujo. See mul veel nimekirjas "mida kunagi võibolla vaadata" . |
See on (tundub) väga masendav anime (nii palju kui ma selle järge näinud olen), aga mitte nii õudne.
Ma ei teagi, paranoia agent oli kohati õudne, aga minu arust on see hea, ja õudsed asjad mulle ei meeldi... _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arno

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 147 Asukoht: Männiku karjäär
|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 08:58 Teema:
|
|
|
c0en kirjutas: | Higurashi no Naku Koro ni |
ultimate mind fekk
ise pole veel seda läbi saanud vaadata ja kuidagi ei suuda ennast edasi ka sundida selle vaatamisega
PS.nõrga närvilistel võib paha hakata _________________ __________________
ATSSSURRRRRRRR
"" |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 11:58 Teema:
|
|
|
Seda soovitaks ise ka. Üks väheseid animeid, mis judinad turjale tõi. Lisaks on ta selline parajalt psühho ning vajab süvenemist ja mõtlemist. Ja kui nüüd AniDBd uskuda, siis on teine hooaeg ka välja tulemas sel aastal.
doujimasan kirjutas: | Jigoku Shoujo on kohati suht'andekas küll, kui põrgugäng jälle järgmise "kliendi" ajusid ... hakkab. |
See on hea anime. Õudne ta aga pole...vähemalt mulle mitte.
Lisaks soovitan ka Gakkou no Kaidanit. Ma pole küll kõiki osi näinud, sest kui ma seda jälgisin, oli ainult 9 osa subitud, aga ka suht nor õudukas.
Lisa: Unustasin mainida sellist asja nagu Ayakashi - Japanese Classic Horror. See koosneb 3 Jaapani õudusloost. Minule isiklikult tundus ainukese õudsana kolmas, mis on ka väga huvitavalt joonistatud. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 12:43 Teema:
|
|
|
Ma arvan ka et nt. Higurashi no Naku Koro ni. mul ise ka see pooleli praegu :0 _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 13:00 Teema:
|
|
|
Another
Ghost Stories
Kara no Kyoukai
Viimati muutis seda himiko (Laup Jan 18, 2014 10:58). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 10:23 Teema:
|
|
|
c0en kirjutas: | Higurashi no Naku Koro ni |
justnimelt. ainuke anime, mis vähegi kõhust õõnsaks võtnud.
minu nägemist mööda ei saa anime kui selline lihtsalt õudne olla. ei taha ka, et oleks |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 11:29 Teema:
|
|
|
Higurashi no naku koro ni ja Monster. Esimest pole vaadanud, aga inimesed on soovitanud, aga MONSTER. Vot see oli t6siselt 6udne. Kuna alguses ei teadnud, et see psyhho on, siis lugesin selle mangasid 66sel, aga see oli t6siselt 6udne. P2rast ei j22nud tunde magama. Hooollllll... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 15:09 Teema:
|
|
|
Monster on muidugi väga hea, aga kas ta nüüd ikka niiväga õudne on? Pigem selline mahukas ja väga hea meelelahutus, sest paneb omagi mõistuse hästi tööle. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|