Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Teis Jan 02, 2007 02:41 Teema: Jaapani hea õnne talismanid
|
|
|
Üsna ülevaade Jaapani hea õnne talismanidele, aga kahjuks inglisekeeles!!
Ma pakun, et neil leiab kusagilt turupealt pudi-padi poest.
Lucky! Lucky! _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Jan 02, 2007 16:27 Teema:
|
|
|
mul on mõned j-listist pärit omamorid võtmete ja telefoni küljes.  _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 15:08 Teema:
|
|
|
ma ei usu sellistesse vidinatesse.Minu arvates ei saa õnne osta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 15:51 Teema:
|
|
|
himiko kirjutas: | ma ei usu sellistesse vidinatesse.Minu arvates ei saa õnne osta. |
ega sa sellise asjaga õnne ei osta, need peaksid pigem halba eemal hoidma ning seega võib juhtuda rohkem häid asju. minu arust. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 16:58 Teema:
|
|
|
Sellistel asjadel on selline omadus, et isegi kui nad halba minema ei peleta, siis tänu nendele mõtleb inimene positiivsemalt. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 17:02 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Sellistel asjadel on selline omadus, et isegi kui nad halba minema ei peleta, siis tänu nendele mõtleb inimene positiivsemalt. |
Täiesti õige. Annavad julgust ja usku. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 20:16 Teema:
|
|
|
neil on põhiliselt see positiivne omadus, et kuna nad tilisevad (enamikul on küljes "vaimepeletavad" kuljused), leian ma nendega varustatud asjad kotist kergemini üles. õnne kui palju.  _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 20:34 Teema:
|
|
|
Minu arust on igati toredad vidinad. Vanadel aegadel tegi vast igaüks need ise või siis sai odava hinna eest käsitööliselt osta. Seega raha-õnn süsteem ei pea eriti paika, kehtib pigem sümboolsus/traditsioonid-õnn.
Ja igal ühel neist on oma lugu rääkida, see annab neile palju juurde. Ning nii mõnestki neist on välja kujunenud/laenatud isegi mitmed proosa, manga või anime tegelaskujud, sulandudes nõnda märkamatult jaapani värvikasse popkultuuri. _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
Tagasi üles |
|
 |
|